Jante superbalon "de Canada"
![]() ![]() ![]() |
Jante superbalon "de Canada"
cstavaru |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 29 February 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si io m-am interesat de asa ceva; in magazine nix si aia care le au pe masina nu ti le dau pt ca stiu pe ce merg
|
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
In general prin targ mai gasesti pe la SH, insa fii atent la starea lor ( ciobite). Oricum daca iei in cazul ideal ar fi sa le indrepti ( daca sunt indoite), echilibrezi si vopsesti.. Daca spuneai acum o saptamana am avut eu 3 bucati si le-am facut cadou doar doar scap de ele din magazie.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca am vazut pe la magazinele din vitan pe unde se vand caucioace
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
maryus70 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 1 September 04 From: Bucuresti ![]() |
pt jante de canada SB (noi noutze) incearca la Amexim 6682803,2203451 (suna la ambele numere) sau www.amexim.ro ...dar suna si la telefon. Nu se mai fabrica jantele astea de 2-3 ani sad.gif
|
-------------------- |
|
cstavaru |
![]()
|
Mersi pentru pont ! smile.gif
|
-------------------- |
|
cstavaru |
![]()
|
Mai aveau doar una in stoc, si 'cica nu mai aduc ca nu se mai fabrica...maryus70, mai stii un alt loc unde pot gasi asa ceva ? sad.gif
|
-------------------- |
|
maryus70 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 1 September 04 From: Bucuresti ![]() |
sad.gif alt loc nu mai stiu...imi pare rau!
|
-------------------- |
|
Bytzu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca situ asta e cam busit
|
--------------------
Renault
12
- B-22-MZN also...BMW E28 524TD, Ford Capri MK3 V6 2.8i Flame Edition, Oltcit Club '83 38000km, Dacia 1310 rea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 11:58 |