probleme cu vecinul, stresat de galagia inexistenta
![]() ![]() ![]() |
probleme cu vecinul, stresat de galagia inexistenta
Ciombe |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
|
||
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca acvariul ala e special atunci nu crapa neajutat, in schimb daca l-ai confectionat matale din sticla de geam normala, si imbinat cu superglu' si silicon sanitar ai toate sansele sa crape.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
![]() Acvariu e SPECIAL facut cu manutele mele... ![]() Iar daca vreau sa crape cand nu sunt io acasa- am in el niste pesti taaare fomisti. Pun pietroiu (am mai multe pietroaie intre 1 si 3,5 kilre, piatra de codru ![]() Atata doar ca am dat o gramada de bani pe pesti si mi-ar pare rau dupa ei... |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
iti recomand cu caldura : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=618661
sau http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=618681 dupa 2-3 ture garantat se calmeaza. daca ai nevoie de ajutor zi-ne... dar atentie ca noi nu stim multe... Suma respectelor,Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
lauraflorina29 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 August 09 ![]() |
Buna.
Am aceeasi vesnica problema cu vecinii desi stau la casa, nu va imaginati ca e mai frumos, uneori e un iad. Pe scurt: avem 2 curti comune mici dar ei si-au luat dreptul de a folosi una in totalitate si cea in care intram noi o folosesc si pe acceea.Galagie este non stop, gatesc incontinuu cu usturoi si ulei ranced si si-au facut spre casa mea un geam unde si-au incropit o bucatarie 9 deci sunt non stop in bucatarie cu geamul deschis) iar hota evacueaza non stop in casa mea mirosurile lor iar ceea ce discuta ei, pentru ca o fac la un volum maxim stim si noi din casa. Nu pot sa aerisesc, nu pot sa imi primesc musafirii, nu am dreptul sa fac nimic acolo pentru ca s-au facut stapani. Si-au extins cladirea facandu-si debara ghici unde? Spre casa mea. Nu m-ar fi deranjat in nici un fel insa fac o galagie incredibila iar mirosul nu mai imi iese din casa. Ce am facut? Am sunat la politie, au recalamatii din 2003 pana in 2009. Politia vine , constata, nu fac proces verbal pe motiv ca nu au decat un caiet la ei, ne cheama pe noi, dam declaratii, ii cheama pe ei si dau si ei declaratii si nu fac nimic decat sa consume hartie prin care ne anunta ca li s-a pus in vedere sa isi revizuiasca comportamentul fata de noi ( pentru ca au fost si scandaluri cu amenintari foarte urate din partea lor) si sa faca liniste. Bine-nteles ca nimic nu se intampla si toate cele descrise mai sus continua si mai mult pentru ca politia nu le face nimic si le da curaj. Am sesizat la Primarie si la Icral pentru ca curtile nu ne apartin noua ci statului si ce au facut? Au venit de la Icral , ne-au dat dreptatate verbal, nu au facut nici un fel de masuratoare sau ceva si ne-au trimis o hartiie prinn care ne spun ca si-au inchis terasa, desi se ved clar modificarile de extindere si ne-au sfatuit in acceasi hartie sa ne intelegem amiabil. Inainte de toate astea am contactat unn avocat si le-am trimis o invitatie prin care i-am invitat sa ne intelegem amiabil insa au refuzat si si-au continuat teroarea. Chiar ne-au spus de nenumarate ori ca ne asteapta mereu, cauta razboi. Deci unde intelegere amiabila? De la Primarie , Insp de stat in constructii au venit si ei au constat aceleasi nereguli insa doar verbal iar pe hartie ne-au trimis ca constructia a fost realizata cu mai mult de 2 ani in urma ( pe baza declaratiilor a doi martori) si ca ne trimit spre tribunal daca avem vreo nemultumire pentru ca termenul s-a prescris. Am incercat sa scoatem din indiviziune curtile, ei nu sunt de acord ( normal le folosesc cum au chef pe amandoua) iar cei de la primarie ne spun ca nu se poate pentru ca in curte conduce ala care e mai puternic. Cum vi se pare dragii mei situatia asta? Traim sub teroare, mirosuri, galagie si nimeni nu face nimic. Asta e democratia pe care ne-o dorim toti. Am ajuns sa sarim in sus sa inchidem geamul la fiecare 2 ore ca pute de-a dreptul, sa izolam casa fonic ca sa nu mai auzim, sa folosim curtea doar sa trecem ca sa nu mai iasa scandal si nimeni nu intervine. Probabil ca vor interveni cand vom trece la violente? Ca doar asa reactioneaza institutiile noastre dragi! |
--------------------
skoda
SKODA
2007
- DB937
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ori iei masurile legale mergand pana la instanta ori il calmezi pe vecin printr-una din metodele expuse de colegii mai hazlii
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cati metrii sunt de la bucataria aia nou construita pana la gardul comun? Daca au mai putin de 6 m, ii poti obliga s-o zideasca.
La primarie fa reclamatie in scris. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 08:20 |