DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema service auto, Dubii

andu911
post 19 Dec 2006, 19:46
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti - Berceni

Salutare, trebuie sa bag masina in service la Renault-Cobalcescu de pe str Valea Oltului (Dr Taberei). M-a lovit unu in spate si masina trebuie sa stea la ei 1 saptamana. Dupa ce dau spoilerul jos sa faca poze, sa trimita la asigurare, sa primeasca acceptul...etc.
Stiti ceva despre ei ? Ca sa fiu mai exact, intr-o saptamana astia pot sa-mi schimbe toata masina, ma refer la piese, de ma trezesc cu cine stie ce injectoare infundate, senzori schimbati, etc...Si tot ce le trece lor prin cap, pot sa ia de pe masina mea si sa puna pe alta.
Exista vreo modalitate sa ma asigur ca nu duc masina buna in service si iau o rabla dupa o saptamana ?

Mai vreau sa va spun ca nu stiu care e treaba cu Cobalcescu, aceeasi problema mi-as fi pus-o si daca ma duceam la oricare altul. Sa nu se inteleaga ca am ceva cu respectivii.

Precizez ca am postat mai intai pe forumul reno, dar trebuie sa bag masina in service si as vrea sa aflu niste sfaturi, cat mai repede, de aceea am scris si pe DaciaClub.

--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vijelie
post 20 Dec 2006, 12:59
Post #2

membru violet

From: Bucuresti

Am avut o experienta cu ei in legatura cu vasul spalator de parbriz (era fisurat si il vroiam schimbat pe garantie) si cu faptul ca periodic trebuia sa completez cu antigel, desi Loganul avea 9 luni si cam 11mii km.
Cu vasul ala de kkt din plastic am rezolvat-o numai dupa ce am facut ceva galagie si am turnat apa in el ca sa vada tot atelierul cum curge apa pe la contraaripa dreapta fata. Ei nu si nu ca e condensul de la AC. Dupa 2 litri de apa cursi pe jos i-am convins si, dupa 3 (TREI) saptamani m-au chemat ca le-a venit "piesa" si l-au schimbat. Cu antigelul nu am rezolvat nimic, bineinteles, dar, culmea, dupa ce am fost la ei, nu a mai fost nevoie de nicio completare...
DAR, din cate am vazut, treaba la ei nu se distribuie aiurea, in sensul ca tipii de la tinichigerie (erau cateva Loganuri si Renouri cam turtite pe acolo) mi-au parut mai seriosi decat nea ala care mi-a injurat masina la fiecare surub care nu se desfacea mai usor...
Bafta!

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
andu911
post 20 Dec 2006, 16:46
Post #3

Membru autentic

treaba e ca vreau sa ma asigur cumva ca nu umbla ei pe-acolo, spre exemplu la capota n-ar avea ce sa caute daca e lovitura in spate

--------------------
- - -
+
semit
post 20 Dec 2006, 16:48
Post #4

Private Spice

Group: Moderatori

spune-le in fata.. am pus sigilii in toata masina.. am si poze facute inainte sa vin in service... daca imi apare ceva diferit cand ma intorc... OTV si LAZARUS scrie pe voi... That should do the trick smile.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
andu911
post 20 Dec 2006, 16:55
Post #5

Membru autentic

problema nu e serviceul in sine, angajatii, mecanicii.....cunosc fosti angajati de la serviceuri care aveau tot felul de piese pe-acasa....

Si ma gandesc ce-ar fi o laguna iesita din garantie, intr-un service renault biggrin.gif

--------------------
- - -
+
Como
post 20 Dec 2006, 17:08
Post #6

Membru autentic

--------------------
Ford Focus 1.6 Ti-VCT, Ex-Logan
“In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
+
andu911
post 20 Dec 2006, 17:14
Post #7

Membru autentic

toate sunt la fel, tocmai de-asta nici nu vreau sa vin dupa aia sa postez pe DaciaClub...vai ce mi-au facut aia la masina, stiu ca exista probabilitatea sa-mi umble la masina si sa ia ceva si sa inlocuiasca cu ceva prost

Cred ca la capota le pun un lacat de-ala cu care incuia tataie portbagaju la dacie. E ca o sarma bagata intr-un furtun si la capete se incuie.
Nu cred ca o sa il taie radmasa.gif

This post has been edited by andu911: 20 Dec 2006, 17:16

--------------------
- - -
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 06:10
Forum Renault