Montam folie autorizata RAR
![]() ![]() |
Montam folie autorizata RAR
bz_26_zzz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
imi pot permite sa-ti raspund eu.. baietii nu fac asa ceva
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
eu nu vad motivu` pentru care nu ar pune folie fara sa dea autorizatie. din moment ce primeste banul ar trebui sa puna. astept raspuns de la ahoe
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
ahoe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
salut. ideea e ca autorizatia se da la orice folie Llumar . pretul pt logan break este de 550 ron tot spatele ceea ce include si autorizatia .practic acest pret este cel al foliei iar autorizatia se da gratis . sa va faceti o idee noi platim folia si in functie de cata folie cumparam ni se dau autorizatiile - pt care nu platim in plus.
numai bine |
-------------------- Montam folie omologata RAR
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
si ce "combinatie" aveti cu politia ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
ahoe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 20 April 04 From: Bucuresti ![]() |
cum adica?
|
|
|
Alex_Mad |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 October 07 ![]() |
Pt o toyota aygo cat ar costa luneta+laterale spate...tinand cont ca sunt cam mici geamurile pp ca e mai mic pretzu...
Exista posibiliatatea de folii la culoarea masinii? This post has been edited by Alex_Mad: 24 Oct 2007, 11:30 |
--------------------
toyota
aygo
2007 +
|
|
cristi_timidu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 April 07 ![]() |
as vrea sa stiu daca puneti folie pe geamurile din fata la fel de inchise ca cele de pe spate. nu ma intereseaza sa am autorizatie si pe cele din fata. cu politia este riscul meu si cat m-ar costa toata afacerea. am mai avut o masina asa si chiar mi-a placut.
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2007 diesel
- VL 21 CRI
|
|
ahoe |
![]()
|
pt aygo pretul este de 350 ron spatele
cristi putem pune pe fata orice nuanta insa pe raspunderea ta .pretul pt geamurile fata este de 200 ron |
|
|
ahoe |
![]()
|
La Multi ani si numai bine in noul an !
|
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
garantez pentru baieti 200%.. treaba de calitate si baieti de calitate 10+++
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ahoe |
![]()
|
semit mersi mult pt aprecieri
![]() |
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
...ptr masina din semnatura cat costa fata+spate+luneta
si inca ceva.... pe fata puneti si folie mai inchisa decat este legal? autorizatie sa-mi dati numai ptr spate si luneta mersi |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
ahoe |
![]()
|
pt renault clio spatele costa 450 ron si geamurile fata 200 . punem pe fata si mai inchisa insa fara autorizatie.numai bine
|
|
|
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
pt dacia berlina
laterale spate+luneta cat este pretul? merci frumos |
--------------------
.
.
. .
|
|
PopaDragos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 10 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru un logan doar geamurile din spate laterale cat costa? Eventual daca puteti sa imi spuneti pretul separat(geamuri spate laterale si geamuri spate + luneta} Va multumesc. Mai aveti sediul pe Imparatul Traian 74?
|
--------------------
Renault
Megane
dec 2010, 1,5 DCI
|
|
Alex24 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 15 December 07 ![]() |
Cat ma costa montajul de folie pentru geamurile spate la un cielo cu folia mea daca aceasta este omologata Llumar!!
Multumesc!! |
--------------------
dacia
1300
berlina 1972
- 8 B-4746
|
|
DAN70 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 April 08 ![]() |
salut spunemi si mie te rog pentru un golf 4 break shi geamurile laterale din spate si geamurile de usile din spate. Spunemi si mie te rog cat ma costa. folie de 70%
mersi This post has been edited by DAN70: 4 Apr 2008, 22:18 |
--------------------
VW
GOLF 4
2003
- B-23-AYY
|
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Cat ma costa montajul pe masina din semnatura cu folia mea si autorizatia mea ! Eventual fa-mi un pret la 2 masini !
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
valentino_calin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 April 08 ![]() |
clk.JPG ( Size: 262.17k )
Number of downloads: 867
e valabila omologarea la folii si in strainatate?in italia de exemplu, ![]() |
--------------------
mercedes
clk 200 kompressor
1999 full
|
|
silviustel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Un nr de telefon, ceva, o adresa, as vrea sa imi montez si eu folie.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 / Kadjar 1.5 EDC
2008 / 2015
|
|
theutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 July 06 ![]() |
salut. pt fiat stilo coupe folie lumar fata ( 27 %) si laterale spate + luneta undeva pe la 50% ( nu vreau foarte inchisa) + omologare si timbre ce bani ?
se da ceva jos de pe masina? multumesc |
--------------------
Fiat
Stilo Coupe
2002 Senzatie majora...cu 40 la ora !
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Pentru o supernova,toate geamurile cu autorizatie la opacitatea maxima legala,cat ar costa?
Multumesc! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
clauditu2002 |
![]()
|
![]() claudiu Group: Members Posts: 166 Joined: 1 October 07 ![]() |
deci....nu stau acum sa caut unde, ce, cum scrie, dar pe fata nu ai voie sa pui folie sub nici o forma, orice grad de vizibilitate ar avea
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- CT 33 CLD
|
|
PopaDragos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 10 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Fara suparare, dar daca ati initiat acest topic si nu raspundeti la intrebarile forumistilor mai bine cereti inchiderea lui!!!!! Numai bine!!!
|
--------------------
Renault
Megane
dec 2010, 1,5 DCI
|
|
ahoe |
![]()
|
Imi pare rau ce nu am mai fost active pe acest forum de foarte mult timp. promit ca nu se va mai intampla.
Intre timp activitatea noastra s-a extins un pic insemnand ca pe langa foliile Llumar acum ne ocupam si cu si cu sisteme audio (cd-playere , boxe , sub , amplificatoare etc. , senzori de parcare , detectoare de radar etc) Am incercat sa atasez cateva poze cu cateva lucrari mai interesante si cu poze de la standul nostru in cadrul King of europe insa din pacate nu am reusit (poate ma ajuta cineva) Pt orice informatii si intrebari este valabil acelasi numar de telefon 0720954834 si de asemenea intre orele 09:30 - 17:00 ne puteti gasi si la numarul de fix 021 - 3323205 numai bine 12 Dec 2008, 12:58: OFERTA DE SARBATORI pt dacia logan doar 400 ron spatele orice nuanta de folie Llumar Numai bine This post has been edited by ahoe: 12 Dec 2008, 10:58 |
|
|
duucuu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 20 October 07 ![]() |
pentru un renault megane clasic toata masina cat ma costa? si cat dureaza ?
|
--------------------
Renault
Megane1
2003-1.9 dci
|
|
ahoe |
![]()
|
pentru megane pretul este de 650 ron toata masina
|
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Trei intrebari:
1) pretul folierii unui Ford Focus Hatchback (luneta + 2 spate + 2 fata); poze interior/exterior poti pune? 2) se da omologare si pentru geamurile fata? ce transparenta se monteaza (fata + spate) 3) poate suna prosteste insa trebuie sa intreb: dezaburirea lunetei mai functioneaza dupa ce se pune folie? |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
ahoe |
![]()
|
pretul pentru focus este de 650 ron toata masina
se da omologare si pentru geamurile fata (folia cu transaprenta 73% iar pt geamurile spate 5% nu este afectata dezaburirea absolut deloc numai bine |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 06:14 |