Cand apas frana revine in 3-400 ture la relati
![]() ![]() ![]() |
Cand apas frana revine in 3-400 ture la relati
cioloro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 3 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
LaureatePlus
2006
- BXXXXXX
|
|||
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Cum adica 250 rpm? Parca prima liniuta era 500 rpm.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
cioloro |
![]()
|
nu chiar.. eu stiu ca sunt 4 liniute de la 0 la 1000
|
--------------------
Dacia Logan
LaureatePlus
2006
- BXXXXXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai s-a discutat de n ori ca intra 60 si ceva de litri, dar trebuie sa bagi 50 de l...da-i o cautare pe forum, ce naiba iar o luam de la capat.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Pai sunt 4 liniute, dar asta nu inseamna ca prima este zero. Cred ca sunt ceva de genul : 500, 600, 750, 850, 1000.
Oricum, chiar daca coboara la prima linie, e ciudat, nu ar trebui sa faca asa. Du-te in service, s-ar putea sa ai vreo bujie/fisa moarta, insa ar trebui sa mearga tot timpul in trei pistoane, nu doar cand franezi. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
cioloro |
![]()
|
stiu asta, ideea e ca numai de la benzinaria aia imi intra atata, in rest 50
atunci am lasat pompa sa sara la primul click nu am vz cat a bagat si a doua oara am vrut sa vad daca tot 64 ... si tot asa ma gandeam daca m-au prostit sau nu.. Sa oprim aici discutia despre capacitatea rezervorului, vad ca mai multi au pus peste 60 de litri in rezervor. This post has been edited by cioloro: 17 Dec 2006, 19:09 |
--------------------
Dacia Logan
LaureatePlus
2006
- BXXXXXX
|
|
cioloro |
![]()
|
eu cred ca sunt 250, 500, 750, 1000
asa ar fi normal cel putin.. ideea e ca motorul sta sa se opreasca si deci e clar subturat nu stiu sa zic exact ce turatie dar e subturat rau si cum zici si tu , daca ar fi bujie de ce face numai la frana...? ar treb sa mearga in 3 tot timpul deci inseamna ca bujie / fisa nu e... |
--------------------
Dacia Logan
LaureatePlus
2006
- BXXXXXX
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
probabil vreun furtun intrerupt intre admisie si servofrana, uita-te pe un manual de reparatii si vezi cam ce e intre cele doua componente...
servofrana aia presupun ca are si ea o supapa...si nu mai functioneaza ca lumea Ideea e ca si in mers iti face, dar nu simti. This post has been edited by andu911: 17 Dec 2006, 19:21 |
--------------------
-
-
-
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Nu ii mai simplu sa faca o vizita la service?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
de ce sa-i schimbe motorul?
probabil este sparta membrana de la servo |
-------------------- |
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(prody @ 17 Dec 2006, 18:43) Si de ce nu? Am mai citit discutii pe forum pe tema asta, dar tot nelamurit am ramas: cum ati dedus voi ce turatie reprezinta fiecare din liniutele astea? Si de ce pentru prima mie de ture este intr-un fel, iar apoi este altfel (adica 1 linie = 250 de turatii)? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
Gata, am inteles! O singura intrebare as mai avea, daca nu este cu banat: cum ai masurat turatiile? (Prima dintre ele m-ar interesa in mod special!)
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:30 |