Asigurare Casco fara fotografiere prealabila?
![]() ![]() ![]() |
Asigurare Casco fara fotografiere prealabila?
Supapa_jR |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|||
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
polita incheiata fara poza!multumesc de ajutor...
PS:masina putea fi praf..adusa pe platforma si nu se deranja nimeni sa o vada!! |
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
ryry |
![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Sal .
Eu nu stiu cum ati facut casco inainte de a lua masina de la dealer, mie nu mi-a dat cartea de identitate dupa cateva zile dealer-ul. Sper sa aleg si eu o firma pana la urma pentru casco. bafta |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
2007
- B 40 KAR CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(victorb @ 11 Dec 2006, 12:37) daca reinnoiesti polita la acelasi asigurator. (din experienta mea la Alianz). Nu au de ce sa faca poze daca anul urmator iti innoiesti polita fara sa lasi 1 zi intre cea veche si cea noua. Eu am reinnoit polita (la Asirom) si mi-au facut poza la masina la reinnoirea politei. A fost obligatoriu sa duc masina la poza. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
george_c_ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 15 February 07 ![]() |
in primul an la allianz , masina noua , nu mi-a facut poze
la reinoirea politei mi-a facut poze (fata, spate, lateral, poze cu km la bord , seria sasiului ) probabil asa procedeaza allianz |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
garlic_dog |
![]() ![]()
|
![]() Membru eutectic Group: Members Posts: 243 Joined: 10 December 04 From: Clipperton Island ![]() |
La fel patesc si eu de trei ani de cand sunt asigurat la Astra. Am facut contract Casco pe tigaie si casa ...recte Solenza si casa la tzara, pe 50.000 euroi. Cu toate astea nici una bucata poza...
Da' nici nu am avut evenimente... O fi corect, finnaly? |
--------------------
Tesla
electrică
2015
- B05NWV Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:39 |