Un vecin fumeaza pe casa scarii, Cum il pot determina sa se linisteasca?
![]() ![]() ![]() |
Un vecin fumeaza pe casa scarii, Cum il pot determina sa se linisteasca?
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(mikeb @ 18 Dec 2006, 16:41) Si eu sunt la fel. In fum de tigara imi lacrameaza ochii si mi se usuca gatul. Nu suport deloc mirosul, iar pe vremea studentiei cand mai puneam tigara in gura o faceam de obicei la pescuit, unde nu era problema in a disparea fumul, sau in parc... Mai dar cine te-a invatat sa fumezi nu te-a invatat si cum sa fumezi? Nu-i obligatoriu sa stai cu ochii beliti in jarul de la capatul tigarii... @i96nds: Ar mai putea fi o soultie, sa-ti construiesti o scara exterioara pana la tine la etajul 4 sa numai trebuiasca sa interactionezi cu toti vecinii aia neintelgatori... Dar chiar asa, de ce nu chemi politia, ca nemernicul ala de invalid de la 1 desi i-ai spus de vreo 15-20 de ori sa se lase dracu de fumat, el recidiveaza cu tupeu, iar tu, cand trebuie sa-ti croiesti drum prin fumul lui de tigara, lacrimezi si ai asa o senzatie de disconfort... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
sincer ii dau dreptate lui i96nds.Cand ma duc la prietena mea care sta la etajul 7 si iau liftul de multe ori am patit sa fie fum de tigara in lift ca de la parter la et 7 eram afumat de parca as fi stat cateva ore intr-o taverna.mai frate dar chiar nu puteti sa va abtineti pana iesiti la aer si dupa aia nu aveti decit sa fumati un pachet intreg dar nu deranjati cu viciul vostru si pe ceilalti.sincer asta mi se pare lipsa de respect pentru ceilalti din jurul vostru chestie care se invata inca din copilarie(cei 7 ani de acasa) dar se pare ca la multi nu exista sau este pur si simplu NESIMTIRE.
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Poti sa incerci sa aprinzi la parter o minge de ping-pong, intr-o cutie de tabla, sau ceva rumegus, sa vezi ce frumos pleaca omul tau in apartament .. Numai sa nu cheme pompierii. Sau sa mananci mai multa fasole .. etc
![]() Acum serios, poti sa incerci sa deschizi geamul la casa scarii sau daca nu exista, izoleaza mai bine usa la apartament - purfix. Fumul se va duce la ceilalti vecini. Eu am corectat usa de la intrare cu niste pene de lemn, ca aveam niste lufturi si venea tot mirosul de pe casa scarii. Nu mai am probleme. (A trebuit sa astup si aerisirea de la bucatarie din acelasi motiv. Cu cea de la baie a fost alta poveste, pe acolo nu venea fum, ci gandacii ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
@i96nds... Atunci cheama comunitarii... Te asigur ca aia vin sa mai faca norma la amenzi... Noi asa am facut odata cu un vecin mai "potrivnic" si l-a calmat politia cu o amenda de 200 roni...
Daca i-ai spus cu frumosul din partea asociatiei ca nu are voie sa fumeze pe scara, atunci e singura solutie.. Daca ti-e jena atunci inghite fumu' lu' ala! Trebuie sa fii un pic mai drastic pentru ca pana nu se da un exemplu in scara, atunci toti vor spune ca se permite... Noi am avut un restantier nesimtit pe care l-am dat in judecata si i-am vandut apartamentul... De atunci sa vezi ce cuminti sunt toti si ce platesc la timp ca nici nu apuc sa dau lista jos si e deja incasata 99%... Fa din el un exemplu! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
NU stiu cat de mult tii la gluma dar daca adaugi si un pic de sadism iese ceva interesant,... cumparati un spray din ala urat mirositor si da-l in prezenta lui. Era o esenta din ou stricat... (Doamne ce vremuri ...
![]() In felul asta poate prinde ideea ca unele mirosuri pe altii ii deranjeaza. |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
Sa te deranjeze fumul de tigare cind esti nefumator, si cineva fumeaza linga tine, inteleg...dar sa spui ca te deranjeaza unul cu 3 etaje mai jos mi se par putin(putin mai mult) usor deplasat....
Cind nu avem probleme ni le creem singuri...cred ca e lipsa de activitate... Hai sa fim un picut mai toleranti.... |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
QUOTE(angel35 @ 19 Dec 2006, 10:07) ...dar sa spui ca te deranjeaza unul cu 3 etaje mai jos mi se par putin(putin mai mult) usor deplasat.... Cind nu avem probleme ni le creem singuri...cred ca e lipsa de activitate... Se simte de la parter la 10...daca esti nefumator chiar testeaza chestia asta si ai sa ramai surprins... Ti-ai pus intrebarea de ce fumul de la tigara o ia in sus? si nu se imprastie aiurea sau sa o ia in jos? Bine o sa raspunzi ca e mai cald fumul..dar atunci de ce intr-un bar cu fum mult de tigara, fumul sta pe sus? Asa ajunge si la 10... Iar cu lipsa de activitate sa stii ca sunt multi oameni care ba sunt astmatici, ba au alergii, ba..etc.. Ei NU sunt obligati sa miroasa fumul altora! Apropos..sunt fumator DAR nu oblig pe altii sa-mi miroasa fumul! |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
eu sunt fumator, dar cand se fumeaza in casa scarii si intra miros de tigara in apartament nu suport mirosul.
in general nu suport mirosul de tigara in spatiile in care nu se fumeaza de obicei. de fumat fumez pe balcon. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Daca nici sa suporti nu poti, nici sa chemi politia nu vrei, mai ramane sa pui un ventilator la geamul de la etajul 4, si eventual niste braduti frumos mirositori
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, voi astia care sunteti fumatori dar nu suportati mirosul de tigara ia mai lasati-ma in pace. Ce tot atatea mofturi? Nu va cere nimeni sa dormiti intr-o incapere in care s-a fumat, nu va obliga nimeni sa stati intr-un spatiu mic, neaerisit si plin de fum de tigara...
Dar mi se pare exagerat sa sari trei metri in sus, ca, daca un invalid care se deplaseaza cu dificultate, iese si el pe casa scarii sa fumeze o tigara, gata e sfarsitul lumii, trebuiesc chemate echipele de politie, sau macar atentionat omul (bilete pe usa, spray cu mirosuri urate, apropouri la diferite legi si alte aberatii). Mai multi useri au fost indignati de nemernicul ala care fumeaza in lift, desi initiatorul topicului nu a zis nimic despre asa ceva. In fond si la urma urmei, casa scarii este un spatiu relativ mare, relativ bine aerisit, astfel incat fumul de tigara pe care il produce respectivul "recidivist" sigur se imprastie inainte sa se infiltreze in vreun apartament situat cu trei etaje mai sus, si la fel de sigur nici vreun alergic la fumul de tigara nu o sa faca cancer pulmonar din faptul ca de 2, 3 ori pe zi terce prin zona in care ala fuemaza sau o fi fumat vreo tigara de curand. Zicea cineva mai pe la inceputul topicului, si ii dau perfecta dreptate, unii dintre noi au prea mult timp liber... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Hei, domnu' radian ... easy !!! Nu este nimeni obligat sa suporte ceva daca nu-i convine sau, cine stie, daca n-are vreun beneficiu.
La ce-ai spus dumneata, pot sa-ti dau si eu o replica de genul: ce atatea compromisuri ? Cum adica este "spatiu relativ mare si relativ aerisit" ? Nu este loc de fumat si gata !!! Nu suport fumul, punct ! N-are nimeni treaba cu sensibilitatile mele ! I-am spus eu cumva respectivului sa se lase de fumat or something ? Nu ! Casa scarii este locul tuturor locatarilor ! In occident iti vine politia la usa daca ai scapat muzica mai oleaca mai tare ! La noi: haideti domnu' agent, am dat si noi muzica un pic mai tare ! Ce atata suparare ! Ei, uite de-aia n-ajungem nicaieri !!! Respectul fata de cel de langa noi e nul, nada, zero ... Nu cumva ar trebui sa ne punem mai des intrebarea daca actiunile noastre deranjeaza sau nu pe cei din jur ? |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
angel35 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 2 February 05 ![]() |
Ideea era ca sunt atitea lucruri de facut in tara asta incit un biet mosneag, cu o biata tigare nu cred ca este tocmai un exemplu elocvent de proasta crestere sau ceva asemanator....(si sa ni zica nimeni acum , ca de aici trebuie sa incepem)
Cit despre fumatorii care nu deranjeaza pe altii cu fumul lor...sa-mi fie cu scuze dar NU Exista.... Oricit ai vrea sa nu deranjezi el se va simti...in hainele tale, in respiratia ta...in tot...deci orice ai incerca , pt un nefumator tot esti inbibat de miros....iar fumul tau tot va deranja pe cineva...asta este... |
--------------------
Logan
Ambition
- B-xx-CHE
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@i96nds...daca cu frumosul nu intelege,atunci du-te la el blajin,gingas,intra in vorba cu el si spune-i o mica poveste ...."POVESTEA BUFNITEI"..Garantez ca dupa ce o aude o sa fumeze NUMAI in casa !!! Intr-un post viitor o sa atasez si aceasta mica poveste
![]() This post has been edited by ady85btz: 19 Dec 2006, 22:01 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
am si eu un vecin dinasta.. da fara scrupule domne.. tot timpul.. fumeaza in lift.
ii atrag atentia de fiecare data.. fara rezultate.. e drept.. fumeaza cand merge doar el cu liftul.. daca sunt si alti vecin care merg cu acel lift.. logic. se abtine. ar fi fost chiar culmea sa fumeze cu mine in lift, sau cu alt vecin.. si eu sunt fumator.. dar in lift???? bine ca e lift comunist cu 50 de gauri in el.. bate vantu calumea in lift.. aerisire eficienta.. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Ce dilema!!!!!Fenomenal!Cred ca trebuie sa facem un sondaj de piata sa vedem daca mai merita sa traiasca.Cred ca pana acum problema asta ar fi trebuit rezolvata deja.
Si eu am obiceiul sa fumez pe scara blocului dar nu am stiut ca e atat de grav.Poate ar trebuii sa auzim si parerea unui medic sa vedem in ce mod afecteaza sanatatea locatarior. Cum iti intra fumul de tigara tocmai in casa??? |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Eu zic ca ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea pentu batrinel.
Asta pentu ca nu mai ai loc de sensibilosi. De ce nu dati tel. la comunitari si daca trage vecinu o ba**na pe casa scarii si se ridica la etaj.Si poate il reclamati ca e si pervers si o da fasaita ca sa nu fi avertizat.Eu zic ca avati prea mult timp liber. Bine ca va luati de saracu om ,care cat poate sa fumeze pe scara,5-6 tigari pe zi,dar daca sunt cativa pustani in holul de la intrare si fumeaza 1 pachet/ora ![]() ![]() ![]() ![]() Dar daca omul ar sta in pragul usii,in casa lui si ar da fumul pe scara pe ce domeniu se afla ?Asta asa in ciuda nefumatorilor.Poate o sa chemati Garda de mediu. ![]() ![]() ![]() Apropo nu fumez pe scara! |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Oare de ce nu fumeaza la el in apartament?
Raspuns: Pentru ca pe el sau pe cineva care locuieste cu el in apartament il deranjeaza fumul de tigara/pipa. Mai trebuie zis si altceva? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Se deplaseaza destul de greu ca a avut un accident.[/QUOTE]
Oare fumeaza la tine sau la altcineva in apartament. Poate ca ar iesi in fata blocului daca nu s-ar deplasa greu. Pana la urma fumeaza intr-un spatiu pe care e proprietar,chiar daca este in proprietate comuna,dar indivizibila. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
bai fratilor.. sunteti penali... nu fumeaza in casa ca o deranjeaza pe nevasta-sa... ca sa deranjeze tot blocul... e proprietar la el in apartament si nevasta-sa l-a luat de barbat si la bine si la rau asa ca sa-l suporte ea nu altii....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
radian |
![]()
|
si de la capat...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Tin sa mentionez ca-s nefumator, in sensul ca n-am fumat niciodata...
Dar faza asta mi se pare penala rau ![]() Cel deranjat de fum, ori il tine nevasta sa doarma pe casa scarii, ori are usa varza... Pune-ti frate usa etansa la apartament si lasa oamenii sa-si fumeze plamanii pe unde vor... Mama, ce țațe au facut din voi blocurile astea comuniste... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
Asociatia Fumatorilor Anonimi:
- Salut, ma numesc Radian si sunt fumator. Uneori mai fumez si in locurile publice si imi pare rau ca expun nefumatorii... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Asa, si ? Felicitari, daca la astea te asteptai.
Dar, dar, scara blocului nu este loc public. In locurile publice, daca tu fumezi, iar mie nu-mi convine treaba asta, eu "sunt liber" sa plec. Ca de-aia e loc public. Acolo n-am voie sa zic nimic. Acolo vine politia si te intreaba de sanatate, eventual ce marca de tigari fumezi ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
daca tot esti presedinte de bloc scoate geamurile (de la palier) de la etajul vecinului unde fumeaza si asa nu mai ajunge fumul la tine la et 4 si va iesi pe geam.
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta e vandalism tinere
![]() This post has been edited by amc: 2 Jan 2007, 23:20 |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Tu te plangi ca fumeaza pe casa scarii,eu ce sa mai spun ca am vreo 2-3 nesimtiti pe scara care fumeaza in lift.Inchipuie-ti ce placere e sa urci de la parter la 8 sau sa cobori in fumul acela.De fiecare data cand folosesc liftul,fac aerisire fortata.In seara asta am observat ca cineva a scris cu marker rosu si cu litere de o schioapa sa nu se mai fumeze in lift.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
geamurile se pot scoate si din balamale frumos ,nu cu ranga .........
|
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
2006/2005
- b-23-REU NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E clar, tu chiar esti un vandal!
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 23:12 |