Ce cadou vreti sa primiti de Craciun?, Exclus "o lae"!!!
![]() ![]() ![]() |
Ce cadou vreti sa primiti de Craciun?, Exclus "o lae"!!!
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
Apai draga mosule eu as vrea; in primul rand un sponsor care sa plateasca ratele la masina,o craciunita nebunatica
![]() ![]() ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Sa-mi repari draga mosule masina, sa-i iei cauciucuri noi, calorifer, termostat, coloana de directie...sa-i tragi si o vopsea frumoasa...sau daca dureaza prea mult si n-ai timp, nu ma supar sa-mi iei o masinuta noua, minim 15k euroi...si daca tot iti pierzi timpu, sa-mi lasi si niste banuti de benzina...pentru vreo 5 ani, asa...
Multumiri anticipate pentru Mosu...sa stii ca astept! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 12 Dec 2006, 16:47) Sa-mi repari draga mosule masina, sa-i iei cauciucuri noi, calorifer, termostat, coloana de directie...sa-i tragi si o vopsea frumoasa...sau daca dureaza prea mult si n-ai timp, nu ma supar sa-mi iei o masinuta noua, minim 15k euroi...si daca tot iti pierzi timpu, sa-mi lasi si niste banuti de benzina...pentru vreo 5 ani, asa... Multumiri anticipate pentru Mosu...sa stii ca astept! ![]() un R. K. la atelierul mosului din Laponia ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca stau sa ma gandesc, la ce pretentii avem, cred ca ne vom multumi tot cu o lae si de data asta
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
O craciunita si pentru mine!
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
e-boda 777USB si/sau mp3-player de masina cu suport USB. Si gata, am terminat definitiv cu mediile optice
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
eu as vrea sa aduca zapada de craciun si rev ..
ca sa pot folosii snowboard-ul pe care l-am luat recent ![]() |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
l@u poy vino la firma mea , "Pestoiu Fericit"
![]() de la mos vreau ce are el mai scump |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu mai vreau nimic
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Un Peugeot 406 HDI 110-140 CP, Full Option, Culoare Silver sau Black.
Sau macar o masinuta teleghidata cu telecomanda fara fir, RF parca ii zice ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
un lancer evo IX
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
QUOTE(XMihai @ 12 Dec 2006, 23:43) Un Peugeot 406 HDI 110-140 CP, Full Option, Culoare Silver sau Black. Sau macar o masinuta teleghidata cu telecomanda fara fir, RF parca ii zice ![]() Ii zice RC (radio/remote controlled), ca RF e "radio frequency", dar sa stii ca vis-a-vis de cadou nu ar fii rau, iar daca ar avea si un motor pe combustie interna, cu metanol, chiar ar fi belea... ![]() This post has been edited by CristiRzR: 13 Dec 2006, 01:01 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- PH-xx-FRG Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@cossty, vezi ca mosu' e cam batran, nu prea le are el cu tehnica, s-ar putea ca pentru el "sistem de navigatie" sa fie o harta (necalibrata) si un compas
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Cossty |
![]()
|
![]() Cossty Group: Members Posts: 112 Joined: 19 April 06 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- PH-xx-FRG Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit) |
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
un Canon EOS 400d
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Plec de la
Un webcam bun, cu microfon inclus si care sa se prinda de marginea monitorului LCD. Un iPod ultima generatie, de 80 GB. ![]() De ziua mea am primit un fular meserias de lina, un GPS pe Bluetooth si un video player E-Boda 777-USB. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
o honda cbr 1000 rr repsol
![]() CBR1000RR_01.jpg ( Size: 36.47k ) Number of downloads: 26 This post has been edited by AAlpine1: 13 Dec 2006, 14:31 |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu as vrea un PDA, atunci cand merg prin strainatate cu prietenele mele triplete blonde 60/90/60 sa nu ne ratacim si sa ajungem sa dormim iar ingramaditi in masina.
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ciudate gusturi mai ai, 60/90/60, balena albastra nu alta
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu vreau sa-mi faca drept cadou, numerele castigatoare la loteria romana...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sanatate fizica, ca aia mentala....................
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sanatate fizica, ca aia mentala....................
ooops.... This post has been edited by wolfin: 13 Dec 2006, 16:21 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
un mp3 player pioneer mp 2800 8-> ...
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
O fata pentru cd-plyer-ul de pe sifonier ( am pierdut-o de ceva timp ) si un telefon , dar tare mi-e frica ca nu o sa primesc nici una din astea
![]() De cuminte am fost cuminte , dar nu prea sunt fonduri europene ! ![]() |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Am crezut ce vrei o fata.Nu e f greu s-o obtii.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:45 |