Noul Mitsubishi Lancer
![]() ![]() ![]() |
Noul Mitsubishi Lancer
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Chiar sunt curios daca ti-ai luat vreun warn pentru postul #31.
Marty, nene, imi pare rau dar ai intrat in jocul lui R19/16V. Omul asta este exact ca zahei din topicul "vand Cadillac Escalade". Are si el chef de ceva adrenalina si n-are de unde s-o ia. Te-a prins ! El nici nu ti-a raspuns la ce-ai scris tu, ci numai i se pare ca este hidoasa ... hai masina, ca masina, poate sa fie hidoasa, dar, cu cine este la volan ... ma rog ... e cam grava remarca ... Oricum, am auzit ca este foarte fiabila masina de conceptie 2004, adica asta care se comercializeaza acum. Cea noua, arata mult mai bine si nu ma deranjeaza daca e copiata dupa altele. Teoretic si la fiabilitate ar trebui sa stea la fel de bine ... Iar despre o liniuta cu Logan 1.6, cum specifici tu, ThundeRa, daca tu ai masina stock, nemodificata, s-ar putea sa-ti dea el "rusinica" tie, nu de alta, dar are vreo 30Nm in plus fata de tine la cuplu. Asa ca ... mai gandeste-te ... bineinteles, mai tine si de "cantitatea" ce se afla intre scaun si volan, dar, totusi ... This post has been edited by mao: 31 Dec 2006, 17:23 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
loganlover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 March 06 ![]() |
In cei 9 ani de cand am permis am facut vreo 250000 de km.Cu mitsul am trecut pe langa multe logane.Nu m-am gandit niciodata sa ma iau la intrecere, v-am spus ca am inchiriat unul pentru 24 de ore...
![]() |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
mao, sa stii ca relatia mea cu R19/16v pina in momentul de fata a fost foarte ok. Am colaborat pe forumu' frate si prieten, reno.ro. Se pare ca omu' avea chef de caterinca si m-am bagat eu ca curca-n lemne peste distractia lui.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
loganlover |
![]()
|
In exclusivitate pentru R19/1V.Celelalte masini ale mele.
Attached thumbnail(s) 000_0011_1.JPG ( Size: 646.06k ) Number of downloads: 164 000_0115.JPG ( Size: 389.09k ) Number of downloads: 146 |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
- B 63805 [SIZE=14][COLOR=red]Intai gandesc,apoi scriu.Cand n-am timp, sar peste prima faza.
|
|
loganlover |
![]()
|
Dumnezeu a creat Omul.Departe de perfectiune.Japonezul a creat masina japoneza:Adevarata Perfectiune.Romanul a creat Dacia-o masina extraordinara!
Toata stima si admiratia mea pentru masina nationala. |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Baieti
![]() ![]() This post has been edited by dandrei: 3 Jan 2007, 10:44 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
loganlover |
![]()
|
De ce nu?La raliul Pietricica 2006 au participat muuuulte mitsu lancer si o dacia.
![]() |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
Twister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 4 May 05 ![]() |
Mie acest Lancer si fostul Galant mi se par cele mai frumoase masini contemporane. Sunt agresive fara a apela excesiv la "metoda Peugeot" cu capota in V peste faruri, asa cum face majoritatea celorlalti producatori.
La mine conteaza in primul rand frumusetea masinii, wtf, daca nici masina nu ne mai defineste si ne rezumam la cutii de plastic de unica folosinta, fara personalitate (asta e curentul actual), atunci ce naibii mai vb despre noi? Ca nici muzica nu mai e muzica, e produs congelat. Mitsubishi Lancer e singura masina contemporana care mi-o doresc. This post has been edited by Twister: 3 Jan 2007, 12:12 |
--------------------
Dacia 1310L
1397cm³
1994
- CT-01-... Imi place munca: ma fascineaza. Pot sta sa o contemplu ore intregi.
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
QUOTE(Twister @ 3 Jan 2007, 12:11) La mine nu !!! Daca Lancer-ul asta ar fi costat vreo 25.000 EUR CIP, la revedere ... Pejo a incercat marea cu degetul si se pare ca a si reusit intr-o oarecare masura ! Si dintr-o "simpla" incercare, ei acum incearca o definire a identitatii de marca prin agresivitatea despre care mentionezi tu. Dar pe lumea asta nu este numai Pejo. Si mie-mi place E-Klasse, aia da masina cu personalitate, dar, dar ... este 21.000 EUR adusa din Germania, SH. Si deodata imi trece toata dragostea pentru masina aia ... Nu (prea) se mai fabrica masini "urate" la ora actuala. Consumul de carburant, dotarile sunt inaintea look-ului. Mie Lancer-ul 2006 imi place pentru ca este ieftina si consuma putin si, iti dau dreptate, arata bine, dar nu este asta un criteriu de alegere definitoriu. In Grecia am vazut o gramada de masini gen Seat Ibiza. Chiar tututor sa le fi placut numai masinile de litraj mic ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Frumos noul mitsu.
Singura mea pb ( fan mitsu de altfel) este ca lanceru are tractiune fata, ceea ce pt un mitsu mi se pare " josnic". Eternul rival Subaru a reusit sa puna pe subaru impreza T 1.6 de 90 de cai, integrala. Desigur e departe de ceea ce intelegem noi cand spunem " un subaru". Dar la venirea iernii te bucurii chiar si de cei aproape 90 de cai. ![]() bafta. ps: am mers cu vechiul Lancer si mi se pare cielo ( no offence). |
--------------------
Logan
1.6
2006
- 7727 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
loganlover |
![]()
|
Vad ca ai logan.Intr-adevar,loganul e comparabil cu subaru.Pentru unii si cu Mitsubishi.OOOOOOOOOOOOf!
|
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
loganlover |
![]()
|
Sau cu cielo.OOOOOOOOOOOOOOf.
![]() |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Termini odata cu suferintele cu "mitsu" tau?
P.S. Ai citit regulamentul? Stii ca n-ai voi sa pui doua posturi consecutive? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
loganlover |
![]()
|
Iti multumesc mult ca mi-ai atras atentia.In legatura cu rugamintea ta,am gasit un Wartburg model 1975, exact ca al tau, proprietarul nu-l mai foloseste si e dispus sa-ti dea toba aproape pe nimic.Lasa-mi adresa la pm si ti-o trimit in cel mai scurt timp.
![]() |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Vezi aici! This post has been edited by R19/16v: 7 Jan 2007, 10:08 |
--------------------
DS
5H
|
loganlover |
![]()
|
Pentru R19/o V.Toba mai are nevoie de ceva suduri.Daca vrei si caroseria(merge motorul de reno vechi),va trebui sa vii aici,sau platesti un trailer.Multumesc pentru link,nu e nevoie.Traiesc sanatos,mananc sanatos si conduc masini.
![]() |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Care mai baga posturi care nu au legatura cu subiectul primeste tot ce e mai naspa din ce scrie in regulament....Asa ca........
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 31 Dec 2006, 14:52) QUOTE(R19/16v @ 6 Jan 2007, 23:53) Termini odata cu suferintele cu "mitsu" tau? P.S. Ai citit regulamentul? Stii ca n-ai voi sa pui doua posturi consecutive? Omul poate a omis partea aceea din regulament, dar tu sigur ai omis cei 7 ani de acasa ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si cind ma gindesc ca eu am luat Warn pentru mult mai putin decit discutia celor 2...
Ce-ai ma R16 cu Lanceru omului, e indragostit de el asa cum eram si eu de Focus cind l-am luat, si credeam ca nu s-a inventat masina mai buna ![]() La fel si iubitoru de logane, las-o mai moale cu lauda ca o fi Lanceru in WRC dar nu-i l'ombilico de-l mondo, si mai citeste cind scrii minciunele, ca cea in care spui ca ti-ai vindut loganu ca sa iei lancer, si apoi o dai de gard ![]() Si daca tot e vorba de comparatii eu cred personal ca loganu e mai bun decit maibachu, mai ales ala indreptat cu ranga de jiji ![]() This post has been edited by paulp: 7 Jan 2007, 13:40 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
memyselfandI |
![]()
|
"Vad ca ai logan.Intr-adevar,loganul e comparabil cu subaru.Pentru unii si cu Mitsubishi.OOOOOOOOOOOOf!
" Stimabile, am logan pt ca asta imi permit. Am mers cu peste 300 de masini in 2006 si cred ca pot sa emit ceva pareri, poate pe alocuri superficiale. Ai fi surprins sa afli ca am aceeasi parere si despre Infinity FX35, are bord de " cielo" ! Asta ce inseamna ? Ca sunt invidios ca nu am bani de Infinity ? Nici pe departe. Nu stiu de unde ai dedus tu ca am comparat Mitsu cu Logan sau cu Subaru. Anyway pt clasa " entry level" Subaru 1.6 este de departe mai reusit decat Mitsu lancer ! ( parerea mea, am voie ? ) Bafta si sa-l stapanesti sanatos ! ![]() This post has been edited by memyselfandI: 7 Jan 2007, 14:06 |
--------------------
Logan
1.6
2006
|
|
loganlover |
![]()
|
Cat costa Subaru?
Cat costa Mitsu? Aud? |
--------------------
mitsubishi
lancer
2006
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
eu cred ca moderatorii dorm(e normal...e weekend...) vedem maine
![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
memyselfandI |
![]()
|
tu esti paraciosul clasei ?
![]() O seara buna tuturor, care este ! |
--------------------
Logan
1.6
2006
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Nu am prea vizitat sectiunea asta gandind ca am vazut stirea de la inceput si nu mai am ce vedea.Totusi azi am zis ca poate veniti cu ceva nou referitor strict la topic,si am citit.Chiar regret.
De fiecare data cand apare un post nou, doar 15 la suta din reply-uri erau necesare....restul...frustrari.Calmati-va va rog! |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 15:16 |