DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Locul de parcare inchiriat, dispozitive pt mentinerea libera a acestuia

george_d
post 17 Jan 2008, 18:52
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Azi am incheiat contractul de inchiriere a locului de parcare cu Administratia Domeniului Public Sector 1 pentru anul 2008. Fata de contractul de anul trecut am observat o diferenta - la obligatiile chiriasului nu mai apare urmatorul articol:
"Nu va folosi in scopul mentinerii libere a locului de parcare, decat dispozitive adecvate, avizate de Comisia Tehnica de Circulatie a municipiului Bucuresti;" si nici nu mai exista alta precizare sau interdictie in acest sens.

Ce sa inteleg? Ca acum se pot folosi orice fel de dispozite sau ca nu am voie sa folosesc nimic in acest scop?

Va rog sa dati raspunsuri la obiect bazate pe lucruri concrete.

--------------------
Dacia 1210
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ceribros
post 18 Jan 2008, 08:29
Post #2

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

Eu stiu ca nu ai voie sa pui nici un fel de dispozitiv pentru mentinera locului de parcare, deoarece statul ti-a inchiriat acel loc nu l-ai cumparat deci nu este al tau, oricum legislatia s-a mai schimbat si vad ca multe firme au inceput sa foloseasca fel de fel de bariere, si baietii din spate de la Inter "caprarii" cum le zice un amic nu se sfiesc radmasa.gif sa puna capre pentru rezervarea locului de parcare si nici Dali. Eu zic ca mai bine te duci unde ai platit locul de parcare si intrebi deoarece legea este destul de usor interpretabila de noi muritorii de rand wink.gif .

This post has been edited by ceribros: 18 Jan 2008, 08:30

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
roland
post 18 Jan 2008, 10:02
Post #3

Membru autentic

QUOTE(george_d @ 17 Jan 2008, 18:52)
"Nu va folosi in scopul mentinerii libere a locului de parcare, decat dispozitive adecvate, avizate de Comisia Tehnica de Circulatie a municipiului Bucuresti;"

Ce sa inteleg? Ca acum se pot folosi orice fel de dispozite sau ca nu am voie sa folosesc nimic in acest scop?

Pai ce nu e clar in textul de lege?
1. NU poti folosi orice
2. AI voie sa folosesti ceva, adica dispozitivele avizate.

Te duci frumos si intrebi la respectiva comisie care sunt dispozitivele (eventual un text de lege, ceva).

--------------------
. . .
+
george_d
post 18 Jan 2008, 10:23
Post #4

Membru autentic

@Roland
Paragraful care l-ai citat lipseste din contractul actual (era in cel din 2007) - de aici si confuzia mea. Cand am fost sa platesc ma grabeam si n-am mai stat sa intreb detalii. Am cautat si pe net dar nu gasit nimic....

@ceribros
In contract spune doar ca nu am voie sa ridic constructii, sa depozitez diverse, sa repar sau sa spal masina. Acum chestia cu "si altii au dreptul sa parcheze pe acel loc" mi se pare cam aiurea....de ce l-am mai inchiriat? Daca ar avea dreptul orice atunci sa plateasca toata lumea o taxa de parare.... Vecinii mei au isi pun tot felul de 'monumente' pe locul de parcare iar cum eu nu am nimic, in afara de o placuta cu numarul masinii si al autorizatiei de parcare, cam toti vizitatorii parcheaza pe locul meu....

--------------------
Dacia 1210
+
hash
post 18 Jan 2008, 10:30
Post #5

calculatorist

Prin BV cei cu loc inchiriat au Teu avizat de primarie.

--------------------
- - -
+
ceribros
post 18 Jan 2008, 10:59
Post #6

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

QUOTE(george_d @ 18 Jan 2008, 10:23)
@ceribros
In contract spune doar ca nu am voie sa ridic constructii, sa depozitez diverse, sa repar sau sa spal masina. Acum chestia cu "si altii au dreptul sa parcheze pe acel loc" mi se pare cam aiurea....de ce l-am mai inchiriat? Daca ar avea dreptul orice atunci sa plateasca toata lumea o taxa de parare.... Vecinii mei au isi pun tot felul de 'monumente' pe locul de parcare iar cum eu nu am nimic, in afara de o placuta cu numarul masinii si al autorizatiei de parcare, cam toti vizitatorii parcheaza pe locul meu....
*

Nu asta am vrut sa zic, stiu ca s-a dat pe la TV acum 1 an sau 2 despte punerea de T - uri pe locul de parcare si stiu ca au amendat persoanele care au pus asa ceva. Ideea e ca tu il inchiriezi anu asta dar la anu il inchiriaza altu poate care poate nu vrea sa isi puna T ca are masina mai joasa si loveste de el, sau vine unu seara cum am patit eu si nu vede ca e T-ul ala si incearca sa intoarca si da in T-ul tau. Plus de alta ca sa montezi T-ul ala trebuie sa dai gauri bla bla...si deci trebuie sa distrugi asfaltul si situ ca nu ai voie sa distrugi prorpietatea publica (si nici sa ingradesti sectoru public nu ai voie). In ideea asa am zis, dar din ce am auzit au aparut niste bariere speciale care cred ca se pot monta cu acordul primariei, dar trebuie intrebat cum ziceam, daca nu pui pancarda "Nu parca daca tii la roata ta" happy.gif sau "Pui pe locu meu, eu desumflu cauciucu tau" biggrin.gif

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
george_d
post 18 Jan 2008, 11:39
Post #7

Membru autentic

T-uri de parcare aveau si vecinii mei pana prin vara cand a venit cineva (politie comunitara sau cine o fi venit) si le-au scos pe toate. Am sa mai caut pe net, poate mai ajung la ADP.
Diferite placute nu cred ca rezolva mare lucru...dupa cum imi spunea un taximetrist :" si ce daca e interzis domne? ce? e zid?"

--------------------
Dacia 1210
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 02:54
Forum Renault