DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> probleme cu vecinul, stresat de galagia inexistenta

Ciombe
post 12 Dec 2006, 10:29
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Arad

Ehe, cate le faceam io vecinilor... radmasa.gif

Acum am alta dambla...
Mi-am facut asigurare la apartament. Inclisiv asigurare de raspundere civila, in caz ca inund vecinii, asigurarea plateste in limita sumei de 10.000 de euro..
Si mi-am facut acvariu, de 390 de litri.. radmasa.gif . Stiti ce inseamna 390 de litri de apa??
blush.gif
In cada de baie intra aproape de 200 de litri...

Eu stau la trei, daca se sparge acvariul - credeti ca o sa se opreasca apa pana la parter blink.gif ?
Eu zic ca o sa ajunga pana in pivnita.

Deci - daca aia de jos imi mai fac scandal sau au ceva de comentat, crapa subit acvariu cand nu sunt io acasa...
Apoi pe Casco imi schimb parchetul, zugravesc... pe RCA - aia n-au decat s ase certe cu societatea de asigurare care a preluat riscul icon_mrgreen.gif

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 12 Dec 2006, 10:44
Post #32

Mesaj semiautomat

Daca acvariul ala e special atunci nu crapa neajutat, in schimb daca l-ai confectionat matale din sticla de geam normala, si imbinat cu superglu' si silicon sanitar ai toate sansele sa crape.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
Ciombe
post 12 Dec 2006, 14:49
Post #33

Membru autentic

From: Arad

radmasa.gif

Acvariu e SPECIAL facut cu manutele mele... blush.gif
Iar daca vreau sa crape cand nu sunt io acasa- am in el niste pesti taaare fomisti. Pun pietroiu (am mai multe pietroaie intre 1 si 3,5 kilre, piatra de codru ph34r.gif ) in echilibru pe marginea acvariului, ca n-am capac. Leg de pietroi o ata cu super-glue, la capatul atei un ac cu mancare.. Cum pestii mei sunt mai repeziti din fire, cand vad mancarea se vor repezi, cel putin unu dintre ei se agata si .. cade pietroiu , presupun ca atinge sticla care e destul de subtire si gata muresu iesit din matca. Totul e sa fac sa cada botzul cu mancare abia dupa ce plec io de-acasa...

Atata doar ca am dat o gramada de bani pe pesti si mi-ar pare rau dupa ei...

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
Alydor
post 12 Dec 2006, 19:34
Post #34

Pressar

iti recomand cu caldura : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=618661

sau http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=618681

dupa 2-3 ture garantat se calmeaza. daca ai nevoie de ajutor zi-ne... dar atentie ca noi nu stim multe...

Suma respectelor,Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
lauraflorina29
post 1 Aug 2009, 13:06
Post #35

Buna.
Am aceeasi vesnica problema cu vecinii desi stau la casa, nu va imaginati ca e mai frumos, uneori e un iad. Pe scurt: avem 2 curti comune mici dar ei si-au luat dreptul de a folosi una in totalitate si cea in care intram noi o folosesc si pe acceea.Galagie este non stop, gatesc incontinuu cu usturoi si ulei ranced si si-au facut spre casa mea un geam unde si-au incropit o bucatarie 9 deci sunt non stop in bucatarie cu geamul deschis) iar hota evacueaza non stop in casa mea mirosurile lor iar ceea ce discuta ei, pentru ca o fac la un volum maxim stim si noi din casa. Nu pot sa aerisesc, nu pot sa imi primesc musafirii, nu am dreptul sa fac nimic acolo pentru ca s-au facut stapani. Si-au extins cladirea facandu-si debara ghici unde? Spre casa mea. Nu m-ar fi deranjat in nici un fel insa fac o galagie incredibila iar mirosul nu mai imi iese din casa.
Ce am facut? Am sunat la politie, au recalamatii din 2003 pana in 2009. Politia vine , constata, nu fac proces verbal pe motiv ca nu au decat un caiet la ei, ne cheama pe noi, dam declaratii, ii cheama pe ei si dau si ei declaratii si nu fac nimic decat sa consume hartie prin care ne anunta ca li s-a pus in vedere sa isi revizuiasca comportamentul fata de noi ( pentru ca au fost si scandaluri cu amenintari foarte urate din partea lor) si sa faca liniste. Bine-nteles ca nimic nu se intampla si toate cele descrise mai sus continua si mai mult pentru ca politia nu le face nimic si le da curaj.
Am sesizat la Primarie si la Icral pentru ca curtile nu ne apartin noua ci statului si ce au facut? Au venit de la Icral , ne-au dat dreptatate verbal, nu au facut nici un fel de masuratoare sau ceva si ne-au trimis o hartiie prinn care ne spun ca si-au inchis terasa, desi se ved clar modificarile de extindere si ne-au sfatuit in acceasi hartie sa ne intelegem amiabil.
Inainte de toate astea am contactat unn avocat si le-am trimis o invitatie prin care i-am invitat sa ne intelegem amiabil insa au refuzat si si-au continuat teroarea. Chiar ne-au spus de nenumarate ori ca ne asteapta mereu, cauta razboi. Deci unde intelegere amiabila?
De la Primarie , Insp de stat in constructii au venit si ei au constat aceleasi nereguli insa doar verbal iar pe hartie ne-au trimis ca constructia a fost realizata cu mai mult de 2 ani in urma ( pe baza declaratiilor a doi martori) si ca ne trimit spre tribunal daca avem vreo nemultumire pentru ca termenul s-a prescris.
Am incercat sa scoatem din indiviziune curtile, ei nu sunt de acord ( normal le folosesc cum au chef pe amandoua) iar cei de la primarie ne spun ca nu se poate pentru ca in curte conduce ala care e mai puternic.
Cum vi se pare dragii mei situatia asta? Traim sub teroare, mirosuri, galagie si nimeni nu face nimic. Asta e democratia pe care ne-o dorim toti. Am ajuns sa sarim in sus sa inchidem geamul la fiecare 2 ore ca pute de-a dreptul, sa izolam casa fonic ca sa nu mai auzim, sa folosim curtea doar sa trecem ca sa nu mai iasa scandal si nimeni nu intervine. Probabil ca vor interveni cand vom trece la violente? Ca doar asa reactioneaza institutiile noastre dragi!

--------------------
skoda SKODA 2007 - DB937
+
dr_mKe
post 1 Aug 2009, 16:55
Post #36

Membru cu stetoscop

From: Deva

Ori iei masurile legale mergand pana la instanta ori il calmezi pe vecin printr-una din metodele expuse de colegii mai hazlii tongue.gif Uneori tine figura. Tipul e clar bolnav la mansarda tongue.gif

--------------------
RENAULT LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE 2010 / 2022
+
radian
post 1 Aug 2009, 17:45
Post #37

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Cati metrii sunt de la bucataria aia nou construita pana la gardul comun? Daca au mai putin de 6 m, ii poti obliga s-o zideasca.

La primarie fa reclamatie in scris.

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 08:20
Forum Renault