DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Portiere trantite

ATM
post 14 Dec 2006, 00:11
Post #31

1948 Tucker Torpedo

Group: Members
From: Bucuresti

Odata si odata, trebuie sa mergi si cu a altuia...
Pt Argon - chestia cu vopseaua nu e gluma, in cazul meu. Patit pe a lu' tata (Break din '88, cam cazan ce-i drept, si cu rugina pe rama de usa cat cuprinde). Daca tranteai usa, sarea vopseaua...
O sa zici probabil "pai asa-i trebuie daca o lasi sa o manance rugina". Corect, dar daca nu se trantea usa, nu sarea vopseaua... deci de ce sa se tranteasca daca nu e rost? Singura scuza care o accept pentru trantit- daca nu se inchide usa finut si din prima (la mine, stg spate, ca urmare a schimbarii pragului si fustei). Altfel NU.

--------------------
MITSUBISHI COLT Z30-2005
Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DFA
post 15 Dec 2006, 09:01
Post #32

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

Și eu sunt enervat de cei care trântesc ușile și mai ales de motivele celor pe care îi apostrofez după ce-mi zguduie toată mașina...
Denotă lipsă de respect.
Chestia că dacă nu o trântești nu se închide e complet falsă.

Trântitul ăsta exagerat provine din faptul că majoritatea imprimă viteza de închidere ușilor de la o distanță mare (dintr-o singură mișcare), în loc să tragă mai încet ușa mai aproape de ei (de cadrul ușii) și apoi să o "trântească" când mai e foarte puțin pentru a o închide.

Simpla împărțire a închiderii în 2 etape (prima lentă apoi ultima rapidă) face o mare diferență în zgomotul și vibrațiile care se resimt la închiderea ușilor, metodă care funcționează perfect și la ușile ce se închid greu.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp - 27 Iul 2021 2021 sedan
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
semit
post 15 Dec 2006, 15:18
Post #33

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(bolidu @ 12 Dec 2006, 23:23)
La toata lumea daca ii trantesti portiera se supara si cica se strica.... eu cred ca,,,, chestia asta e doar la nivel pshihologic pentru ca nu vad ce s-ar putea strica la o portiera daca o trantesti.... voi ce ziceti ? Poate ca topicu` asta o sa vi se para putin sau mai mult ciudat dar m-am lovit de foate multe persoane de genu descris mai sus  052.gif
*

Daca trantesti usa esti bou si taran ... atat smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
IRONICK
post 15 Dec 2006, 15:29
Post #34

-

Group: Members
From: Romania

agree

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 06:05
Forum Renault