Sfat cumparare AMBIANCE vs PREFERANCE, vopsea metalizata sau nu?
![]() ![]() ![]() |
Sfat cumparare AMBIANCE vs PREFERANCE, vopsea metalizata sau nu?
Mihai R |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|||
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Singurul lucru care regret ca nu il am pe masina e ABS si asta cred ca e capitolul la care Dacia si-a batut joc de romani de la bun inceput si inca isi mai bate joc, nu mi se pare normal ca sa nu ai optional ABS pe TOATE variantele de logan indiferent de varianta de echipare cu atat mai mult cu cat in UE e standard pe toate echiparile, inteleg ca la noi nu e obligatoriu si e scump dat totusi ca optional trebuia bagat si asta face parte din lucrurile pe care le vor rectifica in momentul in care vanzarile vor incepe sa scada simtiotor la Logan-uri in Romania. E adevarat ca nu prea ai nevoie de abs daca ai un stil de condus linistit dar trebuie sa te gandesti si la situatiile nepravazute de genu iti sare un copil in fata in oras si tie ti se blocheaza rotile la 30km/h diferenta poate fi o viata in minus!!!! Iar in ce priveste siguranta personala la peste 100km/h e clar ca daca te infigi in frane ai incurcat-o dar asta e reactia fireasca a tuturor, poate dupa ce ai trecut de 100.000 de kilometrii la bord te obisnuiesti sa franezi progresiv in absolut orice situatie dar pana atunci !!!
P.S. scuze ca am fost off-topic putin dar trebuia sa imi spun off-ul |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:08 |