Ce este solutia de degresat de la spalatorie?
![]() ![]() ![]() |
Ce este solutia de degresat de la spalatorie?
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ca sa scoata mirosul de ulei din masina, sa se apuce de fumat.
Iar fumul se scoate dupa aia cu solutii anti-tabac ![]() Banui ca la colegul tau o groaza din uleiul ala s-o pus pe tapiteria din portbagaj. cred ca i-o rezolva in vreo spalatorie. Iar restul, se poate sterge cu vreun prosop scos din uz, sau ceva bumbac suficient de mare si absorbant. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Razvan_Ionut @ 13 Apr 2011, 11:02) baieti care ar fi cea mai eficienta metoda sa degresez geamurile masinii? incearca cu pur lichid de vase. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
bucatzel am incercat cu tot felul de lichide pt spalat geamuri cu alcool si nu tot nu s-a degresat si deasta am intrebat
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De atunci luai niste izopropilic de la electrice si rezolvai.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sparge geamurile !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Razvan_Ionut @ 13 Apr 2011, 11:02) baieti care ar fi cea mai eficienta metoda sa degresez geamurile masinii? am facut o prostie din neatentie si am sters geamurile cu carpa cu care sterg bordu (carpa folosita numai cu silicon)...am incercat cu sapun dar tot asa a ramas. QUOTE(Razvan_Ionut @ 13 Apr 2011, 21:17) bucatzel am incercat cu tot felul de lichide pt spalat geamuri cu alcool si nu tot nu s-a degresat si deasta am intrebat ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cu terebentina, sau cu alt diluant:
http://www.ehow.com/how_6517224_remove-silicone-spray.html De asemenea un lichid de geamuri cu amoniac. Sau lichid de vase puternic degresant. http://www.mrscleanusa.com/en/cleaning-tip...ease-stain.html http://www.ehow.com/how_6087776_remove-silicon-wax.html |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
tribunul nu am precizat de prima oara de solutiile de geamuri pentru ca sincer chiar nu le-am mai luat in considerare pentru ca nu stiam daca sunt bune si pentru masina . ultima metoda care o incercasem fusese cu sapunul.
multumesc klaus o sa incerc si cu ele. This post has been edited by Razvan_Ionut: 14 Apr 2011, 13:15 |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ma mir puternic. Cand au dat maimutele din spalatorie peste parbriz cu silicon, fix cu fas-fas casnic de geamuri si un teanc de servetele am curatat parbrizul.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Razvan_Ionut @ 14 Apr 2011, 14:12) tribunul nu am precizat de prima oara de solutiile de geamuri pentru ca sincer chiar nu le-am mai luat in considerare pentru ca nu stiam daca sunt bune si pentru masina . ultima metoda care o incercasem fusese cu sapunul. Hai sa fim seriosi... Daca incercai din prima cu un fas-fas de geamuri o rezolvai instant. PS. Credeai ca geamurile de masina sunt facute printr-o tehnologie martiana adusa de rusi de pe Venus si facute de japoneji in America cu muncitori chineji? Iar restul de geamuri sunt facute la Buzau. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
am incercat cu fas-fas pana am terminat sticlele....
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-ai vazut, la tiune in bucatarie, cum arata un pur universal? nu e fis-fis.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 13:00 |