[VIDEO] Sofatul pentru to(n)ti
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Sofatul pentru to(n)ti
simser |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 April 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
Estate
- not available
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
simser si DigitalScribe, dupa ore de condus cu scoala de soferi si un examen practic, toti soferii ar trebui sa stie sa faca o asemenea manevra. Nu i-a cerut nimeni sa parcheze ca tipii aia care parcheaza cu frana de mana la 1 cm de celelalte 2 masini.
Daca ea nu poate intra in parcare unde celelalte masini stau pe loc si nu o grabeste nimeni, cum pot eu sa am siguranta ca ea in trafic stie sa-si stapaneasca masina ? Nimeni nu rade de incepatorii care nu conduc precum 'veteranii', dar tipa din clip e exagerat de proasta la volan, si daca ar fi dupa mine, i-as anula permisul si as pune-o sa faca scoala din nou. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
GOLAN 91 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 13 April 06 ![]() |
Ne demonstreaza inca o data cat de anti talent sunt femeile la volan .
De curiozitate daca sar duce la Carrefour (sau cum so scrie) cum parcheaza sau cum scoate masina ca am vazut ca nu e asa de mult spatiu ?? |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- B 42 ZIF
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
O parchează făcându-și loc și tot la fel o și scoate.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
isara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 May 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() Politistul din dreapta linistit baiatul pana la prima trecere de pietoni, cand stupefiat sare repede sa puna frana, de-i cade si cacheta din cap (acum 7 ani) si intreaba apoi dupa un oftat : " Ce faci domnisoara???!!!!". in fine povestea sa repetat si la urmatoarele treceri de pietoni. Binenteles ca a picat cu brio. |
--------------------
Dacia
1300, Logan
- SB 16 SAS
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
RamsesII: Hai, ca tipa de la inceputul topicului macar n-a lovit masina. But... check this out...
|
-------------------- |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 11:17 |