Montam folie autorizata RAR
![]() ![]() |
Montam folie autorizata RAR
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ahoe @ 24 Jan 2007, 00:07) lucian , da s=a scumpit . nu stiu unde a pus amicul tau folia si cum au putut baietii sa faca ceva la airbag . daca ai desfacut vreodata o usa cu airbag vei vedea ca nu ai cum sa afectezi cu ceva functionarea acestuia . doar se demonteaza fata de usa , se desfac 2 suruburi si scoti geamul . OK ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Am deja folie 3m dar nu am omologare.Se poate omologa la dvs si daca da cat costa.Va multumesc
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
diadi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 November 06 ![]() |
Pentru o Nubira Break - fata + spate si haion, cat ajunge?
|
--------------------
Daewoo
Nubira
2000/Break
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Pun si eu o intrebare , poate prosteasca asa ca va rog sa nu imi sariti in cap: daca ma hotarasc , sa zicem, sa imi pun folie pe geamurile laterale, banuiesc ca pe acele componente care tin de geamuri, voi pierde garantia pt ca se umbla si se dau jos. Multumesc
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
nero12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 6 February 07 ![]() |
Folie de culoare verde cu intensitate intre 30-50% aveti? Multumesc.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- GR 01 XXX
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai este de actualitate anuntul ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
cristinic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 4 January 06 ![]() |
eu cred ca a fost pus la misto anuntul. am tot sunat, cand i-am prins mi-au zis ca se muta si ca o sa ma sune ei. pana la urma....
total neseriosi |
--------------------
Renault
Laguna
2002 1.9dci
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am pus folie la ei si mi s-au parut seriosi... pentru cei care asteapta raspuns.. n-aveti 15 centi sa sunati? saudaca ai sunat odata si era omu` ocupat.. daca te intereseaza cu adevarat mai suni... daca nu stai si scrii pe forum.. ca e gratis
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ahoe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
b45gao exista o mare diferenta in vizibilitatea foliei din targ fata de cea omologata .in primul rand acesta din urma nu se zgarie la montaj si nu se formeaza acea panza de paianjen. in procent nu stiu sa iti pun insa am atasat o poza cu o luneta pe care s-a aplicat cea mai inchisa folie
UXE da acela este pretul . este folie omologata pt geamurile din fata insa este f deschisa aproape egala cu 0 . aceasta folie este omologata de rar insa am auzit ca multi politisti zic ca nu exista folie autorizata . o sa caut prin calculator omologarea data de rar pt aceasta folie si o voi atasa aici diadi pretul pt nubira este 570 ron nero12 avem folii cu orice transparenta insa ce ai indicat tu sunt f deschise tud - da mai este de actualitate cristinic scuze ca nu am mai sunat in ultimul timp sunt foarte zapacit cu tel mobil semit mersi mult pt aprecieri |
-------------------- Montam folie omologata RAR
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Am montat folie autorizata( LLumar) la o firma din Iasi. M-a oprit de 4 ori intr-un interval de 2 luni politia din acest motiv. Toti care m-au oprit si au vazut bulina pusa in geam pe care scria RAR +hartiile n-au comentat nimic. Daca luam folie facuta pe vapor si plateam amenzi ieseam mai scump decat folia autorizata.
Concluzia: Daca vreti folie, puneti-va autorizata! |
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
cristinic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 4 January 06 ![]() |
QUOTE(semit @ 20 Feb 2007, 22:09) .. n-aveti 15 centi sa sunati? saudaca ai sunat odata si era omu` ocupat.. daca te intereseaza cu adevarat mai suni... daca nu stai si scrii pe forum.. ca e gratis ![]() nu inteleg.... eu il sun de vreo 5 ori, in zile diferite, pana la urma raspunde, imi zice ca nu poate ca se muta si ca ma suna inapoi. dupa sarbatori l-am sunat iar(pt ca nu ma sunase inapoi) si nu raspunde. pe forum raspunde o data pe luna(21.12-24.01-21.02). si tu ma iei la misto........... nu e frumos din partea ta semit |
--------------------
Renault
Laguna
2002 1.9dci
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar nu te-am luat la misto
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Radu unde se monteaza in Iasi ????si la ce pret?
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
ahoe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
mey cristinic cum ti se pare ca ai fost luat la misto nu inteleg . si nu imi spune ca m-ai sunat de 5 ori in zile diferite si nu am raspuns ca sincer nu te cred . pe forum nu am raspuns pt ca nu stiu de ce nu primesc e-mail la fiecare post si am crezut ca nu a mai postat nimeni . noroc cu semit ca o data pe luna imi da link .mersi man
|
-------------------- Montam folie omologata RAR
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
pt.ahoe:
- pretul e 100 euro(TVA inclus) ![]() -se poate monta si fara a da geamurile jos, ma intereseaza doar spatele + luneta ![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
de ce folia e mai scumpa decat ionizarea?din cauza manoperei?eu le am ionizate,am folosit si dezaburirea si nu s-a intamplat nimic,totul e o.k.M-au costat 300 RON toate geamurile,fara parbriz
![]() |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Baga si tu niSte poze sa vedem si noi ce a iesit!!!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Da si cand o sa te opreasca politia....
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Si cand te opreste politia arati bulina din geam + hartiile de la rar si mergi mai departe
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
mad_voly,vrei sa zici ca ionizarea nu e omologata?
Cat ma costa cea mai inchisa folie pt un grande punto(luneta,spate si fata)?Ar fi de preferat in ron,ca dastia iei,nu euroi... |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
etichetute de alea mici si albastre , pe care scrie "produs omologat/autorizat RAR" FURNIZEZI odata cu montarea foliilor?
|
-------------------- fan VAG!
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Si ionizarea este omologata,depinde unde o faci.Mie mi-au dat niste hirtii care arata ca firma respectiva este agreata de RAR,certificat de garantie si au lipit cate o folie mica si transparenta pe fiecare geam ionizat.Geamurile fata sunt 30% maxim,aproape ca nici nu se observa in comparati cu cele din spate si luneta care sunt 70%,asta e legea
Cei de la firma respectiva mi-au zis sa nu le sterg pe interior decat cu tifon si spirt,nu cu alte carpe si solutie de spalat geamuri,trebuie sa fiu cu ochii pe baietii de la spalatorie ![]() ![]() This post has been edited by D-FENS: 1 Mar 2007, 14:35 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si care e firma aia domnule?Si cate parale face treaba?
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
D-FENS |
![]()
|
Sunt 2 firme:una la Pitesti si una la Bucuresti[S.C.GIP SRL,adresa nu o stiu ]Eu le-am facut la Pitesti si m-a costat 300 RON
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Uite ceva despre firma GIP SRL de pe Bd. Preciziei, post 25
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
mad_voly |
![]()
|
Am mai pus in urma cu o luna intrebarea dar nu mi-a raspuns nimeni. Asa ca o mai pun o data:
"Pun si eu o intrebare , poate prosteasca asa ca va rog sa nu imi sariti in cap: daca ma hotarasc , sa zicem, sa imi pun folie pe geamurile laterale, banuiesc ca pe acele componente care tin de geamuri, voi pierde garantia pt ca se umbla si se dau jos sau intregul proces de aplicare a foliei pe geamuri nu imi afecteza garantia?. Multumesc " |
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu se pierde garantia. Pe fiecare componenta este imprimata/stantata/ trecuta data fabricatiei. Daca aceasta corespunde cu data celorlalte componente este ok ( se pot/poate schimba pe garantie daca se defecteaza)
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
hello, am intrebat si eu ceva legat de niste etichetute albastre si mici, dar foarte binevenite....
se poate lamuri? multumiri! |
-------------------- fan VAG!
|
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
exista posibilitatea montarii fara a da jos geamurile?
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 21:34 |