pot pleca cu supernova in europa?
![]() ![]() ![]() |
pot pleca cu supernova in europa?
alexbucur |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 October 06 From: Bucuresti, Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
|
|||
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti pleca oriunde. Drum bun.
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Tu ce crezi? Eu zic ca daca urmaresti forumul o sa afli. Nu e nevoie de inca un topic.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Ia sa vedem, poti?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
asta da problema tehnica
![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
petronelluigi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 September 06 ![]() |
Ovidius, mi-ai furat vorba din gură......ia vezi omule poți?
|
--------------------
ex - dacia
supernova
2002 clima
- IL-**-***
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
alexbucur
Oare UE nu are masini chiar non-Euro? Tu te mai uiti la tembelizor macar din cand in cand sa vezi cum circula masini vechi si prin franta, spania, etc? Si daca tot o sa fim (cica) membri UE, oare in Romania o sa mai poti circula in Rromania cu supernova ta? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() Si cu Dacia 1310, cu motor non euro si 3 prezoane poti sa pleci afara. ( Important e cu ce te intorci ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pai exact de aia ne luam de el, ca lumea dar si co-forumistul nostru pune botul la toate tampeniile si dau importanta la toate zvonut(z)ele, si nu baga dram de judecata de la ei. Iau asa de buna....ca asa au auzit de la persoane de incredere (chiar).
Ca sa nu mai zic....am ajuns acum in prag de UE sa avem nevoie de tot felul de clipuri care sa darame toate basmele astea care circula in popor cu UE-ul asta...... de c a c a t....trist. Cateodata cand vad filmari (documentare sau news) prin satele si oraselele din africa, in care se prezinta tot felul de programe sociale de ajutor si educare a maselor, asa de cunoscute mi se par si fetele oamenilor, si abordarea si tematica programelor, etc. Ma simt ca acasa la mine in Rromania. This post has been edited by driverx: 12 Dec 2006, 17:30 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
DA !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poati sa iesi cu orice masina care e inmatriculata si respecta normele tehnice (in speta reviziile tehnice periodice).
Legat de 3 prezoane, sa repet si eu pe aici: Smartul de ce o putea merge prin Europa? Ca doar are 3 prezoane... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
xxm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
inca la smart is si mai mici prezoanele din cate am vazut eu...
|
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Nu mai sariti degeaba la gatul omului. Pai cum sa nu creada toate prostiile daca au spus si la stiri ca nu poti sa pleci cu dacia din tara pt ca are 3 prezoane. Cand am auzit era cat pe ce sa ii cred, ca de "is de la stiri".
|
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
alexbucur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 October 06 From: Bucuresti, Brasov ![]() |
stiam ca acum o vreme nu se putea iesi cu vechiile dacii 1310.
ok, mi-ati confirmat. thx. |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Si asta "stiai" gresit, s-a putut intotdeauna sa iesi cu orice.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
QUOTE(alexbucur @ 13 Dec 2006, 09:45) S-a iesit cu orice tip de masina. Mai putin probabil tractoare, semanatoare, combine, etc ![]() Si zvonurile cum ca daca ai parbrizul crapat, sau vreo usa zgariata, tot zvonuri raman. Sa ai carte verde si ITP valabil si, atentie, lipit pe numar. |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cu parbrizul crapat e alta problema, teoretic nu iei ITP-ul cu el crapat, si fara ITP nu poti circula, cu atat mai mult sa iesi din tara. Cand ai ITP-ul valabil si parbrizul crapat poti iesi linistit, chiar am vazut o gramada de masini noi si scumpe cu parbrizul crapat din cauza tensiunilor interne probabil.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
alexbucur |
![]()
|
de la 1 nu va mai fi nevoie de carte verde pt ca va fi inclusa in rca.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 18:35 |