Unde sunt asamblate motoarele si cutiile de viteze?, pentru Logan, fireste...
![]() ![]() ![]() |
Unde sunt asamblate motoarele si cutiile de viteze?, pentru Logan, fireste...
vsebas |
![]()
|
||
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|||
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
cred ca fabrica e in Slovenia si nu in Cehia , dar nu se produce Symbolul acolo....din cate stiu acolo se fabrica numai hatchbackul
|
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Da, scuze le-am incurcat. Informatia pe care o am spune ca au fost asamblate si cateva loturi de bicorp acolo...
Insist sa intreb de un furnizor de sisteme de franare ( sau subansamble ale sistemului ) din Romania. Scuze de insistenta ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
M-am uitat pe facturile de la logan: La 1.4 seria incepe cu UA386.... iar la Prestige incepe cu D0068....
Asta sa insemne ca motoarele 16V sunt de pe alte meleaguri? |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
csocso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 5 December 04 ![]() |
este posibil ca motoarele de pe Prestige sa fie asamblate in alta tara dar nu stiu informatii precise despre acest lucru.
|
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
sunt asamblate la mioveni (1,4mpi si 1.6 mpi)ca deaia imi pierde pe la semeringul de distributie
![]() http://www.dacia.ro/despre-dacia/uzina-virtuala intrati aici si o sa vedeti sectia de asamblat motoare si cutii de viteze This post has been edited by Giurisici Fabian: 10 Feb 2007, 22:58 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Sorinator |
![]()
|
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
Motoarele 1.6, 16 V sunt asamblate la Valladolid, Spania. Insa tot nu m-a lamurit nimeni in ce an au fost scoase pe piata pentru prima data si pe ce modele de Renault.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Sorinator:
- 1998 Laguna 1 si Megane Coupe - 1999 Clio, Megane Classic, Scenic |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Sorinator |
![]()
|
Multumesc, ma chinuia de mult intrebarea asta. Deci motorul meu e la nivelul anilor 98-99...
|
--------------------
Dacia
2006
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(vsebas @ 5 Feb 2007, 15:35) .. produse in Cehia ? remarca la adresa loganului o ignor ca n-are rost.. .. si totusi despre sistemul de franare Logan sau clt nimeni nimic ? un furnizor producator ceva ? m-am uitat eu la masina mea cand am desfacut pe la roata din dreapta fata sa vad pe unde pierde ulei, amortizoarele sunt Monroe iar etrierele sunt Lucas This post has been edited by Giurisici Fabian: 11 Feb 2007, 10:01 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(Sorinator @ 11 Feb 2007, 01:20) Pai ce credeai, ca-ti vand astia de la Renault ultimul racnet de motor cu 10000 de euro? Oricum, am vazut ca altii cred ca motorul masinii lor este derivat din cel de Formula 1, sau cel putin asa rezulta din ceea ce scriu, ca si-au ales Renault ca sunt campioni in F1, etc. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
ionnebunu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 February 07 ![]() |
mai sa stiti ca motoarele de 1,9 dci si 2000 benzina turcesti pentru renault sunt facute cu piese bosch de la mama lor.celelalte motoare turcesti pentru renault sunt facute cu piese no name.[FONT=Arial]
|
--------------------
logan
1.4
2005ambience
- B 46 XBX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Sorinator @ 11 Feb 2007, 01:20) Deci motorul meu e la nivelul anilor 98-99... Zi mersi ca nu-i ala cu fulie defazoare de pe Megane 2, ca ar fi fost un topic foarte popular pe DC ![]() This post has been edited by adip: 11 Feb 2007, 18:53 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(adip @ 11 Feb 2007, 18:51) http://www.reno.ro/index.php?showtopic=418...fulie+defazoare mai multe informatii aici,despre fulia defazzoare, ps cum arata piesa asta,are cineva o poza |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Sorinator |
![]()
|
QUOTE(bae @ 11 Feb 2007, 12:06) Pai ce credeai, ca-ti vand astia de la Renault ultimul racnet de motor cu 10000 de euro? Oricum, am vazut ca altii cred ca motorul masinii lor este derivat din cel de Formula 1, sau cel putin asa rezulta din ceea ce scriu, ca si-au ales Renault ca sunt campioni in F1, etc. Nu vad cum dintr-o simpla intrebare a mea si o constatare facuta in urma raspunsului binevoitor pe care l-am primit poti sa deduci ce cred eu si ce nu cred. Eu voiam doar sa-mi circumscriu in timp varsta tehnologica a motorului meu si tu-mi faci proces de intentie in legatura cu ceea ce pretind eu si ceea ce nu pretind de la achizitia mea, in legatura cu ceea ce cred si nu cred, cu ceea ce sper sau nu, in legatura cu ceea ce ma iluzionez sau nu. Oi fi si tu unu care ghiceste in stele ca aia care se perinda pe la OTV sau poate esti doar iute la manie si slobod la gura. Nu-mi imaginez care e comportamentul tau la volan daca te iriti asa usor, dar cel putin ma felicit ca sansele de a ni se intretaia drumurile sunt destul de mici. In ceea ce priveste "racniturile" si cursele de formula 1, astea le las in grija ta, caci am impresia ca te pricepi mai bine. This post has been edited by Sorinator: 11 Feb 2007, 22:09 |
--------------------
Dacia
2006
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am auzit ... nu știu cât de real o fii ... că până la începutul lui 2006 motoarele 1.4/1.6 se produceau în Spania și că de atunci se asamblează în România. Ca să mă alătur lui Giurisci Fabian ... d'aia țipă și culbutorii mei că probabil am nimerit primele motoare pe care făceau experiență băieții de la Dacia
![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
bae |
![]()
|
Re-member Group: Members Posts: 288 Joined: 4 June 05 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6 Mpi /
2005
|
|
acordeon |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 26 June 06 From: Bucuresti ![]() |
deci eu daca am masina din oct 2004? am motor produs in spania?
|
--------------------
dacia / dacia
logan / logan face lift
laureate 1,4 rosu passion 2004
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
deci, asa cum a remarcat cineva mai sus, motorul despre care a fost pusa intrebarea in acest topic, cel de 16V, are indicativ care incepe cu DO... acest indicativ corespunde fabricii din Spania...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca se poate pentru 1.6 8v ... cei cu masina din 2004-2005 ce litere aveti in seria masinii ... la mine incepe cu UU... deci e Made in Romania ... asta ca sa vedem daca e corect ce am auzit eu.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. ce ai auzit tu?... daca nu este prea greu te rugam sa ne impartasesti si noua!
2. UU si UA sunt indicative de Romania... cele cu D sunt fabricate in Spania; informatia asta se stie de pe vremea primelor Supernove echipate cu motoare produse in Spania 3. anul nu conteaza ci modelul... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Adrian78 |
![]()
|
Ce am auzit eu am spus mai sus la postul 46. Pana la urma motoarele 1.4/1.6 de pe Logan 2004-2005 sunt fabricate in Spania sau sunt facute toate la noi?
This post has been edited by Adrian78: 12 Feb 2007, 19:03 |
--------------------
Logan Laureate
1.6
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma, inca de la DSN-urile din 2001 motoarele se fac la noi...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si pina la urma ce importanta are...unde sunt facute motoarele.
This post has been edited by bobo77: 12 Feb 2007, 22:46 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
ma lume toate motoarele de logan, mai putin ala pe motorina, sunt ASAMBLATE la mioveni, nici o piesa din motor nu e de provenienta romaneasca, pe platforma se FABRICA doar scaune(jhonson), climatizare si alte cateva porcarii(valeo), plasticaraie si porcaria aia de pavilion(euroaps), planetare(transmisii),croseria, cutiile de viteze sunt importate deocamdata, dar peste vre-un an toate cv din gama reno vor fi fabricate la mioveni,
|
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:41 |