Ce se poate repara pe CASCO ?, Am si eu cateva probleme !
![]() ![]() ![]() |
Ce se poate repara pe CASCO ?, Am si eu cateva probleme !
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
marss41 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 20 November 06 From: Oradea ![]() |
de o parte da de altele nu.Trebuie sa citesti conditiile de asigurare.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2002 ,1,9 DCI 120 CP
- BH11...
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Cu catalizatorul, fara sa faci o magarie, nu ai sanse.
Restul declara-le incet incet. Daca's mai multe pe o parte care ar parea a fi facute in acelasi timp, declara-le pe toate odata. Dar a.i. sa nu bata la ochi. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
cristica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 March 06 ![]() |
procesele verbale de constatare sunt recente? reparatia trebuie facuta intr-un termen strict dupa constatare.
CASCO are un numar limitat de reparatii/suma limitata pe intreaga perioada asigurata. Intereseaza-te la firma respectiva. bafta! |
--------------------
LOGAN
1.6MPI Ambition // SL10 1,2 16V 75 CP
2006 // 2015
- B-271-ACC
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1. da, daca urma de lovitura este vizibila si accidentul a fost declarat in termenul legal la politie si in termenul contractual la asigurator
2. evenimentul trebuie declarat la asigurator in termenul prevazut in contract; banuiesc ca nu s-a intamplat asa; trebuie verificat daca ai vandalismul acoperit de polita casco 3. problema de uzura, nu are legatura cu casco 4. idem 3 Corectie: 4. idem 2 5. idem 1 |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cum ma 4 este idem cu 3? la 3 e catalizatorul(poate fi de la uzura), la 4 sunt zgarieturi cu vinovati si PV la politie. poate ca e la fel cu 2(daca sunt zgarieturi facute cu cheia) sau cu 1 (daca a fost lovit usor de alte masini), dar in nici un caz cu 3.
principala problema aici pare a fi faptul ca n-ai declarat la asigurator evenimentele. la majoritatea, ai un termen (de obicei cateva zile de la eveniment) pana la care trebuie sa declari evenimentul la asigurator(la politie trebuie sa-l declari imediat). citeste contractul de casco, acolo ar trebui sa gasesti termenul. @cristica: n-am auzit pana acum sa fie un numar limitat de reparatii pe perioada asigurta. cat timp eu reintregesc mereu polita, pot sa am cate evenimente am ghinionul sa am, nu cred ca poate sa-mi spuna cineva "ati avut deja 3 evenimente anul asta, nu va ma reparam masina" |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 18:48 |