Trei intr-un Logan (fara a mai socoti si copilul)
![]() ![]() ![]() |
Trei intr-un Logan (fara a mai socoti si copilul)
michirec |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|||
jean_ange |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 May 06 ![]() |
Despre Turcia, nu cred. Dar poate am sa povestesc intr-o zi cum am fost eu in China cu Transiberianul
![]() |
--------------------
Opel
Astra
2008
- CL-03-GGB "Tell them stories"
His Dark Materials - Golden Compass |
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
@Jean_ange
Am vazut ca planuiesti o vacanta in maroc, poate te pot ajuta cu informatii despre localnici ![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
jean anje, vezi ca anu' asta scoala incepe la 1 sept, au stricat traditia cu 15 sept.
Fiica-mea cea mare va fi si ea in clasa a 2-a la toamna, de-acolo stiu. In alta ordine de idei m-ar tenta si pe mine un maroc la vara, dar mai am si un bebe de 5 luni pe care nu pre l-as lasa acasa. Mai vedem |
-------------------- |
|
jean_ange |
![]()
|
@Zetu
Sigur, multumesc, orice informatie ar fi binevenita. Ma intereseaza mai ales drumul pina acolo, ce se face ce nu se face, costuri, etc. Gasesc pe Internet dar nu stiu cit de actualizate sint. |
--------------------
Opel
Astra
2008
|
jean_ange |
![]()
|
@Stefan.A
Mai vedem, sigur ca da. Si la mine e in stare de proiect si chiar foarte indepartat. Depinde de citi bani voi avea disponibili atunci. Cit despre scoala, eu incerc sa o invat pe fie-mea ca o calatorie valoareaza mai mult decit 10 scoli. |
--------------------
Opel
Astra
2008
|
Ovis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
jean_ange, esti un povestititor adevarat. De obicei, dupa ce citesc 2-3 randuri, sar peste povestiri de genul asta, dar a ta a fost cu adevarat mirifica.
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Estate Expression
2006 - 1600cc 110 CP, 15500km
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hop si eu in grupul fanilor tai... Mi-au placut mult povestirile tale.
Legat de excursia pe care intentionezi s-o faci in Spania si Maroc, ai reusit sa faci o estimare a cheltuielilor? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Revin asupra a ce ziceam cu inceperea scolii la 1 sept.
Se pare ca va fi de fapt 17 Sept. |
-------------------- |
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(jean_ange @ 26 Feb 2007, 19:51) Despre Turcia, nu cred. Dar poate am sa povestesc intr-o zi cum am fost eu in China cu Transiberianul ![]() Acum ne-ai bagat pastila cu Transiberianul si ne lasi cu ochii in soare? Zi-ne si noua cum a fost, macar pe scurt, ca asta chiar e o experienta deosebita. Prin Europa cu masina ne mai dam si noi, dar cu Transiberianul mai greu. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Vrem povestea cu Transiberianul.....pls!
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
jean_ange |
![]()
|
QUOTE(radian @ 1 Mar 2007, 16:22) Hop si eu in grupul fanilor tai... Mi-au placut mult povestirile tale. Legat de excursia pe care intentionezi s-o faci in Spania si Maroc, ai reusit sa faci o estimare a cheltuielilor? Inca lucrez la asta. Am pierdut o promotie la Wizzair cu care as fi ajuns la 1500 E pentru trei persoane, 3 zile in Barcelona, 5 zile in Maroc, 7 zile in Mojacar la plaja. Banii includeau transport avion RO-ES, inchiriata masina in Spania, calatorit cu trenul in Maroc si cazarea pe toata perioada. Dar cum am pierdut promotia - si se pare ca am vrut sa o pierd pentru ca mi-e frica de mor in avion - am inceput sa fac calcule pentru o calatorie cu masina. |
--------------------
Opel
Astra
2008
|
jean_ange |
![]()
|
QUOTE(gibonu @ 2 Mar 2007, 10:25) Acum ne-ai bagat pastila cu Transiberianul si ne lasi cu ochii in soare? Zi-ne si noua cum a fost, macar pe scurt, ca asta chiar e o experienta deosebita. Prin Europa cu masina ne mai dam si noi, dar cu Transiberianul mai greu. In primul rind, multumesc pentru incurajari. Cind am postat prima data nu ma asteptam sa fie atit de citit. Se pare ca am succes ![]() O sa scriu despre China, doar va rog sa imi dati o saptamina. Promit ca nu mai tirziu de o saptamina o sa postez despre calatoria in China |
--------------------
Opel
Astra
2008
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.190 Joined: 29 May 06 ![]() |
Multumim frumos si asteptam cu interes povestea cu Transiberian-ul.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
au tecut 4 zile din timpul de gratie solicitat... suntem cu ochii pe calendar...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Te lași rugat Jean!
|
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi in Maroc si nu sa mai intors?
|
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
Manager 1.5 dCi 85cp
- B-47-ZHK B-13-NCM
|
|
mjustin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 20 June 06 ![]() |
Sa fi ramas acolo? Acum sigur ar avea si impresiile. Daca mai dai pe aici te rugam sa ne mai povestesti. Multumim.
|
--------------------
renault
laguna I
2000 2.0e RXE
|
|
oldSchool |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 January 09 ![]() |
si eu am fost in bari in 2007 prin iunie-iulie ... cert este ca pe noi ne'au anuntat de la hotel sa avem grija pe stradutele alea inguste pe care zici ca te'ai plimbat ... noi am fost in zona portului, catedrala sf. nicolae si prin zona pe acolo ... ce m'a uimit acolo - majoritatea masinilor erau lovite ... politia prin intersectii si culoarea rosie era doar pt .... unii ....
|
--------------------
BMW
e92 - 320dA
2008
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Ceva povestiri despre Maroc???
![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:57 |