4 idei preconcepute..., cunoasteti si altele?
![]() ![]() ![]() |
4 idei preconcepute..., cunoasteti si altele?
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) image001.jpg ( Size: 35.11k ) Number of downloads: 333 image002.jpg ( Size: 23.5k ) Number of downloads: 348 image003.jpg ( Size: 90.33k ) Number of downloads: 327 image004.jpg ( Size: 49.25k ) Number of downloads: 368 |
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A doua e pura realitate, nu idee preconceputa.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Eu cred ca a IV-a e femeie...
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea cred ca e femeie
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Pai aia ziceam si eu: ce, n-ai vazut femeie cu picioare mari si fara tate? Da barbat fara ... nimic ?!?
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Categoric a doua e realitate. Am vazut azi in timp ce stateam la o coada interminabila la semafor o blonda vacand varza un A8 nou nout in timp ce incerca sa-l parcheze cu spatele intre o masina si un stalp. Intai l-a harsait bine pe dreapta de un stalp, a vazut ca nu-i iese, a iesit, a intrat la loc, a harsit bine Audi-ul si pe stanga de oglinda unui C4. A descoperit ca de fapt locul e prea mic pentru magaoaia aia ca oricum nu putea deschide usa, a iesit si a parcat intr-un loc liber mult mai mare, 10 metri mai incolo. Pana aici nimic neobisnuit, probabil si unui barbat sau unei brunete i s-a fi putut intampla. Faza tipic de blonda mi s-a parut la sfarsit... s-a dat jos din masina, a inchis si a plecat fara ca macar sa se uite la zgarieturi !!!
![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nu si-a dat inca seama. Audiul este bine izolat fonic.
This post has been edited by hash: 15 Dec 2006, 09:48 |
--------------------
-
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
va prezint a 5-a idee preconceputa care si-a gasit rezolvare
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 14 Dec 2006, 19:21) Doamne poate-mi demonstrati si mie legatura dintre tubul de vopsea blond si inteligenta unei fete satene,brunete(culoare naturala care va fi schimbata cu acel tub). This post has been edited by Lexy: 15 Dec 2006, 11:06 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
A zis cineva ca brunetele vopsite nu au nimic in cap? Dar am cunoscut cateva blonde naturale care erau mai rau ca in bancurile cu blonde.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In fine nu vreau sa ducem discutia pe alte cai...dar mi se pare o idee stupida sa crezi ca un tub de vopsea aplicat in cap defineste IQ-ul unei femei..that's all!
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
pai e demonstrat stiintific ca tubul de vopsea blonda aplicata pe capul oricarei persoane reduce IQ-ul la cca 1/3 din cel avut anterior operatiei respective !
and that's not all ![]() This post has been edited by ache2: 15 Dec 2006, 11:20 |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Si creste sex-apeallul cu 2/3 din valoarea anterioara.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:03 |