am castigat un rucsac, e pe bune?
![]() ![]() ![]() |
am castigat un rucsac, e pe bune?
je_design |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sony, nu e neaparat nevoie, avand in vedere cati oameni peste 100 de ani, poti modifica doar numarul de ordine astfel incat sa le sara pe cele deja acordate. Dar sistemul asta (cu 5 si 6 in fata) e mai corect.
Alex, dar exista pe DC "baza de date a politiei", aia cu nume prenume adresa si CNP, care e chiar valida (am gasit cativa colegi in ea). |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
@ alex: Dacă nu sunt indiscret, la ce-ți trebuia un generator de cnp-uri?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai, asta nu e cumva topic de reclama?
Si-asa trebuie sa suportam acum doua banere cu reclame, acu mai e necesar si un topic pus la agatat de smecherii de la Dacia? LE Daca totusi omul a pus intrebarea cu buna credinta, imi cer scuze pentru suspiciune, dar tot cred ca mai nimerit era sa trimita intrebarea direct e-mail la Dacia daca tot are pasiune sa caute prin site-ul lor. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Nu cred ca e reclama. Omu' n-are habar de dacii si cred ca nici de net sau de obtinerea unei informatii corecte.
This post has been edited by Sony: 8 Dec 2006, 13:44 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
je_design |
![]()
|
Ake,nu e nicio reclama. eu am intrat de pe link-ul din forum (*acia, accesorii in stilul tau)si am castigat. si nu stiam cum pot intra in posesia premiului. nu imi merge acrobat readerul si am rugat pe cei care pot sa imi "citeze" din el. acum daca si pt un amarat de rucsac se considera reclama... Reclama necesita si numele companiei/firmei/institutiei, or io n-am folosit nici un nume inafara de daciaclub.
This post has been edited by skyspot: 8 Dec 2006, 13:51 |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dragi colegi,
structura CNP in Romania este (sper sa nu fi uitat ceva): SAALLZZJJNNNC S: sexul si secolul nasterii (1,2 pentru sec. XX; 3,4 pentru sec. XIX; 5,6 pentru sec. XXI; 7,8 pentru.. dar sa traim noi pina acolo) AA, LL, ZZ data nasterii (an, luna, zi) JJ - zona teritoriala in care a fost acordat CNP (Judet- respectiv Bucuresti (cred ca aici se face separat pe sectoare dar nu sunt sigur) NNN - numar de ordine C cifra polinomiala de control: se inmulteste fiecare cifra dinainte cu o pondere dintr-o lista (pe care nu mi-o amintesc), se aduna, rezultatul se imparte la 11. Restul acestei impartiri este cifra de control. Ponderile sunt astfel alese incit sa se optimizeze dispersia cifrei de control. Inainte sa-mi sariti in cap ca de unde stiu - algoritmul este public (dar nu mai tin minte unde l-am gasit). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu-mi tebuia la nimic. Just for fun desi ar fi fost bun de folosit la inregistrarea pe site-uri obsucure care iti cereau inclusiv cnp. Bine ca nu imi cereau si numarul cardului cu tot cu pin
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Așa mă gândeam și eu...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex @ 8 Dec 2006, 12:34) Ba poate fi si 7... ![]() Acu mai mult timp am postat pe aici un fisier excel care explica CNP-ul si se si poate calcula un CNP aleator la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=4740 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Sony @ 8 Dec 2006, 12:27) Sunt surprins ca trebuie sa ii dau dreptate lui DragosP. ... Aceste cuvinte ne duare! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ia un saridon!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by ady85btz: 10 Dec 2006, 14:21 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
am castigat un rucsac
![]() ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
da unde e lista?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe site la Dacia.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
pai in lista nu apar doar cei ce au castigat cana nu si rucsac. unde ai vazut castigatorii la rucsac?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Am atasat cele doua liste de castigatori de la tombole. ![]() Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
m-am regasit si eu pe lista....abia astept rucsacelu sa soseasca
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
je_design |
![]()
|
si eu
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.218 Joined: 29 May 06 ![]() |
Ieri am fost la posta si mi-am luat rucsacul, deci e pe bune.
Acum, rucsacul nu este cine stie ce, materialul destul de subtire, aproape nu are burete pe partea unde vine in contact cu spatele. Oricum, avand in vedere ca a fost cadou nu mai comentam. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu mi l-am luat azi dimineata. Ce-i ciudat este ca eu ramasesem cu impresia ca n-am castigat, dar pe lista vad ca sunt. Deci ori browser-ul meu nu mi-a afisat ceva, ori sunt eu prost. Anyway, am rucsacel
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu am rucscac este foarte frumos . (am stat 30 min la posta ca sa-l iau, pt 3 tipi care trimiteau un pachet)
|
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hop si eu!
Ieri mi-am ridicat cadoul. Sa fie primit, desi cred ca greu puteau gasi un cadou mai inutil decat rucsacul asta. Si e de un albastru viu de ti se lipesc ochii de el... Am niste prieteni de familie a caror pusti are 5 ani, sper sa se bucure de el. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady85btz |
![]()
|
L-am ridicat si eu
![]() ![]() This post has been edited by ady85btz: 2 Feb 2007, 13:03 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, si cadourile voastre sunt albastru turbat, sau doar al meu???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:26 |