Cum se vinde cel mai repede o masina second?, modalitati
![]() ![]() ![]() |
Cum se vinde cel mai repede o masina second?, modalitati
router |
![]()
|
||
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Sa-ti zic din propria exp.....
Cu 1 si 2, in 1 sapt s-a vandut, dupa ce a fost vazuta si testata de aprox.6 oameni hotarati. Unul dintre ei a fost mai rapid, insa dupa ce s-a batut palma, incepeau sa ofere cu ceva milioane in plus numai sa o ia ei... BATAIE... Insa am batut palma si la revedere cu restul... Cu un WE inainte de asta, am mers prin targ sa-mi fac idee de preturi.... De la coada de bagat masina te iau baietii in primire... Un prieten s-a dus cu masina direct in targ, si nu a apucat sa o bage inauntru. Deja se vanduse... Daca pui un pret corect, se va vinde repede.. daca vrei sa mai astepti bagi pretul mai mare... SPOR! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si daca vrei sa dai anunt, nu da in alea de anunturi. Da intr-un ziar, gen Romania Libera, Adevarul etc.
Cat a fost anuntul meu in anuntul telefonic (1 luna) m-au sunat 2 sau 3 si a luat-o altul care o vazuse pe net. Lui ala i-am dat-o in ziua in care a aparut anuntul (o singura data) in Romania libera. 2 saptamani m-au sunat dupa aia tot felu de cetateni, la tot felul de ore |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat o Dacie 1300 punand o foaie A4 pe geam pe care scria simplu "DE VANZARE, EXCLUS INTERMEDIARI, TEL ...". In 4 zile am dat-o. Bineinteles ca nr. de telefon era de pe o cartela cumparata in scopul de a ma proteja mai tarziu de telefoanele inutile.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
1,2, 3 combinate...eu asa am facut de fiecare data.
La prieteni si rude nu e bine sa vinzi...iar sa stai in tirg......e cam frig. |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
primele 3.
exclus in targ, aici se perinda tot felul de specimene care te toaca cu intrebari idioate, astia cred ca nu fac altceva decat sa-si piarda duminica ( este felul lor de a socializa) ![]() la prieteni/cunostinte o poti vinde numa` sa fii foarte sincer atunci cand o vinzi pentru ca daca apar probleme .... |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
router |
![]()
|
La fel ma gandeam si eu, in prima faza doar anunturi in ziare si pe net iar in ultima faza pun hartia pe ea (asta as face doar daca nu as gasi cumparator destul de repede, nu as dori sa vada toata lumea ce vand eu si cu cat).
O ultima intrebare la topicul asta ar fi cat de repede se dau Supernovele , adica cat de cautate sunt? |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Subscriu la faza cu "socializarea" in targ.
Acum vreo 2 luni un coleg d-al meu vroia sa vanda un Astra H in Vitan si am fost cu el. Pot spune ca 99% din cei care intrebau cate ceva de masina o faceau doar ca sa afle lucruri noi si sa stea de vorba cu cineva. Pana la urma a dat-o unei colege de servici. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(router @ 12 Dec 2006, 14:46) O ultima intrebare la topicul asta ar fi cat de repede se dau Supernovele , adica cat de cautate sunt? Daca ceri pretul corect, 1 sapt e foarte mult... de regula cateva zile 2-3... De cautat sunt cautate, ptr. ca la pana in 4000 nu prea ai optiuni ptr. un sh in care sa nu PREA bagi bani... la fel ca si la SLZ pana in 5500... Despre socializarea in targ, asa e, insa daca e masina cautata si arata bine, te iau samsarii de la coada de la intrare... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
danS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 14 February 06 ![]() |
mergi in targ cu ea ,si iti chemi vreo 4 , 5 prieteni si toti stati in jurul masini ,si va minunati,in cateva minute se vor aduna o multime,curiosi sa vada si ei ''minunea'
![]() |
--------------------
dacia,vw scirocco
gt,kr,Li
1984,1988,2001
- bh... Dacia1300('82),Vw Scirocco Gli MK1 ('79),Vw Scirocco Gt MK2 ('84)Dacia 1410 ('01)
|
|
router |
![]()
|
In targ cred ca e cazul sa te duci doar daca vrei sa te distrezi
![]() |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
In targ sunt numai samsari, si aia au masini mai dichisite ca a a ta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
danS22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 14 February 06 ![]() |
eeeei.de ce sa fie mai dichisita...oricine o stie spala si aranja.....sincer am vandut doua masini pana acum , una chiar la prima iesire pe targ(unor samsari) si una prin niste prieteni....am tinut o cateva luni prin ziare,reviste,si nu am reusit..deci totusi zic eu,merita iesit pe targ..
|
--------------------
dacia,vw scirocco
gt,kr,Li
1984,1988,2001
- bh... Dacia1300('82),Vw Scirocco Gli MK1 ('79),Vw Scirocco Gt MK2 ('84)Dacia 1410 ('01)
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-am dat DSN-ul dupa ce a stat o saptamana cu anuntul in geam. Nu vroiam sa o vand foarte repede pentru ca inca nu imi venise Leon-ul, asa ca am ramas cam 2 saptamani fara masina
![]() btw. primul care a sunat a luat-o ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
router |
![]()
|
ai cerut un pret sub pretul pietei?
This post has been edited by router: 15 Dec 2006, 19:29 |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 11:13 |