Vand Cadillac Escalade
![]() ![]() ![]() |
Vand Cadillac Escalade
ageana |
![]()
|
||
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|||
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Incredibil.Zavoianu strikes again!!!!Frate ,amice ,prietene ,omule iti zic cum vrei tu nu vrea nimeni sa faca aiurea misto' de tine aiure in tramvai dar iti jur ca mai bine ai face strict niste topicuri de gen "bateti-va joc de mine","da-ti nervii pe mene","balegarul de cal si intrebuintari "(cred ca asta din urma e chiar bun)
![]() Pentru un moment daca vrei sa ramai pe forum limiteaza-te doar la posturi si nu la creerea de topicuri poate in timp ai sa vezi cum arata unul.Incearca sa dai totusi niste posturi competente si gandeste de 1000000000000000000000000000000000000000000000de ori inainte sa mai scrii ceva. Asta e doar un sfat prietenesc. |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
Lucian M |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 04 From: Neamt ![]() |
Noooooooo, aia e de fitze, se foloseste in panta, daca se goleste rezervorul, o arunc pe vreo masina, ma prind de ea si : ta-daaaaaaaaaa! Consum 0 ! Dar acu, ca mi-ai deschis ochii, m-am hotarat- N-O MAI DAU ! Ii fac "tiuning" cu clima "bizonala" (desi ar merge si cu clima "zimbrala"). Ma mai gandesc....
|
--------------------
Chevy
Aveo 5dr
2007, Premium, 1,4i, 16V, 94 hp
- B - 59 - nasol rau
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Mai oameni buni, ce concluzie am tras eu din cele 3 topicuri ale dlui Soprano (respect, sefu')? Dinsul e prea tare, iar noi prea fraieri. Cum s-ar fi desfasurat toata treaba intr-o lume ideala? Dinsul ar fi deschis topicurile si nu i-ar fi raspuns ABSOLUT NIMENI la aberatii. E, abia atunci dinsul ar fi avut de ce sa se duca la terapeuta aia, ca sa raminem in universul serialului cu pricina. Dar uite ca si-a atins scopul: lumea a pus botul si si-a uscat scuipatii-n gura timp de vreo doua saptamini pentru asemenea rahaturi. Asa ca stau si ma intreb daca noi avem mai multa minte.
Poate ca acum macar, la spartul tirgului, vreun moderator va binevoi sa stearga definitiv toate trei topicurile, nu de alta, dar ramin aici si ne fac de rusine pe toti. Pe vwforum exista o sectiune numita "No Comment", unde ajung asemenea aburi iesiti din niste creierași pané. Doamne miluieste! This post has been edited by workarea: 20 Dec 2006, 01:53 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
N-am marunt , decat bancnote de 100.000 de euro . Cum facem ?
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by big2003: 20 Dec 2006, 05:40 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Un nebun arunca piatra in apa si 20 de destepti (sau mai multi...) sar s-o scoata.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
@Radian, ma scuzi, 21, nu 20.
@Zavoianu, lasa-i pe astia cu mistoul, nu-i baga in seama, dar vreau sa te intreb si eu ceva..cu ramburs trimiti? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Asta e vreunu de l-au suparat loganurile pe strada... si acum se razbuna
Cine stie ce cazanel o avea si a oprit pe la vreun semafor, dupa care a venit langa el un taranus cu golanu si i-a aruncat o privire in scarba. This post has been edited by andu911: 20 Dec 2006, 07:43 |
--------------------
-
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Zavoianu in targ la Vitan...
![]() Attached thumbnail(s) zavoianu.JPG ( Size: 204.73k ) Number of downloads: 297 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Cat vrea pe el? 90000 de ce?
![]() This post has been edited by RainHawk: 20 Dec 2006, 08:00 |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am luat si eu Excalade EXT. E mai smecher ca are bena in spate si poti cara porcul de Craciun.
Dar nu am dat nici un leu pe el. ![]() 0602_naias_019_2007_cadillac_escalade_ext_front_left_view.jpg ( Size: 70.73k ) Number of downloads: 126 This post has been edited by 2dor: 20 Dec 2006, 08:40 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
aless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 27 May 03 From: Ploiesti ![]() |
Eu unul nu am stat sa citesc tot ce a scris zavoianu' pe acest forum sau pe altele.
Banuiala mea este ca tipul asta face vreun studiu psihologic despre frustrarea la romani si isi cauta cobai pe diverse forumuri. |
--------------------
KIA
CEE'D
2008
- PH-09-ADN Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu...
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Domnu' Zăvoianu, pupa-v-aș cerificatu' dă înmatriculare dă la Escaladu' lu' matale, să mor eu că ne doare fix în vârful băștii dacă ai mașina aia sau nu. Dar am și eu o rugăminte, dacă se poate: mai lăsați-ne în durerea noastră cu rablele noastre de 10-15 mii de euro. Sau măcar dați-ne niște informații utile despre mașină, că tot ce-ați avut de spus pana acum se poate rezuma la "nu vreau nimic, doar mă laud".
Vă dorim mult succes în activitățile dumneavoastră. Cu stimă, supra-semnatu' |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(RainHawk @ 20 Dec 2006, 07:58) Nu te-ai prins. Ala din linku tau e perechea astuia, ca la masinile Singer. Verifica seriile sa vezi ca sint perechi si numere/parole de cont. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Aaaa...... am inteles acum. Pai atunci dau fuga sa il iau pe ala din link apoi il cumpar si pe asta din topic si m-am scos apoi ca le vand pe amandoua si raman si cu seriile pereche.
P.S. Ma imprumuta si pe mine cineva cu niste bani de gazolina? |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Se poate pune GPL?
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Zavoianu = Zavoranu adica PeeeePeeee ??? Asa ca idee !
Omule uite cum Facem iti dau un Renaul Logan 1.5 dci e scula masina nu e dacia ca pe spate scrie By Renault asa ca nu e dacie si tit mai dau diferenta cateva sute di lei ! Omule mai bea si apa ca ai facut spume la gura cu Escaldatu tau ! Cu respectul cuvenit va salut ! Ci_co LE: man daca i pui gaz acei naptispemii de cai putere vor murii ca doar este o masina cu o cilindree mare 6.2 !!! This post has been edited by Ci_co: 20 Dec 2006, 10:23 |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
gazul e din ciclul halatu'.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Veiozaru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 30 October 06 ![]() |
![]() Gata l-ati pus la zid |
--------------------
Dacia
1100
1969 cabrio
- B-21-VEZ Dacia 1100 Cabrio
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
are itp si asigurare? daca da pana cand?
ceva interventii la caroserie/motor? cati km, papa ulei? daca dau presurile la o parte vad asfaltu? a fost revopsita? asteptam cu interes detalii si niste poze eventual. PS: vreau sa i-o iau lu fimiu ca face luna asta 18 ani ![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Ti'o cumpar eu.
Dar as fi interesat sa o vad intai de toate, sa ne intelegem la un pret. Aaaaa.. si vreau factura sa o iau pe firma.... So.... cand ne vedem ...Sunt interesat.... da-mi PM |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
Eu te cred ca vrei sa o vinzi... si chiar o cumpar, daca imi spui adevaratul motiv pt care o vinzi... (sper ca nu e din cauza consumului)
![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Ei, daca-mi iau warn, imi iau! (rant warning!!)
Deci, Zavoianule, taran la costum maria ta! Daca nu ai masina de care vorbesti, to rog sa te intorci la sutele de gagici si zecile de vile pe care ai (tot pe comp...). Daca ai masina respectiva, intele odata ca NIMENI de pe acest site nu te invidiaza pt. ea, pt ca: a) e urata cu spume hardughia, reflectand perfect prostul gust si educatia de mahala a proprietarului ![]() c) mai de voie, mai de nevoie, majoritatea celor de pe site-ul acesta au fost educati in spiritul aversiunii fata de risipa. As putea sa spun ca ma gandesc la lumea pe care o lasam copiilor nostri, si alte asemenea aspecte complicate, dar pe intelesul tau, voi spune doar ca ma dezgusta "masina" ta si tot ce reprezinta ea, si in acelasi timp categoria de avortoni frustrati care au nevoie de o masina de 3 tone ca sa se simta oameni, si carora apoi li se urca maretia la creierul retardat si ajung sa omoare oameni pe sosele cu amintitul utilaj. d) sunt convins ca TOTI de pe acest forum ar gasi ceva mult mai bun (mai nobil, mai productiv sau cel putin mai interesant) de facut cu 90.000E. Doar intelectul unei moluste ar putea gazdui o imaginatie atat de limitata incat sa cheltuie banii aia pe hardughia neagra ( si aici cred ca am jignit caracatitele! ). Avand in vedere, deci, ca pe aici nu vei gasi nici vreun admirator, nici vreun cumparator, te rugam, LASA-NEEE, LASA-NEEE!! This post has been edited by IsNa: 20 Dec 2006, 13:04 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Oferta de craciun!!!!!!!!!!!!
Cu ocazia sarbatorilor dacia club face o oferta senzationala 2 in 1 1-Aveti posibilitatea de a va da nervii pe zavoianu si a scapa de frustrari si orice suparari(credeti-ma merge!) 2-Castigati posturi fara prea multa imaginatie si inteligenta! Grabiti-va!Aceasta oferta este limitata de prezenta domnului zavoianu pe forum Sarbatori fericite!!!! |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Domnul IsNa, nu va inteleg de ce ati folosit atatea cuvinte...
Zicalele populare sunt mult mai scurte. Gen: "Prostul daca nu e si fudul, parca nu e prost destul" (zicala e data cu titlu de exemplu, orice asemanare cu realitatea este pur intamplatoare. Sau nu?) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IsNa @ 20 Dec 2006, 13:02) ... NIMENI de pe acest site nu te invidiaza pt. ea, pt ca: a) e urata cu spume hardughia, reflectand perfect prostul gust si educatia de mahala a proprietarului ![]() c) mai de voie, mai de nevoie, majoritatea celor de pe site-ul acesta au fost educati in spiritul aversiunii fata de risipa... Nenea Lideru' Maxim, ia fii atent aici la nea Vijelie: a) prostul sau bunul gust e treaba fiecaruia, iar aia cu "educatia de mahala" e dovada ca chiar il cunosti pe nea ala de-ti permiti sa-i judeci trecutul; ![]() c) majoritatea oamenilor au ce isi permit. Nu stiu daca nea Zavoianu a vrut sa faca misto de forumisti, da' nici ei nu refuza... Sanatate! This post has been edited by vijelie: 20 Dec 2006, 13:27 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 01:42 |