Sfat vopsire aeratoare Logan, Ajutor!
![]() ![]() ![]() |
Sfat vopsire aeratoare Logan, Ajutor!
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
am omis sa spun ca vopsesc manerele.
LE: pozele am sa le pun pe topicul cu manere This post has been edited by maxiK: 7 May 2007, 14:07 |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Eu propun sa ne intalnim mai multi din Bucuresti si le facem impreuna.
Cred ca ne costa si mai putin si avem sanse mai mici sa nu gresim. Cine se baga??????????? This post has been edited by router: 26 May 2007, 10:30 |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Le-am vopsit singur si am folosit urmatoarele:
1. Degresat cu axion 2. Primer plastic Faust din Practiker (grund pt plastic - practic este o acetona) - 1 strat 3. Strat vopsea argintie metalizat (argintiu simplu iese nasol) - 3 straturi subtiri 4. Lac Faust din Practiker - 2 straturi subtiri Cost 40 Ron Timp APROXIMATIV 2 ore. Clapetele de la usi nu le fac ca imi e frica dwe unghiile elor ce deschid usa la mine in masina ![]() Attached thumbnail(s) DSC00168.JPG ( Size: 210.54k ) Number of downloads: 2678 DSC00169.JPG ( Size: 190.19k ) Number of downloads: 2860 |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
leam facut si eu
[img=http://imajr.com/th/iced_car_001_140729.jpg] 1:degresare cu spirt ![]() 2: 1 strat spray argintiu care il aveam in casa si lasare la uscat cam o ora in 60 de grade cat erau pe balcon ![]() 3: montat pe masina look impecabil 4: cost final: 0 ron ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
m-am apucat si eu de vopsit aeratoarele la Logan, dar mai intai am facut proba pe o discheta.
p1030607be4.th.jpg vreau sa stiu daca procedez bine. vreau sa dau intai cu spirt pe piesele de plastic, iar apoi sa dau direct cu vopseaua asta. p1030608ae9.th.jpg e bine cum fac?? sper sa nu am probleme cu decojitul sau alte faze. mersi si astept raspunsurile voastre ca sa ma apuc de treaba direct pe aeratoare si alte piese de plastic ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
trebuie sa folosesti si primer daca vrei sa nu se cojeasca.
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
daca nu folosesc primer, in cat timp vor incepe sa se cojeasca??
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Experimenteaza si ai sa te convingi.......de ce vrei sa schimbi ceea ce functioneaza.Daca trebuie sa dai cu primer da si nu mai intreba.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Eu nu le-am dat cu primer si nu s-au cojit
![]() This post has been edited by zanga: 3 Jul 2007, 21:46 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
poate pentru ca nu ai pus dejtu pe ele...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
hai ca am terminat de vopsit aeratoarele.eu zic ca mi-au iesit suuuper misto. cine doreste informatii sa zica.
![]() p1030609qy5.th.jpg This post has been edited by bz_26_zzz: 4 Jul 2007, 18:17 |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Am gasit zilele acestea "cercurile"de la aeratoare gata vopsite...am luat gri(aveau si alte culori)...8 lei setul(4 buc)...super misto.
Attached thumbnail(s) aeratoare.JPG ( Size: 207.9k ) Number of downloads: 3074 bord_vechi.JPG ( Size: 252.57k ) Number of downloads: 2813 bord_nou.JPG ( Size: 258.04k ) Number of downloads: 3015 |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Unde le-ai gasit la banii astia?eu le-am vopsit gri si mai mult am dat pe materiale,dar mi-as lua un set de inele rosii.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si arata un pic altfel ...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Thomy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 26 July 05 From: Galati ![]() |
Cred ca in parcare "La Popescu" vazand ca e din galati ... daca e sa fie asa ieftine, mi-e cam ciuda ca am dat 17Ron pe un tub de vopesea gri metalizat + munca
apropo, nici eu nu am folosit primer, am aeratoarele montate de prin noiembrie 06 si n-au nici cel mai mic semn de "cojeala" ![]() Numa' bine ![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.4 MPI
2005 / preference Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cristi_timidu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 April 07 ![]() |
vedeti ca este o persoana la sectiunea bursa care vinde inele care au culoarea in esenta lor nu sunt vopsite si sunt tari pentru ca ne scuteste la zgarieturi.
pretul lor este de 20 lei setul plus taxele postale si are diverse culori, are poze cu ele |
--------------------
dacia
logan
preferance 2007 diesel
- VL 21 CRI
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai e vorba de aeratoarele astea... le-am vazut pe o masina si arata cam aiurea, se vad urme de la turnarea vopselei.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu pot fi aceleasi , astea costa 8 lei , celelalte sunt 20 plus taxe . Daca sunt aceleasi...fraier e care da nu cel care cere .
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cine vrea sa dea mai putin sa faca un drum pana in Braila sa si le cumpere.
Ia sa va vad, cati sunteti doritori? Ca vad ca din gura nu e problema de dat. Mai greu e cu actiunea... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
electronistul |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
cred că am să le vopsesc, totuși ... atitudinea de bricoleur nu trece cu una, cu două.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006 1.5 dCi - conduc ca o băbuță -
|
|
driverx |
![]()
|
Gasesti inele colorate de cumparat. Nu sunt vopsite, ci asa e culoarea materialului turnat.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
BV05RAU |
![]()
|
![]() Cine se scoala de dimineata e obosit si casca toata ziua Group: Members Posts: 62 Joined: 9 September 08 From: Brasov ![]() |
le-am vopsit si eu.fara primer doar vopsea.vopsea spray care s-a nimerit exact culoarea consolei centrale.numa ca am facut prostia si am vopsit si partea mobila.nu arata prea bine dar nu mai am ce s fac.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.6 MPI iunie 2008
|
|
W3f |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 07 ![]() |
m-am lovit de o problema am incercat asa de proba sa scot un aerator afara si nu iesi nici cum
![]() |
--------------------
Dacia
LGN ABS +
2008 (D)aca (A)i (C)ap (I)a-ti (A)lta
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
baga degetele printre el desfacut si trage cu vointa
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
la servici dispun de un cuptor de tratament termic si as putea sa "coc" vopseau in cuptor.
stie cineva la cate grade si cat timp sa fac asta? vopselurile/lacurile care se gasesc la spray se preteaza la copt sau e frectie la picior de lemn? klaus: Dupa 30 minute de la aplicarea ultimului strat de vopsea se aplica primul strat de lac. Eu recomand sa nu se dea mai tarziu stratul de lac, ca sa poata face o priza mai buna cu vopseaua nu inca foarte bine uscata si neincarcata de impuritati (praf) care nu au avut timp sa se depuna. Dupa 5-10 minute se da al doilea strat de lac. Daca rezultatul nu straluceste inca foarte bine, se poate da al treilea si ultimul strat de lac. banuiesc ca se baga la cuptor la final si nu o data pt vopsea si inca o dat pt lac... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu se baga la nici un cuptor, fa cum a facut Klaus si este ok.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Doua maini, spray, fara lac:
[attachmentid=1627474005] cu d'asta: [attachmentid=1627474150] Succese! This post has been edited by koldun: 30 Sep 2008, 17:27 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 02:51 |