Locul de parcare inchiriat, dispozitive pt mentinerea libera a acestuia
![]() ![]() ![]() |
Locul de parcare inchiriat, dispozitive pt mentinerea libera a acestuia
george_d |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
|
|||
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Eu stiu ca nu ai voie sa pui nici un fel de dispozitiv pentru mentinera locului de parcare, deoarece statul ti-a inchiriat acel loc nu l-ai cumparat deci nu este al tau, oricum legislatia s-a mai schimbat si vad ca multe firme au inceput sa foloseasca fel de fel de bariere, si baietii din spate de la Inter "caprarii" cum le zice un amic nu se sfiesc
![]() ![]() This post has been edited by ceribros: 18 Jan 2008, 08:30 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
QUOTE(george_d @ 17 Jan 2008, 18:52) "Nu va folosi in scopul mentinerii libere a locului de parcare, decat dispozitive adecvate, avizate de Comisia Tehnica de Circulatie a municipiului Bucuresti;" Ce sa inteleg? Ca acum se pot folosi orice fel de dispozite sau ca nu am voie sa folosesc nimic in acest scop? Pai ce nu e clar in textul de lege? 1. NU poti folosi orice 2. AI voie sa folosesti ceva, adica dispozitivele avizate. Te duci frumos si intrebi la respectiva comisie care sunt dispozitivele (eventual un text de lege, ceva). |
--------------------
.
.
.
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
@Roland
Paragraful care l-ai citat lipseste din contractul actual (era in cel din 2007) - de aici si confuzia mea. Cand am fost sa platesc ma grabeam si n-am mai stat sa intreb detalii. Am cautat si pe net dar nu gasit nimic.... @ceribros In contract spune doar ca nu am voie sa ridic constructii, sa depozitez diverse, sa repar sau sa spal masina. Acum chestia cu "si altii au dreptul sa parcheze pe acel loc" mi se pare cam aiurea....de ce l-am mai inchiriat? Daca ar avea dreptul orice atunci sa plateasca toata lumea o taxa de parare.... Vecinii mei au isi pun tot felul de 'monumente' pe locul de parcare iar cum eu nu am nimic, in afara de o placuta cu numarul masinii si al autorizatiei de parcare, cam toti vizitatorii parcheaza pe locul meu.... |
--------------------
Dacia
1210
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Prin BV cei cu loc inchiriat au Teu avizat de primarie.
|
--------------------
-
-
-
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(george_d @ 18 Jan 2008, 10:23) @ceribros In contract spune doar ca nu am voie sa ridic constructii, sa depozitez diverse, sa repar sau sa spal masina. Acum chestia cu "si altii au dreptul sa parcheze pe acel loc" mi se pare cam aiurea....de ce l-am mai inchiriat? Daca ar avea dreptul orice atunci sa plateasca toata lumea o taxa de parare.... Vecinii mei au isi pun tot felul de 'monumente' pe locul de parcare iar cum eu nu am nimic, in afara de o placuta cu numarul masinii si al autorizatiei de parcare, cam toti vizitatorii parcheaza pe locul meu.... Nu asta am vrut sa zic, stiu ca s-a dat pe la TV acum 1 an sau 2 despte punerea de T - uri pe locul de parcare si stiu ca au amendat persoanele care au pus asa ceva. Ideea e ca tu il inchiriezi anu asta dar la anu il inchiriaza altu poate care poate nu vrea sa isi puna T ca are masina mai joasa si loveste de el, sau vine unu seara cum am patit eu si nu vede ca e T-ul ala si incearca sa intoarca si da in T-ul tau. Plus de alta ca sa montezi T-ul ala trebuie sa dai gauri bla bla...si deci trebuie sa distrugi asfaltul si situ ca nu ai voie sa distrugi prorpietatea publica (si nici sa ingradesti sectoru public nu ai voie). In ideea asa am zis, dar din ce am auzit au aparut niste bariere speciale care cred ca se pot monta cu acordul primariei, dar trebuie intrebat cum ziceam, daca nu pui pancarda "Nu parca daca tii la roata ta" ![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
george_d |
![]()
|
T-uri de parcare aveau si vecinii mei pana prin vara cand a venit cineva (politie comunitara sau cine o fi venit) si le-au scos pe toate. Am sa mai caut pe net, poate mai ajung la ADP.
Diferite placute nu cred ca rezolva mare lucru...dupa cum imi spunea un taximetrist :" si ce daca e interzis domne? ce? e zid?" |
--------------------
Dacia
1210
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:54 |