Unde gasesc un strungar ?, Sau cum scot antifurtul / taiere janta
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc un strungar ?, Sau cum scot antifurtul / taiere janta
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
S-a mai discutat problema asta pe undeva, insa nu am gasit...oricum o idee foarte buna este sa te duci la un strungar ca sa-ti dea gaura in prezon, iar apoi sa bage un tarod, pentru a introduce un surub care sa ajute la desfacerea prezonului.
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Extractorul e cea mai viabila rezolvare in cazul matale. Gaura in prezon si prestat cu extractor.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles, sa traiti.
In celalalt topic erau ceva informatii. Culmea e ca nu le gasisem la cautare. Si culmea e ca e destul de recent si celalat topic. Daca doreste, un moderator le poate uni. Stie cineva o adresa, un nume in Bucuresti pentru asa ceva? Am vazut ca celalt baiat a rezolvat in Brasov..... Parca nu as merge pana acolo sa nu fac pana pe drum. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
i96nds |
![]()
|
S-a rezolvat !!!!!
Am fost la un nene mai ciocanar de felul sau. Solutia a fost destul de simpla, incredibil de simpla. Daca eram destept o aplicam si eu !!!! ![]() A masurat nenea cat e diametrul prezonului fara camasa aia metalica anti-rasucire. A cautat o tubulara care sa aiba diametrul maxim egala cu valoarea masurata. Cred ca a luat o tubulara de 16 sau 17. A centrat-o pe surub. A lovit mai intai mai incet, ca sa se fixeze. Dupa aia a urmat o serie de ciocane sanatoase. Mai bine spus... a dat cu barosul de am crezut ca sare roata. Victorie, prezonul a fost convins sa aiba contur hexagonal de 17. Apoi desfacutul a fost floare la ureche. ![]() Bine inteles, tubulara aia si-a stricat forma, a fost sacrificata in lupta. A trebuit sa o platesc si pe ea. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th June 2025 - 02:21 |