De Ce Atatea Probleme?
![]() ![]() ![]() |
De Ce Atatea Probleme?
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
auzi...fii atent la ce ma gandeam
Uite in ce conditii mi-as cumpara eu o asemenea masina. Sa am si o platforma cu sofer, pe care sa pun masina. Impusc 3 iepuri dintr-o lovitura. Adica...nu se strica nimic la ea, nu mai stau atent la trafic si in primul rand nu consuma. |
--------------------
-
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar un ban micut nu ii dati domnului pentru ca scrie ca pe mIRC?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Domnule Lemon dar daca viseaza omul ca se strica masina?? Ce faci ne dai toi banii?
![]() ![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ptiu drace, trecus azi pe la 11 pe la Hotel Caro si ce sa vezi, nici un Cadillac in parcare...
Nea zavoiene, ia zi asa, sincer, tu mergi cu bicicleta la servici ca-ti place ca are mai multe viteze decat Cadillacul... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, eu cred ca ai gresit hotelul..
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Dl. Zavoianu ne faci si noua o lista cu masinile proprietate personala ?!
Te rugam frumos ! Am vrea sa facem o comparatie intre dumneavoastra si un alt coleg ! Talonul ai curaj sa il scanezi si postezi ( bineinteles fara datele personale ) ?! P.S. Cat zici ca ar consuma dimineata la rece ? |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Bai baiatu eu am si MCV , adica nu stiu cum sa iti zic , dar respect
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Imi place ca un anumit user vorbeste despre masini imaginare!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am zis ca nu o sa scriu aici, dar nu ma pot abtine...
Mai astia cu masini de elita, daca tot ne-ati onorat pe noi, posesorii de Dacii amarate, cu ilustrele voastre prezente, sustineti-va si voi afirmatiile ca asa pot sa zic si eu "mi-a murit o ruda indepartata din America, mare petrolist, plecat din Romania in 1943 si mi-a lasat 1.000.000$, maine imi cumpar Hummer si-i fac tuning la West Coast Customs". Vorbele nu costa nimic. Asa ca puneti si voi macar niste poze. Sau nu mai aveti bani de aparat foto dupa ce v-ati cumparat limuzinele? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ei, nenea, se cer poze!
poporul vrea adevarul!! ![]() ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Se face prea multa zarva la fiecare cuvant pe care zavoianu il scrie.Nu cred ca trebuie un test psihologic ca sa intri pe acest forum.Cine vrea sa discute ceva sa o faca daca nu .................
Prea multe discutii off-topic!Daca exista ceva in regulament care sa interzica sa scrie ceva din ce a scris sa fie bannat sau sa i se dea warn ,nu sa se transforme fiecare topic intr-o bataie de joc si o mistocareala care deja a avut loc si ieri. Nu tin apararea nimanui dar deja o luam pe aratura |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Uite pozaenterprise.jpg ( Size: 10.22k )
Number of downloads: 81
Am probleme la Warp Core si la Sistemul Antigravitational. Asta din cauza gropilor. E greu de parcat si consuma nu gluma. In rest CASCO e cam mare si rata la leasing ma rupe. Ma consoleaza viteza maxima de 9 Warp si ceva. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
S-a mai trezit inca unu sa vorbeasca despre cat de proaste sunt daciile... Eu sunt multumit de ea. Zavorene draga nu as vrea sa ti se zapaceasca ceva la masina, o oglinda ceva.. ca te costa cat juma de logan, asta in cazul in care detii respectiva cutie. Daca lucrezi la hotel nush-care nu te mai lauda cu masinile care ti le dau clientii ca sa le parchezi ca nu e frumos. Io propun sa iti revii si sa nu te mai preocupe problemele care le intampina daciotii. Ca oricum nu o sa iti iei golanel ...
Suma respectelor, Alydor. L.E. Am vazut ca tot pe forumul asta te-ai laudat ca ti-ai luat masina aia... Cauta forumul de cadillac epntru probleme tehnice. pe forumul de la dacia nu vei gasi nimic care sa te ajute in repararea cotetului... Eu astept sa imi vina dodge viper model 2008. Comanda speciala , roti de 24 inci, 48 de difuzoare 432 de Kw in sistemul audio, tractiune 6 x 6, plasme ....etc. This post has been edited by Alydor: 18 Dec 2006, 08:56 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
good point.Cineva sa imi dea un topor!Vi-l rezolv eu
![]() |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
zavoianu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 December 06 ![]() |
trei loganuri am: unul auriu, unul grena si unul albastru inchis...astea erau pe stoc
super mashini frate!!! |
--------------------
Cadillac
Escalade
2006
- B-69-JEG
|
|
St |
![]()
|
Laser Frate!!!!!
..Acum, intre noi, poti sa scri si tu romaneste? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 18 Dec 2006, 11:43) trei loganuri am: unul auriu, unul grena si unul albastru inchis...astea erau pe stoc auriu... grena... albastru inchis... interesanta noua paleta de culori Dacia QUOTE(zavoianu @ 18 Dec 2006, 11:43) Ce loganist infocat! Sa inteleg ca la ale tale nu trancane nimic. Becul din por'bagaj se stinge singur dupa 30 minute? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Chiar erau necesare doua topicuri pentru o masina?
Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
St |
![]()
|
Eu cred ca mai trebuie un topic in care sa discutam despre consum.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
ma, eu cred ca asta e daniel tanase
![]() pt cei care nu-si amintesc:CICA a avut 1100 pe care a pus asa: carb dublu, filtru aer sport, catalizator economax,toba sport, sunet, etc. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=47944&hl= |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 15 Dec 2006, 17:32) [...]....nu vreau sa raspund la rautacisme si sa adresez injective [...] Da' niste almanahe ne faci rost? ![]() |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm, mie nenea zavoianu imi miroase a ala cu pejosu editie speciala . Ca prea scrie in aceiasi maniera. O fi el sa-si ia cadourile de Craciun ?
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
teodor |
![]()
|
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar ce au domne' Daciile!!! Nu sunt bune bree!!! Io pe Dacia am invatat ce e aia masina...viteza...benzina...politie...caucioace...carb....amortizor....pivoti....
De acum am alta mai bengoasa...dar cand dau in gropi cu ea ma gandesc iarasi la....viteza...benzina...politie...caucioace...carb....amortizor....pivoti...RCA. .CASCO.....puncte.... As vrea si io un perpetum mobile dela de nu mai ai nici o grija.... ![]() ![]() Respecte... |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
si de ce ma rog sa nu o ia lumea pe aratura pe acest topic?
la urma urmei am o intrebare:ce s-ar putea discuta exact on topic aici? ce? topicul in sine este o ineptie din partea initiatorului(atentie, atac ideea lui, nu persoana!!), si posturile sunt o reactie fireasca din partea unora dintre membrii forumului! |
-------------------- fan VAG!
|
|
Chiscanu |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 June 06 ![]() |
QUOTE(zavoianu @ 15 Dec 2006, 18:49) zavoianule esti cumva fizz ? ![]() ![]() Cat despre "2dor" am ras cu lacrimi la prima ora cand i-am citit postul ... tare de tot faza ![]() This post has been edited by Chiscanu: 19 Dec 2006, 09:37 |
--------------------
Chrysler Stratus
2.0L 16v
2000 EF Mk3 2000 16v ABF
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Si eu am lucrat la un hotel si mi-am tras o poza super tare cu un aston martin arigintiu... era al unui francez... i-a dat 50 de euro la paznic sa o pazeasca mai atent pe timp de noapte... super masina tata... Am sunat rapid acasa, a venit frate-miu cu digitalu' si are Marius poza cu mos martinu'... acuma caut si un talon ceva. sa-l scanez si sa intru pe toate forumurile cu masini sa ma laud, sa cer liste cu cd-uri , etc. etc.
ce oameni tata... sigur e fan becali... ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
... ca sa fie in ton (vezi si topicul aceluiasi initiator despre Cadillac Escalade) inchid si aici.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:44 |