masini vs. insecte, pasari, animale (toata fauna in general)
![]() ![]() ![]() |
masini vs. insecte, pasari, animale (toata fauna in general)
Cornel001 |
![]()
|
||
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Imi permit sa-ti zic ca... e cu capul cine ti-a recomandat polish ptr. lucrul asta!
Merge clar cu degresant, nu strica masina cu polish ptr. asta! Degresantul pe care l-a folosit era prost, incearca sa repeti operatia de degresare la o alta spalatorie si eu zic ca o sa dispara urmele in prop. de 95%, dar trebuie frecata putin zona. Si eu am patit-o la fel (ne-am mai intalnit si pe topicul cu prbl. lichidului de parbriz, daca iti aduci aminte) si s-au luat insectele folosind degresant la spalatorie, dar dupa cum ti-am zis trebuie insistat in zona respactiva. parerea mea... |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, mi-aduc aminte dar nu mai stiam cine unde postase povestirea respectiva
![]() In plus ma gandisem ca tu te-ai dus la spalatorie imediat, parca asa retinusem... la cate zile te-ai dus dupa ? Nu ti-a stricat/matuit vopseaua dupa 'insistat' ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
La 2 zile, deja se "sudasera" insectele de caroserie.
![]() Nu s-a matuit vopseaua, ptr. ca nu a exagerat cu insistatul degresarii. Treaba se realizeaza relativ o.k. daca nu lasi chiar orice aurolac din spalatorie sa se ocupe de masina... ![]() Pai asa ce ne facem, polisham masina ori de cate ori iesim pe "afara"...e absurd! ![]() Bafta, ca succesu-i asigurat! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Cornel001 |
![]()
|
Sper
![]() La mine a trecut 1 sapt ![]() Nu stiu ce-a fost in capu meu... nu mi-am dat seama. Imi recomanda cineva o spalatorie/expert detailing bun la asta ? This post has been edited by Cornel001: 8 May 2007, 20:53 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
Kojak |
![]()
|
Personal, nu pot sa-ti recomand o spalatorie anume (sa nu ma injuri dupa aceea
![]() Ideea e sa te uiti putin la cine iti spala/degreseaza masina cand vrei sa faci o treba de finete (cum e degresarea, sa zicem), altceva, nu stiu ce sa-ti recomand... Incearca treaba asta si mai vorbim. Oricum e solutia cea mai optima/ieftina. This post has been edited by Kojak: 8 May 2007, 21:02 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Spray-urile speciale contra insectelor de prin supermarket-uri nu sunt bune?
Eu am avut grija duminica sa curat masina cu o carpa uda la o ora duce am am venit de pe A2 si totul a decurs ok, nu a mai ramas nici o urma. La ducere spre CT m-am oprit dupa terminarea autostradei ca nu mai vedeam nimic si am sters parbrizul si apoi si botul masinii cu servetele din alea umede fara alcool. |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 18:43 |