Suport Boxe Portbagaj - Intarit
![]() ![]() ![]() |
Suport Boxe Portbagaj - Intarit
Highlander |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 01.JPG ( Size: 114.13k ) Number of downloads: 2886 02.JPG ( Size: 116.01k ) Number of downloads: 3114 03.JPG ( Size: 106.23k ) Number of downloads: 2930 04.JPG ( Size: 28.09k ) Number of downloads: 2381 |
||
--------------------
Dacia
SN Clima
- B-20-DLN
|
|||
urduban |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti-Sebastian ![]() |
nu am inteles eu?? parasolarul la-i montant pentru a ascunde boxele ??el sta in permanenta in pozitia din poza 3??
si pentru nu a mai tine "polita"(suportul boxelor) cu mana in timp ce umbi in portbagaj , poti confectiona din 2 sireturi mai groase un sistem de prindere ca care ridica polita odata cu hayonul(poti lua exemplu de la solenza) paraca s-a mai scris un tutorial pe aici... |
--------------------
Dacia
Supernova ,Matiz
- B-28-xxx
|
|
Highlander |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Da .. pt a ascunde boxele ... de ce te miri ? Se strange singur in suportul lui ... daca nu vrei sa stea in permanenta ....
|
--------------------
Dacia
SN Clima
- B-20-DLN
|
|
Leu1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 25 July 05 From: ROMANIA ![]() |
Si cand vrei sa rabati banchetele? Cum ramane cu parasolarul? Multumesc
|
--------------------
NU DETIN
NU DETIN
- NU DETIN EU SI CU MINE
|
|
Highlander |
![]()
|
Ori dai drumul la parasolar sa intre in locasul lui si apoi le rabati pe ambele odata ... , ori il scoti de tot ... el este prins doar la capete cu 2 "coliere" de-alea de plastic ( care odata puse trebuie taiate sa le dai jos ) in tija exterioara care intra in tetiera .
M-am gandit ca nu rabatez in fiecare zi scaunele ... Se poate lua un parasolar mai lung insa ... si prinde in plasticele laterale care sustin suportul de boxe ... si astfel nu mai ai nici o treaba cu scaunele. |
--------------------
Dacia
SN Clima
- B-20-DLN
|
|
Leu1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 25 July 05 From: ROMANIA ![]() |
Ok, merci pt informatii. Ai cumva neon in masina?
|
--------------------
NU DETIN
NU DETIN
- NU DETIN EU SI CU MINE
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Haide mai, nu fiti rai...
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Highlander |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SN Clima
- B-20-DLN
|
|
B 32 BUG |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 10 September 04 From: Bucuresti ![]() |
trebuia sa pui suport de brec frate si terminai toata jmeceria
|
-------------------- B 32 BUG
|
|
T34 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 February 07 ![]() |
cred ca era mai simplu ca parasolarul sa fie montat doar pe haion nu shi de scaune cat despre suportul parasolarului pe mine ma ajuta sa intzepeneasca mai bine tablia de portbagaj in locul minunatului de cauciuc care scartzaia la trepidatzii ii contact cu haionul si sa va mai spun ca am intarit tablia cu un pal melaminat gros de 5 mm dupa jupuirea materialului shi palul lam imbracat in moketa . cat de curand pun shi poze
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- BO5BRC
|
|
catavl |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 60 Joined: 8 February 07 From: galati ![]() |
si acu mai scartaie la gropi dupa ce l-ai intarit?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 confort viata e prea scurta pt viteze mari..........
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Eu mi-am intarit acel suport cu o bagheta de aluminiu, din aceea pt praguri. Am indoit-o si am prins-o in suruburile care s-au dat la pachet...acu sta suportul arcuit in sus si face contact cu hayonul.
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
bogdan s |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 February 07 ![]() |
salutare baieti! interesanta solutia cu bagheta de metal. Eu nu am boxele asezate precum highlander si mi se pare o idee buna. Personal incerc sa gasesc o metoda de a-mi monta sistemul de fixare al haionului de la SLZ (l-am studiat pe cel de la masina parintilor mei) pe DSN mea. L-am cumparat dar nu stiu daca merita sa ma apuc sa gauresc tabla. Am vorbit cu un tinichigiu si mi-a zis ca e complicat. Voi ce parere aveti?
(cred ca nu are rost sa dau detalii referitoare la orchestra pe care o ascult atunci cand imi uit fata la casetofon acasa). ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Rapsodie 2003
|
|
T34 |
![]()
|
si ramasesem dator cu niste poze . scuzatzi nu prea le am cu pozatu. aa shi plafonul shi fetzele de ushi sunt din acelashi material moketa neagra
![]() pardon si: shi fetze de ushi sper sa fie ma clara M.E. Poți atașa mai multe poze într-un post, nu-i cazul să postezi în neștire! This post has been edited by DragosP: 1 Mar 2007, 08:51 Attached thumbnail(s) P1060040.JPG ( Size: 210.74k ) Number of downloads: 1964 P1020016.JPG ( Size: 229.95k ) Number of downloads: 1034 P1060037.JPG ( Size: 142.05k ) Number of downloads: 1103 P1050014.JPG ( Size: 200.56k ) Number of downloads: 1129 P1060036.JPG ( Size: 172.58k ) Number of downloads: 1042 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- BO5BRC
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nu e rau, dar tot nu am vazut cum ai intarit hayon-ul
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
T34 |
![]()
|
cum se poate intari haionul si eu sunt curios .
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- BO5BRC
|
|
tr07gtx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 May 07 ![]() |
Salut. Sunt incepator pe acest forum. Ideea cu plat-bada o aveam si eu inainte sa citesc pe forum, dar putin diferit. In primul rand sa fie galvanizata, curbata dupa forma hayonului si prinsa in nituri(cateva). Cred ca ar arata mai elegant. Problema cu scartaitul am rezolvato foarte misto. Am scos capsele(cu grija) care prind cauciucul de policioara, l-am dat jos, am dezlipit materialul pe o portiune cam de 5 cm., am pus cauciucul la loc, l-am prins cu aceleasi capse(cere putina rabdare sa nimeresti aceleasi gauri), dupa care l-am frecat cu smirgel, am dat cu prenadez si apoi am intins materialul peste cauciuc. Se potriveste la fix. Acopera cam 1cm sub cheder. Nu se vede nimic. Arata de zici ca e din fabrica iar de scartait ADIO! Am un prieten care a ramas uimit de idee. A doua zi si-a modificat si el policioara.
|
--------------------
Dacia SuperNova
Dacia SuperNova
2002-Clima
- tr-07-gtx
|
|
Iuliutz |
![]()
|
![]() No Signal Group: Members Posts: 309 Joined: 9 April 07 From: Alba Iulia ![]() |
poze ceva?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
- AB05XTP Statie: Yaesu ft857d, Wouxun KG-UVD1P
Antena: Sirio ML145, Proxel Slim Gainer AZ505 Ford Focus turnier 2002, 1.6 benzina Matiz 2003 798 cc |
|
tr07gtx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 May 07 ![]() |
Vezi ca am pus vorbarie si poze aici:http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=50636&st=0&p=925066&#entry925066
|
--------------------
Dacia SuperNova
Dacia SuperNova
2002-Clima
- tr-07-gtx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:31 |