DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sa oferim bucurie craciunului!

rhunder
post 13 Dec 2006, 17:37
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

ok, 10 ron astept contul

In cazul in care nu se rezolva cu acest cont, parca erau niste intalniri in bucuresti. Nu s-ar putea acolo sa se stranga banii macar pentru bucuresti?

This post has been edited by rhunder: 13 Dec 2006, 17:42

--------------------
Dacia SuperNova Clima 2001 - b25wzj
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kostake
post 13 Dec 2006, 20:08
Post #32

Membru relaxat

Renunt si eu la 2 pachete de tigari.
Si asa fumez 3 pe zi.

Totusi nu ia nimeni initiativa cu contul...?

--------------------
dacia logan 1,4 2005 laureat - B 10 xxx
+
ovidiusoft
post 13 Dec 2006, 21:22
Post #33

Membru de sub patura

N-ar fi mai bine sa gasim intai "victimele" (no pun intended) si sa facem contul direct pe numele lor? Cred ca nu ne trebuie decat o copie dupa buletin si completat o cerere.

Sau poate lucreaza cineva la o banca si ne poate ajuta cu deschiderea unui cont fara sa fie necesara prezenta titularului.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
wolfin
post 13 Dec 2006, 21:30
Post #34

Haha

buna idee, ovidiusoft

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
User is online!Galerie FotoPM
+
Ci_co
post 14 Dec 2006, 00:00
Post #35

Membru atutentic cu logan !

From: UE - Bucharest !!

Cu toate ca sunt student si nu prea ma dau banii afara din casa dar .. MA BAG !
MI se rupe inima cand vad oameni care au ajutat la dezvoltarea tarii cum stau la cozii la farmacie pt medicamente compensate si alea putine sad.gif !

Sper sa nu fie o tzeapa ! In fine verificam si venim cu Bodu smile.gif

--------------------
Dacia & Renault/ Logan by Dacia/ '06 Pref 1,5dci - B XX BEB
Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
+
george_slz
post 14 Dec 2006, 06:44
Post #36

Membru autentic

From: BUCURESTI S6

Nu mai bine luam legatura cu niste reporteri, preocupati cu reportaje sociale, care cunosc mai bine oamenii si problemele lor. Ne oferim sa ajutam o familie aleasa de ei, poate punem si de putina reclama pe seama evenimentului, ca sa dam un exemplu si celor de la daewooclub.ro, fordclub.ro...si altii...Eu cred ca e o solutie mult mai multumitoare decat sa stam in expectativa...cine face cont....cine gaseste oameni.
Uite, daca vrea careva, eu am un card Raiffaisen pe care primeam salariu candva, e inca activ, il donez pentru o perioada, folosim contul atasat pt a strange banii. Il predau cui are chef sa se ocupe, cu tot cu hartiutele care le am, ca sa nu existe suspiciunea ca vreau sa fug cu banii stransi sau mai stiu eu ce....si am rezolvat-o...oricum e destul de tarziu si trebuie sa ne grabim daca vrem sa iasa ceva.

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
vijelie
post 14 Dec 2006, 07:37
Post #37

membru violet

QUOTE(george_slz @ 14 Dec 2006, 06:44)
...poate punem si de putina reclama pe seama evenimentului, ca sa dam un exemplu si celor de la daewooclub.ro, fordclub.ro...si altii...
*

Uite asa aparu si Jiji in peisaj... Aveti curaj sa va suiti pe masini cand dati daru' ?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
2dor
post 14 Dec 2006, 08:26
Post #38

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Vad ca tot vorbiti de una alta dar pana acum sunt vorbe in vant. In primul rand uitati-va cati au scris pe topicul asta. Imi ajung aproape degetele de la maini sa ii numar. Nu o sa se faca nimic.

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
Pedro
post 14 Dec 2006, 08:31
Post #39

Membru autentic

Ba, ia nu mai postati de doua ori, lasati sa vedem cati isi adreseaza adeziunea la platforma si om vedea noi cand s-or strange destui de multi cum facem.

Pentru fiecare post in plus sa fiti pregatiti cu inca o sutica biggrin.gif .

George_slz, daca vrei publicitate mai asteapta si tu niste inundatii ceva sa vorbesti cu basescu in direct de fata cu toata natiunea, noi suntem niste amarati ma! tongue.gif
Baieti, vedem noi cum facem cu contu, daca nu vor tovarasii de pe dacia sa ne ajute , uite de ex. george_slz a avut o idee buna, sunt convins ca si altii si-ar pune contu' la bataie. Cat despre incredere, o fi careva printre noi si demn de incredere. Il punem pe Marty radmasa.gif , omule sa nu ma injuri sa imi strici sarbatorile. Deci, nu-i problem, gasim daca vreti si cont si cuiva sa dam banu. Insa , sincer, credeam ca se vor strange mai multi, putin de la fiecare, fiecare e multi da nu se baga. Na, uite o idee, la sfarsit cand ar fi cazul (daca iese bine treaba ) bagam cu totii care cotizam vot pe cine sa imputernicim , nefericitu sa speram ca o sa inghita galusca si impreuna cu alti cativa sa mearga tot unde hotaram noi sa mearga sa decarteze malaiu.

Auziti mai fratilor! Ce pielea mea, ce daca nu vor fi multi, ne strangem toti astia care vrem sa dam , toti odata si om gasi noi o batranica sa se bucure de un milion doua de sarbatori pe la vreo marmacie ceva bicycle.gif

Si dupa aia bem si o bere fara alcool, undeva studenteste biggrin.gif .

This post has been edited by Pedro: 14 Dec 2006, 08:54

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
Cossty
post 14 Dec 2006, 08:47
Post #40

Cossty

From: Ploiesti

QUOTE(george_slz @ 14 Dec 2006, 06:44)
Nu mai bine luam legatura cu niste reporteri, preocupati cu reportaje sociale, care cunosc mai bine oamenii si problemele lor. Ne oferim sa ajutam o familie aleasa de ei, poate punem si de putina reclama pe seama evenimentului, ca sa dam un exemplu si celor de la daewooclub.ro, fordclub.ro...si altii...Eu cred ca e o solutie mult mai multumitoare decat sa stam in expectativa...cine face cont....cine gaseste oameni.
*

Parerea mea, ar fi sa luam legatura cu un DGASPC (Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului) care monitorizeaza familiile sarace si cu probleme si sa ne indrume la una, doua familii sarmane, sau niste batrani dar nu din centrele de batrani si apoi sa contactam un reporter (in cazul in care se doreste ca acest lucru sa se faca cunoscut).
De ce spun asta? Cu ocazia sarbatorilor, majoritatea caminelor de batrani primesc sponsorizari care constau in alimente, dulciuri, sucuri, cadouri etc.,
Ce le lipseste acestor batrani si persoanelor cu dizabilitati din centre este afectivitatea, vorba buna, intelegerea si respectul... nostru
Altceva, centrele de batrani si de copii nu au personalitate juridica (cel putin la noi in Prahova), acest lucru insemnand ca daca vrem sa donam bani este foarte greu, deoarece acesti bani trebuie sa ajunga intai la Consiliul Judetean (Consiliile locale in cazul Bucurestiului) care la randul sau sa ii aloce la DGASPC-ul din subordine si mai departe sa ajunga la aceste centre. Ori pana sa face acest lucru .....
In cazul in care totusi se va dori sa donam la un centru de batrani cel mai bine si mai simplu este sa cumparam produse, evitand astfel birocratia.

Drumuri bune!

--------------------
Dacia Logan 2006 - PH-xx-FRG
Dacia Logan Laureate 1.4 MPI (deocamdata multumit)
Opel Corsa D 1.2 enjoy + optionale (f. multumit)
+
maxiK
post 14 Dec 2006, 09:12
Post #41

Membru autentic

ce-mi plac mie initiativele de genul asta.
daca tot vreti sa oferiti bucurie craciunului, atunci cand va faceti cumparaturile pt sarbatori, mai umpleti o punga cu ceva alimente si oferitio unei batrane sau unui copil de pe strada sau chiar din fata marketului, pentru ca sunt o gramada de astfel de nefericiti.

--------------------
dacia logan laureate1.6 - B 37 KNH
+
dandrei
post 14 Dec 2006, 09:55
Post #42

Membru autentic

Cand e gata contu...ma bag si eu wink.gif ...hai baieti ...curaj ...50 mii...sa ajutam pe cineva...

--------------------
dacia solenza 2004 1,4 mpi - bxxxxx
+
george_slz
post 14 Dec 2006, 12:09
Post #43

Membru autentic

Publicitatea se referea strict la a da un bun exemplu si altor forumuri, unde probabil sunt destui oameni dispusi sa dea ceva, dar nu au intiativa.
Chiar asa v-am dat impresia ca par un suporter infocat al daciaclub.ro?!
Si-apoi daca ati dori sa colaboram cu presa, un titlu poate sa sensibilizeze, existenta unui precedent ar putea stimula pe viitor astfel de actiuni.
Daca nu vreti si nu va grabiti asta e.... oricum toata lumea de pe aici o sa fie la fel de fericita cu si fara actiunea asta(important e sa facem ceva) !

This post has been edited by george_slz: 14 Dec 2006, 12:15

--------------------
+
alex_sb
post 14 Dec 2006, 12:16
Post #44

Membru incepator

From: Sibiu

Ce conteaza citi au scris aici ? Eu as fi trimis 10 roni si fara sa scriu aici (pentru 1 sau 5 lei nu ma deplasez pina la banca). Nu mi se pare cine stie ce risc, iar cel care aduna banii sa procedeze dupa cum ii dicteaza constiinta.

PS. Sunt multi totusi cei care au citit topicul asta ...

This post has been edited by alex_sb: 14 Dec 2006, 12:16

--------------------
DSN Clima
+
2dor
post 14 Dec 2006, 12:21
Post #45

Desi nu pare, acum sunt fan iPhone

Au citit...doar

--------------------
Ford Mondeo Vignale Hybrid 2018
Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
+
semit
post 14 Dec 2006, 12:30
Post #46

Private Spice

Group: Moderatori

zi contu` George SLZ smile.gif goleste-l sa fie la 0 sau la 8 ron cat e minim pe card... si sa trecem la treaba... smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
wolfin
post 14 Dec 2006, 12:51
Post #47

Haha

eventual sa ataseze o poza cu buletinul sa stim de unde il luam in caz ca... icon_mrgreen.gif
glumesc

ma bucur ca lucrurile incep sa prinda contur

--------------------
pegas 3120 ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 - Curand de provincie
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
User is online!Galerie FotoPM
+
george_slz
post 14 Dec 2006, 12:56
Post #48

Membru autentic

Eu pun la dispozitie cardul. Mi s-ar parea mai nimerit sa se ocupe un moderator, pt ca el reprezinta forumul, aveti incredere in el si ....e adevarat, va trebui sa gestioneze toata aceasta afacere. Asa mi se pare normal, sa fie un picut de implicare oficiala din partea forumului.
Astept un semn de la un moderator care se va implica.
Azi e 14...pana pe 20 ar trebui sa fie si banii si tinta actiunii sa fie gasita, facute aranjamentele ca predarea sumei/ajutorului material sa fie facuta oarecum oficial. Sunt lucruri la care trebuie sa ne gandim cu totii, nu cred ca merge doar sa sunam la usa si sa lasam banii....nu stiu dar nu mi se pare corect....Mai usor ar fi varianta cu ziaristii, poate ne ajuta si ei la organizare sau se doneaza toata suma la una dintre zecile de organizatii care se ocupa de astfel de actiuni si pace.

Ar mai fi o potentiala problema...in urma actiunii s-ar putea sa apara useri "milogi", ba pt o operatie, ba pt mancare.

This post has been edited by george_slz: 14 Dec 2006, 12:58

--------------------
+
Pedro
post 14 Dec 2006, 13:31
Post #49

Membru autentic

QUOTE(george_slz @ 14 Dec 2006, 12:56)
Ar mai fi o potentiala problema...in urma actiunii s-ar putea sa apara useri "milogi", ba pt o operatie,  ba pt mancare.
*

Sa moara BIBI, parca esti o soacra, fa contu pe 0, baga formatiunile alea de patru (parca) cifre la baieti aici sa mergem si noi sa viram si gata biggrin.gif . Mai bine era daca stiai ce mai trebuie pentru alimentare card . Eu unu am incredere in tine, nu am nevoie sa dai public date cont etc. E de ajuns sa stii doar tu si ne intalnim mai multi cand o fi sa-i scoatem si sa-i dam.
Daca nu strangem prea multi in drum spre un barulet biggrin.gif ne-om opri noi intr-un supermarket sau farmacie si-i dam unei batranici sau unei mamici cu copil in brate "mai saraci asa". Sunt destui sarmani , gasim noi. Hai baga contu , maine , cel tarziu luni (in weekend cred ca sunt inchise bancile) ma duc sa bag banu. Zic sa mearga actiune pana pe 23 (ca s-ar putea sa se inchida bancile pe 24) si pe 23 ii saltam de la banca si mergem sa-i dam.

This post has been edited by Pedro: 14 Dec 2006, 13:32

--------------------
+
Lexy
post 14 Dec 2006, 13:40
Post #50

Just ME

Faza cu publicitatea mi se pare....neportivita ca sa zic asa.

Relatare de la fata locului:

Dupa multa cerneala stearsa dupa taste si ore pierdute ptr gasirea unui plan bun de "atac" acesti oameni multi, saritori si altruisti (membri ai cunoscutului DaciaClub)au reusit sa stranga fabuloasa suma de 573 500 lei vechi ptr ajutorarea batranilor in aceasta perioada magica a Craciunului.

Asta vrei sa zica?Nu vezi ca suntem minim cateva mii de useri si nici un milion nu strangem din astea 2 pagini....publicitate ne mai trebuie.

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
Pedro
post 14 Dec 2006, 13:48
Post #51

Membru autentic

Stii ce Lexy, tu esti rea! Eu sunt convins ca odata bagate datele de virament aici pe topic, ca din minune si neanuntati vor curge depunerile, neanuntati, colegii de forum vor face cea mai frumoasa surpriza si asa ne vom permite sa batem la usa unei familii care chiar sa aiba nevoie. Faza nasoala e ca va trebui sa il punem pe george_slz sub protectie federala sa nu-i sparleasca colegii de pe forumurile renault sau daewoo cardu" radmasa.gif . Ce zici george_slz accepti nitica detentie in scopuri nobile radmasa.gif ?

P.S. Hai baga contul, serios acum, doar nu dam ca niste cacaciosi inapoi . Era vorba de gasca doar ca asa individual e de capu fiecaruia sa daruiasca (eu nu prea dau de fel, fac urticarie la cersetori desi poate unii chiar nu fac parte din vreo retea underground.)

--------------------
+
alex_sb
post 14 Dec 2006, 13:54
Post #52

Membru incepator

From: Sibiu

QUOTE(Lexy @ 14 Dec 2006, 15:40)
Nu vezi ca suntem minim cateva mii de useri si nici un milion nu strangem din astea 2 pagini....publicitate ne mai trebuie.
*

Daca vreti sa se intimple ceva, trebuie actionat rapid - adica cineva sa-si asume responsabilitatea si sa se ocupe de strinsul banilor. Contul de card cred ca este potrivit, cine vrea sa verifice ce a intrat-iesit din cont merge cu titularul si cer un extras de cont ...
Iar miile de useri care citesc topicul asta si vor sa ajute sa o poata face; pina acum sutele care au intrat aici nu au prea avut cum.
Si chiar si un milion ar putea reprezenta ceva pentru un om necajit.

PS. Lexy este mai degraba realista ... Dar poate nu va avea dreptate.

This post has been edited by alex_sb: 14 Dec 2006, 22:34

--------------------
DSN Clima
+
Pedro
post 14 Dec 2006, 13:58
Post #53

Membru autentic

Domnu' rugaciune.gif , domnu' cu solenta , contu' va rugam!

--------------------
+
gibonu
post 14 Dec 2006, 15:16
Post #54

Membru autentic

QUOTE(george_slz @ 14 Dec 2006, 14:56)
Eu pun la dispozitie cardul.
*

Pai atunci pune-l si hai sa dam drumu' la treaba.
In cel mai rau caz, daca nu preia vreun moderator initiativa, te duci cu Pedro la banca (ca el a venit cu ideea) scoateti ce bani s-au strans, gasiti un amarat pe strada ca astia sunt din belsug (din pacate) si ii dati banu', fara ziaristi, organizatii si alte minuni.
O sa va duca si pe voi capu' sa nu dati banii vreunui alcoolic sau vreunui drogat.
Eu zic sa nu-ti mai faci atatea probleme si sa ne dai si noua contul.

P.S. Ce te faci daca e si Gigi coleg de forum cu noi si iti baga pe card vreo 100.000 de euro?

--------------------
Mitsubishi Lancer Inform 1.5 - B 00 XXX
BMW F 800 GS
Trek 4300
I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
+
workarea
post 14 Dec 2006, 16:20
Post #55

Membru autentic

From: Drumul Taberei

Nu vedeti ca moderatorii/proprietarii sint circumspecti? Si poate pe buna dreptate. Pentru ca ar fi vorba de a transforma ceva ce acum este doar un forum intr-un club adevarat (adica o organizatie, o institutie), ceea ce ridica multe probleme, si de principiu, si "tehnice". Nu neaparat in legatura cu acest topic, eu cred ca la un moment dat ar trebui facut si acest pas.

Ne bagam sa redactam o "constitutie" a Daciaclub? Numai si numai dupa ce avem acordul stapinirii, evident, pentru ca nu trebuie sa uitam ca e vorba de un forum privat aici, care, prin transformarea in club, ar insemna sa devina public. Repet, pasul ar fi ridica muuuuuulte probleme si ar presupune si avantaje, dar si dezavantaje, din multe puncte de vedere.

This post has been edited by workarea: 14 Dec 2006, 16:20

--------------------
Dacia Logan Ambition 1,6 MPI, 2007 - B-**-***
+
Pedro
post 14 Dec 2006, 16:54
Post #56

Membru autentic

QUOTE(workarea @ 14 Dec 2006, 16:20)
Nu vedeti ca moderatorii/proprietarii sint circumspecti?
*

Taci ca ei ne vegheaza, n-au timp de prostii, totul tine de atitudine mon cher, vrei doamne fereste sa-si piarda concentratiunea! mad.gif

ar fi vorba de a transforma ceva ce acum este doar un forum intr-un club adevarat (adica o organizatie, o institutie), ceea ce ridica multe probleme, si de principiu, si "tehnice". Nu neaparat in legatura cu acest topic, eu cred ca la un moment dat ar trebui facut si acest pas.
*

Tu ai baut gaz cumva si acum ragai flacari biggrin.gif

Ne bagam sa redactam o "constitutie" a Daciaclub? Numai si numai dupa ce avem acordul stapinirii, evident, pentru ca nu trebuie sa uitam ca e vorba de un forum privat aici, care, prin transformarea in club, ar insemna sa devina public. Repet, pasul ar fi ridica muuuuuulte probleme si ar presupune si avantaje, dar si dezavantaje, din multe puncte de vedere.
*

Colegu', colegu, nu mai esti la brainstorming, sedinta s-a terminat , relax my friend radmasa.gif !

--------------------
+
Lexy
post 14 Dec 2006, 16:57
Post #57

Just ME

Da mai aveti dreptate. Cand cineva spune lucrurilor pe nume e RAU.

--------------------
Toyota Corolla 1,6 VVTI / SOL - B-01-LEXY
Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want.
+
TMihai
post 14 Dec 2006, 17:11
Post #58

Membru autentic

Eu zic ca cel ce cauta intr-adevar sa ajute, va ajuta cu sau fara sprijinul celor de aici. Asa ca, cine se duce cu bani, alimente, haine etc. la cineva care are nevoie, poate face o invitatie si catre cei de aici. Cine vrea o sa se duca cu initiatorul faptei bune si o sa-si aduca contributia personal, fara sa astepte in fata monitorului deschiderea unui cont. Inteleg ca e mult mai comod sa te repezi pana la banca sa arunci niste bani intr-un cont, dar ma gandeam ca sunt si alternative. 5 6 oameni se strang in Bucuresti sa ajute pe cineva, 3 4 in Iasi, 6 7 in Constanta si tot asa.
Ex: "Eu ma duc sambata la fam X sa duc 3 mil si nu stiu ce alimente. Cine vrea sa vina cu mine, ne intalnim acolo, la ora aia si mergem."
Opinia mea! unsure.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 MPI 2005
Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare
+
guliver
post 14 Dec 2006, 17:38
Post #59

No title

Ma bag si io fratilor.Cred ca cel mai bine stabilim o intalnire in buc, adunam bani si margem sa ii oferim.Sunt enorm de multi batrani care pe frigul asta stau pe strada(numai la mine in cartier vad zilnic 2 batrane ).Deci hai sa stabilim o intalnire.
Eu stau pe langa Spitalul Pantelimon si vin oriunde in Buc.Daca ne strangem 10 si punem 10Ron fiecare tot e ceva.Sa fixam data , ora si locul de intalnire sa vedem cati suntem.

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
semit
post 14 Dec 2006, 19:01
Post #60

Private Spice

Group: Moderatori

Nu vedeti ca moderatorii/proprietarii sint circumspecti? Si poate pe buna dreptate. Pentru ca ar fi vorba de a transforma ceva ce acum este doar un forum intr-un club adevarat (adica o organizatie, o institutie), ceea ce ridica multe probleme, si de principiu, si "tehnice". Nu neaparat in legatura cu acest topic, eu cred ca la un moment dat ar trebui facut si acest pas.

*

Te-ai gandit mult??? wacko.gif ... eu inca astept acel cont unde sa depun banii.. penrtru ca oricum... banii nu pot fi ridicati decat de titularul contului... asa ca George slz... da-ne contu` tongue.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th June 2025 - 19:51
Forum Renault