Cadillac Escalade
![]() ![]() ![]() |
Cadillac Escalade
ovidiusoft |
![]()
|
||
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Stai calm Ovidiu ca nu platesti in nici un fel , dar din pacate nici nu o sa iti dea bani cineva .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
M-am hotarat, shimb Matizul asta nou de tocmai l-am cumparat cu Cadilacul lui Zavoianu dar vreau sa-mi dea diferenta in euro.
![]() ![]() ![]() Te bagi? |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
router...bagi la bataie matizu,eu loganu, facem pe servitorii la conacu lu zavoianu si poate poate ni-l da mai eftin
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Mai am o poza din fata. Se observa motorul de 6200cmc in 2 timpi, 15 cp, pure american muscle.
trabant1xu7.jpg |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Ar vrea el sa-l aiba si p-asta
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Asta e ultimul tip de Cadillac , nu ca vechitura pe care o are el
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Domnu' MihaiD ati gresit numarul de inmatriculare, era B-69-JEG.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am revenit cu impresiile. Jumatatea aia de porc s-a simtit destul de bine in Solenza, dar mi-a zis suav la ureche (e drept, cu jumatate de gura, ca era taiat bietul de el exact pe din doua de la coada pana la rat) ca parca tot mai bine i-ar fi fost pe canapele din piele alba de Caddy. Piele de porc evident, dar din ala cu soriciul gros de tot, mai ales pe la obraz...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 15 Dec 2006, 16:34) Mai, vezi ca te-a tepuit dealerul ala smecher de la care ai luat masina. Vezi ca escalade-ul vine din fabrica cu clima tri-zone.Du-te inapoi la dealer, ca sigur ala si-a tras-o pentru sine a treia parte de la clima, si tie ti-a lasat doar primele doua si ti-a zis ca ai o masina bizonica |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
mai uitati-va pe la ip'urile userilor...poate unele se potrivesc, sau sunt proxy'uri...
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Domnu Zavoianu daca tot ai pus la avatar poza cu escaladatu, de ce nu ai pus cu masina ta ca din cate vad eu nu are nici un nr de inmat sau o fi varianta fara numar?
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
zavoianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
ptr Ovidiusoft.....
te astept diseara la portita..la hotel CARO...cu aparatul de fotografiat si cu 300 de euro cash (ora 18:00) eu am sa vin cu buletinul cu talonul cu actele de la firma (sa vezi ca firma pe care e mashina e chiar firma mea)... si ptr 300 de Euro o sa tzi acord privilegiul sa te asezi pe scaunul din dreapta ptr toti forumistii ... am 3 Loganuri noi la firma... motor 1,4 sa nu zicetzi ca nu am mashina care va reprezinta |
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ovidiusoft sa faci poze si la interior sa vedem cum arata sufrageria.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
@zavoianu: eu cred ca ai un prieten care si-a luat escalade si diseara o sa-l pui sa spuna ca el e "zavoianu" de pe DC si ii dai si lui 200E.
Dar daca firma e pe numele Zavoianu, cam naspa pt. Ovidiusoft. Astept sa vad finalitatea acestei intalniri. ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
La ora 18 ma prezint si eu acolo, la hotel CARO sa vad minunea tehnicii.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ovidiu, eu daca as fi in locul tau as trece cu buzunarul gol pe acolo, si m'au uita daca e vre'un Escalade..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.544 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Bine si eu daca mi-as pune la mintea lui as avea pe firma mea vreo patru Veyron, doua Ferrari F50, patru McLaren, si multe altele ... ca acte avea si taranul ala cu bizonica ...
This post has been edited by IRONICK: 18 Dec 2006, 10:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
..poate vrei sa zici Ferrari P4/5.
Totusi, sa fim seriosi.. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
hai ca l-am ginit
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
zavoianu |
![]()
|
mai fac o precizare: 300 de euro imi ajung ptr 2 plinuri si jumate...asha ca nu ma imbogatesc eu dupa urma voastra...117 litri are rezervorul...
|
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
zahei |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 9 September 03 ![]() |
pun si eu 300 de euro plus (+) 3 mici cu mujtar. la ora 18:00 sunt acolo.
|
--------------------
Peugeot
407
2006
- ---
|
|
zavoianu |
![]()
|
5 plinuri...deja am penzina ptr mai mult de 2000 km..
astept si provincia |
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
eu am vazut un monstru din asta. Mi-a taiat fata prin pantelimon, si ma gandeam daca sa ii dau cu farul meu amarat de dacie in portiera, dar imi iubesc prea mult masinuta. Poate il prind cand o sa fiu cu caruta socrului meu (lada) ca aia are tabla mai groasa.
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Daca asta e numarul adevarat pe care il ai la masina , poate ne explici si noua cum vine chestia asta din poza !
Attached thumbnail(s) jeg.JPG ( Size: 97.67k ) Number of downloads: 372 |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La masina noua RCA-ul e facut pe serie, nu pe numarul de inmatriculare...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.544 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu trebuia ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:39 |