DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> nelamurire

nyll007
post 20 Nov 2006, 10:51
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

salut
era la un moment dat un topic cu un tip care vindea componete de logon la preturi mici imi puteti spune si mie ce s-a intamplat cu acel topic
merci mult

--------------------
dacia logan preferance 2006 - OT-00-xyz
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 20 Nov 2006, 11:20
Post #2

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

Acum vinde componente de logout, pentru că la alea de logon n-a respectat regulamentul de la bursă și topicul i-a fost șters.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
IRONICK
post 20 Nov 2006, 11:54
Post #3

-

From: Romania

Stai linistit ca nu ai pierdut nimic. Pana acum a vandut doar promisiuni.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
nyll007
post 20 Nov 2006, 12:26
Post #4

Membru

ok am inteles multumesc pt raspunsuri
dar parca totusi erau oameni care si-au primit piesele

--------------------
dacia logan preferance 2006 - OT-00-xyz
+
ageana
post 20 Nov 2006, 13:23
Post #5

->

Merci mult IRONICK, esti foarte "dragut" si bine informat !!! 022.gif

Sa stii tu ca acele "promisiuni" au fost trimise in zeci (cred ca aproape 100) de colete in toata tara, si plus alte zeci de oameni care le-au luat pe loc de la mine. Dar deh...daca tu stii mai multe decat mine... asa o fi.
Eu ce vrei sa fac, daca am extrem de multe comenzi si nu indeajuns de multe componente?

II rog pe cei care au primit colete de la mine sau au luat ceva de la mine sa posteze aici.
Si rog moderatorii sa mute topicul la cafenea, ca sa nu fim offtopic.

Multumesc.

Si inca ceva: ce e cu supararea asta din partea unora din cauza ca nu am putut sa le livrez piesele? Am cerut eu cumva vreun avans de bani si apoi nu am onorat comanda, sau v-am adus mari prejudicii de sunteti asa suparati? Reamintiti-va ca nu am nici o datorie la voi, deci nu inteleg de ce vorbiti asa "de sus". D-le IRONICK, poate N-AM CHEF sa iti trimit tie componentele !!! Ai ceva impotriva, care e problema, am vreo datorie la tine, esti cumva seful meu si ma dai afara, sau care-i chestia ?!

Putina empatie ce draq.

This post has been edited by ageana: 20 Nov 2006, 13:36

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner.
Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei.
+
IRONICK
post 20 Nov 2006, 13:32
Post #6

-

Atunci de insonorizant-ul de capota ce mai poti sa zici ? Sau de spatiu consola cu spatiu de depozitare ? Si mai sunt si altele ...

--------------------
+
ageana
post 20 Nov 2006, 13:36
Post #7

->

Citeste ce am scris mai sus.

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Turkish rhombus owner.
+
IRONICK
post 20 Nov 2006, 13:42
Post #8

-

Vezi ca nu te-am luat de sus. Apropo .. lumea stie ca tu dai unele componenete la acelasi pret cu cel de fabrica ?

--------------------
+
ageana
post 20 Nov 2006, 13:45
Post #9

->

Bine mai, daca tu stii mai bine ca mine preturile oficiale DACIA, imi cer scuze. Te rog, spune-mi si mie care sunt acele componente pe care le dau eu la pretul de fabrica ??? Nu stii ce spui, crede-ma!

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Turkish rhombus owner.
+
IRONICK
post 20 Nov 2006, 13:46
Post #10

-

Volanul de piele, jantele, insonrizant-ul de pedalier (care ajunge cu taxe de transport la acelasi pret de service) etc ...

EL. Inclusiv PRF sau PNC

This post has been edited by IRONICK: 20 Nov 2006, 13:51

--------------------
+
ageana
post 20 Nov 2006, 13:51
Post #11

->

Vezi ca nu stii ce vorbesti !!!!!!!!!
Jantele + cauciucuri la mine costa 1.200 RON. NOI!!!
Ia du-te matele la magazin la dacia si uita-te cat coasta, si nu mai vorbi aiurea !!!!!!!!!!
Volanul piele + airbag il dau la 230 + volanul vechi (in orice stare, fara airbag). Din nou, ia fa matale un drum pana la dealer si vezi cat e macar perna de airbag inainte sa mai vorbesti !!!!!!!!

ETC-UL E MAI SCUMP LA MINE, INTR-ADEVAR !!!
Te rog nu mai vorbi fara sa cunosti!!!!!

P.S.: vezi ca preturile din catalogul Dacia sunt exprimate in EURO, in caz ca nu-ti dai seama.

Iar vorbesti aiurea.. 022.gif
Inson tablier = 30 ron + ~ 5 RON taxele =35 RON
Mai fa matele inca un drum pana la dealer si lamureste-te in ceea ce priveste preturile.

This post has been edited by ageana: 20 Nov 2006, 13:54

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Turkish rhombus owner.
+
semit
post 20 Nov 2006, 14:03
Post #12

Private Spice

tati tiganiti-va pe pm... smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
ageana
post 20 Nov 2006, 14:06
Post #13

->

Okay, scuze, dar nu mi se pare in regula cand cineva posteaza lucruri NEADEVARATE despre mine pe forum.

Scuze inca o data!

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Turkish rhombus owner.
+
IRONICK
post 20 Nov 2006, 14:11
Post #14

-

QUOTE(ageana @ 20 Nov 2006, 13:51)
Iar vorbesti aiurea.. 022.gif
Inson tablier = 30 ron + ~ 5 RON taxele =35 RON
*

Curs: 1 euro = 3,5266 lei 14.11.2006
La dealer costa 6,5 Euro cu TVA inclus. Adica 22,89 RON. Mai este nevoie sa adaug si taxele de transport ?

EL. Nu am nimic cu tine personal sau cu faptul ca nu vrei sa imi trimiti mie ceva. Doar ca incerca sa nu iti bati joc de unele persoane care nu sunt documentate.

This post has been edited by IRONICK: 20 Nov 2006, 14:19

--------------------
+
klaus
post 20 Nov 2006, 14:46
Post #15

步步

Domnul Geana, parerea mea personala este ca dvs. va faceti magazin virtual pe net pe spinarea acestui forum.
Legat de volan, daca e sa ne uitam mai atent la niste postari mai vechi, zicea cineva:
QUOTE(ageana @ 1 Nov 2006, 20:45)
Am facut o greseala: la pretul de 230 al volanului de piele se adauga si schimbul cu volanul vechi (cu sau fara airbag).
Ori pt volan piele cu airbag la schimb cu volan simplu cu tot airbag, dvs. tot 230 cereati.
Repet si aici ce am zis si atunci, cand schimbi volanul nu trebuie sa schimbi si airbagul. Il pui pe cel vechi (pe care oricum il dai jos ca sa desfaci volanul). Covrigul simplu (fara airbag) la dealer, daca te duci si-l cumperi din magazin (cu tva, adaos comercial si factura), este 118 ron. Informatiile mele sunt ca acel covrig dar imbracat in piele tinde spre 150 ron. Or fi usor subestimate informatiile, dar nu cred sa fie 118 + 230 = 348 ron (cat 3 volane normale).

Legat de supararea dvs, imi permit sa va aduc aminte ca ATI MINTIT. adica ati zis minciuni. minciunele, brasoave, gogosi. si alte sinonime.
Pentru aducere aminte:
QUOTE(ageana @ 10 Oct 2006, 10:26)
Salutare,

am o propunere pentru voi: pot face rost de ORICE componenta de Logan 16v (volan piele, ornament consola centrala, ceasuri albe etc. etc.). Pretul este destul de mic zic eu (dar trebuie sa-mi dati si vechile componente).

De asemenea, pot face rost de ORICE alta piesa de logan pentru cei care vor sa-si imbunatateasca Loganul versiune mai slaba (stopuri albe, jenti aliaj, AC etc. etc.). Sau daca aveti componente avariate (bari sparte, faruri cu cleme rupte, geamuri sparte etc. etc.) - tot la schimb + diferenta.
Toate piesele sunt absolut NOI!
[...]
Volane cu airbag, insonorizante capota ca la Diesel, ornamente schimbator din piele, absolut ORICE va trece prin minte!
Din toate aceste ORICE componente, dvs. aveti "pe stoc" doar vreo 10-15 cu totul.
Multe dintre ele gasindu-se de exemplu duminica in targ mai ieftin decat la dvs. (setul de proiectoare cu tot harnasamentul la dvs. 280 roni, in targ pana in 200 roni, comutator cu functia de proiectoare - la dvs 90 ron, in targ vreo 60 ron, insonorizantul deja lamurit ca-l vindeti aproape dublu cat e la dealeri (unde e cu TVA, cu adaos comercial, cu factura...)

Sa sintetizez: prin minciuna ati atras atentia, livrati 10-15 produse cu totul, multe dintre ele le vindeti mai scump decat pe piata.

Ce ziceti, din acest punct de vedere, eu as avea motive sa fiu cel putin la fel de suparat ca dvs?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
guliver
post 4 Dec 2006, 15:34
Post #16

No title

Ageana, iar ai comis-o, ti-am zis sa stai cuminte acasa! radmasa.gif

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
Xplode
post 5 Dec 2006, 14:51
Post #17

Membru autentic

Citez din regulamentul intern
"5. Nu se admit posturi offtopic, de exemplu posturi de genul: "Da scump mai este", "Am eu mai ieftin" etc."
Habar nu am despre ce topic se discuta aici, dar din cate inteleg el a fost sters pentru preturile mari nu?
La fel mi s-a sters si mie un post, si am primit si warn, prin care anuntam ca anumite produse de la un alt topic se gasesc mult mai ieftin in alte parti, fara sa le mentionez. Nu am facut anticoncurenta spunand locul sau cine stie ce! Daca vreti o puteti lua ca pe o negociere, prin care ii cer vanzatorului sa mai lase la pret.
Daca topicul a fost sters din motive de neseriozitate a vanzatorului e partea a doua, dar nu faceti discriminari. Omul e indreptatit sa ceara. Nu il opreste nimeni, daca are cumparatori e treaba lui. Eu cred ca o problema ar fi anticoncurenta, nu "supararea" ca a umflat preturile. Pe mine nu ma obliga nimeni sa cumpar de la el, dar nici nu ar trebui sa ma taxeze ca ii arat ca pretul e prea mare.
Nu e prost cel care cere ci cel care ofera.
Nu consider ca am ofensat pe nimeni, dar daca moderatorii considera de cuviinta sa mai imi dea un warn nu pot decat sa ma supun deciziei.
Stiu...nu ma obliga nimeni sa stau pe acest forum, dar nici nu imi place sa vad ce "falsa putere" detin altii. Un om inteligent stie sa primeasca criticeile pozitive si negative si sa inteleaga ca si el este om si greseste. Fiecare mai are momente de exces de zel in care se infurie.

This post has been edited by Xplode: 5 Dec 2006, 15:18

--------------------
Dacia Logan Laureat - B-77-xxx
Logan=Renult vs Logan=Dacia
+
IRONICK
post 5 Dec 2006, 15:45
Post #18

-

QUOTE(Xplode @ 5 Dec 2006, 14:51)
Habar nu am despre ce topic se discuta aici
*
Daca habar nu ai, de ce te bagi ca musca ?
dar din cate inteleg el a fost sters pentru preturile mari nu?
*
Nu a fost sters nimic pentru preturile mari.
Nu e prost cel care cere ci cel care ofera.
*
In conditiile in care sunt persoane neinformate, ce conteaza daca le dam teapa, nu ?

This post has been edited by IRONICK: 5 Dec 2006, 15:45

--------------------
+
Xplode
post 5 Dec 2006, 16:33
Post #19

Membru autentic

QUOTE(IRONICK @ 5 Dec 2006, 15:45)
Daca habar nu ai, de ce te bagi ca musca ?In conditiile in care sunt persoane neinformate, ce conteaza daca le dam teapa, nu ?
*

Nu stiu daca mai are rost discutia, dar hai sa te lamuresc. Criticile mele nu erau la acel topic in mod special ci la aplicarea regulamentului. Au fost multe cazurile in care s-a trecut cu vederea (pt vari motive cunoscute numai de moderatori) peste unele postari aiurea si alte cazuri in care s-a sters si dat warn (cazuti si de ban) pt motive la fel de cunoscute numai de moderatori. Nu fac referile la cineva anume, ci vb in general.

Referitor la persoanele neinformate, e adevarat ca e f simplu sa te informezi de pe net, cum scrie in regulament, sa nu faci off-topicuri, dar acum sincer... nu ai vrea sa vinzi ceva la cel mai mare pret posibil? Si atunci ce faci? Arunci momeala si astepti sa muste. Nu te obliga nimeni sa cumperi. Dar tu, si tin sa iti multumesc, tocmai mi-ai dat un argument mie pt postul sters insotit de un warn, prin care anuntam ca "daca se foloseste google o sa se descopere preturi mai mici la produsele vandute" de respectivul. Deci nu trebuie sa ii lasam pe "jepcari" sa ne ia banii! Asta e motivul pt care ma bag ca musca-n lapte.

Eu aici imi inchei pledoaria, din motive de timp.

--------------------
Dacia Logan Laureat - B-77-xxx
Logan=Renult vs Logan=Dacia
+
klaus
post 5 Dec 2006, 18:34
Post #20

步步

Mosu'... Pentru cei care vor sa-si faca magazin virtual, sa-si cumpere domeniu, sa-si faca site-ul si sa atraga clienti cu ce minciuni si gogosi vor ei. Si sa raspunda legal pentru minciunile lor. Dar nu sa vina pe aici sa vanda "la jumate de pret" si de fapt sa fie mai scumpi decat in magazin, unde se da si factura, si garantie, se plateste si TVA, si impozit pe profit, si cheltuieli cu mijloacele fixe si cu personalul etc.
Si dupa aia mai sunt si suparati ca sunt tratati cum sunt tratati.
Asta e ca si cum aia de au infiintat caritasul ar tipa ca din gura de sarpe ca ce-i injura pacalitii. Se aplica si pentru Catarama si tepuitii de la SAFI, si pentru Vantu si tepuitii de la FNI si etc etc. Nu e nici o diferenta.
Si-mi permit sa mai citez si din regulament, art. 8 lit. a:
a) Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a forumurilor.

PS: as aminti ca cei care mint pe alte forumuri la sectiunile de bursa sunt banati definitiv.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
radioman
post 6 Dec 2006, 09:00
Post #21

membru D'ala mare

From: Constanta

Ca vorbim de nedumeriri,nu neaparat ca asta ar fi titlul thread-ului, ci ca obiectivitate si sinceritate, am sa va spun ca eu sunt unul din cei care au cumparat de la userul ageana un insonorizant pedalier( cel de sub bord)...Ehh aici apare exemplul meu care desi la scara mult mai mica , dezvoltat, conduce la rationamentul lui Klaus, mai pe intelesul tuturor : vorbesc cu ageana pe PM si la tel un pret (20 de roni, daca va aduceti aminte el posta ca "cele noi" vor veni mai scumpe incepand cu o alta data) , dupa care stabilesc cu el o comanda,batem in cuie intelegerea si ......stupoare : cand ma duc in decursul aceleiasi saptamani la posta sa imi ridic pachetelul constat ca el DEJA imi marise pretul anticipand pana si saptamana la care facea referire ca va urca pretul pieselor ! Il contactez si il intreb : ce faci mosule una vorbim si alta facem ?(El imi raspunde : "lasa la urmatoarea comanda iti fac o reducere de 5 roni") Ca principiu deci, si nu ca suma ( va dati seama era vorba de 5 roni, nu ar fi fost problema) in mod general, lumea satula fiind de multe mizerii cotidiene ,se revolta cand cineva afirma una si face alta, ma refer la cei care isi fac un orizont de asteptare, dupa care asteptarea le este inselata...Cam asta ar fi problematica : folosesti un prilej, o conjuncura favorabila, afirmi ceva - TINE-TE DE CUVANT !, nu poti asta macar accepta critica! cool.gif

--------------------
Skoda Octavia 3 VW Polo V 2017/2019 - CT-xx-HIT
[COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 12:39
Forum Renault