Multiumesc, pentru urare .
![]() ![]() ![]() |
Multiumesc, pentru urare .
mirceateodorescu683 |
![]()
|
||
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Si eu doresc sa multumesc echipei forumului Daciaclub-Reno pentru urarile transmise pe mail.
Tuturor userilor va doresc sanatate, un Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
felixmotanul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 11 April 08 ![]() |
multumesc pentru urarea primita pe mail si folosesc aceasta ocazie sa transmit la toti membrii acestui forum SARBATORI FERICITE si UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI si sa va aduca betivanul de HO HO HO tot ce va doreste sufletelul
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERANCE
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
multumesc si eu pt. urare!!!
![]() la multi ani , multa sanatate si fericire tuturor daciotilor!!!!! Attached thumbnail(s) felicitare_craciun_2009.jpg ( Size: 73.8k ) Number of downloads: 49 |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Toate cele bune tuturor, si sarbatori fericite
![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:14 |