Cine stie cum sa scot cassul de pe logan preferanc, da modelu la nou cu fata detasabila
![]() ![]() ![]() |
Cine stie cum sa scot cassul de pe logan preferanc, da modelu la nou cu fata detasabila
alyg7 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 10 December 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00298.JPG ( Size: 42.31k ) Number of downloads: 282 DSC00300.JPG ( Size: 49.22k ) Number of downloads: 258 |
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4
|
|||
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Dupa detasarea fetei vei vedea in colturile corpului ramas in suport 4 orificii ( cate 2 in fiecare parte ) . In cutia in care se pastreaza fata detasabila ai 2 dispozitive ( 2 sarme indoite in forma de U ) . Introduci cate un " U " in fiecare parte , inclini spre exterior si tragi spre tine pana iese corpul . e simplu . Daca nu ai sarmele in forma de U , iei doua andrele , sau doua cuie sau doua bucati de sarma cam de 2 mm in diametru si scoti pe rand cate putin fiecare parte din locas . Pe urma scoti aparatul afara , debransezi antena si mufa cu legaturile electrice si boxe . Sper sa te descurci .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
alyg7 |
![]()
|
mersi mult ma duc acuma sa vad vin in 2 min si iti zic daca am reusit
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4
|
|
alyg7 |
![]()
|
ba sa imi bag picioru nesimtiti aia nu mi-au dat nimic acolo in cutie ! da ms ca mi-ai spus cum sa fac am sa ma pun sa vad! tu ai avut acolo in cutie ceva ??
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
daca inca n-ai reusit da-mi de veste si te ajut fara probleme!
ps. vezi ca nici eu n-am avut acele "u"-uri despre care se vb , dar n-a rezistat playerul original decat juma de ora in masina decand am luat-o! cele bune! |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
alyg7 |
![]()
|
asta o fost buna ca nu a rezistat! si eu acuma am luato si vreau sa i fac vant
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Megane 2 CC
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
alyg7 |
![]()
|
acuma ma duc iti zic in 2 min ca ma duc sa inerc cu 2 agrafe
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Da , am avut acele 2 dispozitive . Erau puse in cutiuta de plastic intr-o folie de plastic
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
dragos_alx |
![]()
|
merge cu agrafa sau cu paste de pix d-alea subtiri.
sau cu betisoare de urechi! sa vedem cata ingeniozitate....... |
--------------------
Megane 2 CC
2009 / 2006 / 2011
|
|
alyg7 |
![]()
|
ms mult man am reusit ! acuma mai am o intrebare ! cum sa fac sa sa pun si boxe in spate am auzit ca trebe si ceva mufa stii cumva?
' |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4
|
|
alyg7 |
![]()
|
deci am reusit sa il scot va multumesc la toti
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
deci se inchide
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 11:08 |