Portiere trantite
![]() ![]() ![]() |
Portiere trantite
ATM |
![]()
|
||
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Și eu sunt enervat de cei care trântesc ușile și mai ales de motivele celor pe care îi apostrofez după ce-mi zguduie toată mașina...
Denotă lipsă de respect. Chestia că dacă nu o trântești nu se închide e complet falsă. Trântitul ăsta exagerat provine din faptul că majoritatea imprimă viteza de închidere ușilor de la o distanță mare (dintr-o singură mișcare), în loc să tragă mai încet ușa mai aproape de ei (de cadrul ușii) și apoi să o "trântească" când mai e foarte puțin pentru a o închide. Simpla împărțire a închiderii în 2 etape (prima lentă apoi ultima rapidă) face o mare diferență în zgomotul și vibrațiile care se resimt la închiderea ușilor, metodă care funcționează perfect și la ușile ce se închid greu. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
- 27 Iul 2021
2021 sedan Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bolidu @ 12 Dec 2006, 23:23) La toata lumea daca ii trantesti portiera se supara si cica se strica.... eu cred ca,,,, chestia asta e doar la nivel pshihologic pentru ca nu vad ce s-ar putea strica la o portiera daca o trantesti.... voi ce ziceti ? Poate ca topicu` asta o sa vi se para putin sau mai mult ciudat dar m-am lovit de foate multe persoane de genu descris mai sus ![]() Daca trantesti usa esti bou si taran ... atat ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.778 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
agree
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 06:05 |