miroase rau a benzina
![]() ![]() ![]() |
miroase rau a benzina
euu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 18 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1410
2002 berlina
- b-23-nns
|
|||
andrei2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 14 March 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Am avut aceasta problema; Benzina iesea pe la sudurile in puncte de la flapsurile (deflectoarele) de carburant din interiorul rezervorului. Acestea sunt vizibile pe partea superioara a rezervorului, sub mocheta; Solutia a fost un rezervor nou...
|
--------------------
DACIA, RENAULT
LOGAN PREFERENCE, SOLENZA, CLIO, RENAULT TRAFIC
2004-2005
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
citeste topicul cu berlina pe injectie. Problema poate sa vina de la buson sau de la circuitul de recuperare al vaporilor de benzina
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
viperfox |
![]()
|
![]() Membru de la electronica in transporturi Group: Members Posts: 254 Joined: 15 March 05 From: Bucuresti ![]() |
aceeasi problema si eu, dacie fara injectie, dar am verificat si problema cu busonu si presiune ain rezervor, nu e cazu ca busonu meu e lejer
![]() am mai primit niste sugestii cum ca conductele de benzina pe drumu spre motor au pe dedesubtu masinii niste coturi unde sunt imbinate cu furtun, si poate pe acolo se pierde....stie cineva ceva in leg cu asta? |
--------------------
Dacia
1310 CL
1999 Motor "DACIA 102-13": 4 Inline, 8V, 62CP@5000RPM, 102Nm@3500RPM
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(viperfox @ 13 Dec 2006, 13:19) aceeasi problema si eu, dacie fara injectie, dar am verificat si problema cu busonu si presiune ain rezervor, nu e cazu ca busonu meu e lejer ![]() am mai primit niste sugestii cum ca conductele de benzina pe drumu spre motor au pe dedesubtu masinii niste coturi unde sunt imbinate cu furtun, si poate pe acolo se pierde....stie cineva ceva in leg cu asta? Garnitura sonda litrometru. Sonda nu are filet - intra fortat sub niste cleme. Se desface prin batere usoara oblic in marginea ei astfel incat sa o faci sa se roteasca ca si cum ar avea filet. Mai ai cumva pâsla aceea deasupra rezervorului (intre rezervor si capac)? La mine se imbibase cu benzină și deși montasem bine garnitura miroasea în continuare in interior, mai ales când stătea în soare. Și întradevăr în timp ce mergeam cu mașina mirosul se accentua dacă deschideam geamul. |
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 10:11 |