Dacia Club in emisiunea Autoforum
![]() ![]() ![]() |
Dacia Club in emisiunea Autoforum
costinel_sandu |
![]()
|
||
Aliaj mecanic+sofer Group: Members Posts: 185 Joined: 25 March 04 From: Alexandria / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dracia
DSN-ul lui tata:)
2001 Rapsodie
- TR-03-???
|
|||
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
"dacioti" sunteti pe
Prima TV |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
aha
|
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
a fost reportajul?
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
A fost, nici eu nu l-am prins.
![]() Oare se da in reluare, sau a inregistrat cineva si pote sa puna pe youtube? This post has been edited by andrei_2006: 6 Jan 2007, 11:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
macar cateva pareri pertinente despre reportaj
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
In afara de citarea posturilor din acest topic si celor de pe forumul lor legat de acelasi subiect, a mai fost un interviu cu Alex. A sunat mai mult ca un documentar decat ca un reportaj. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nici eu nu l-am vazut. A inregistrat cineva ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Face mai cineva o fapta buna sa puna inregistrarea pe youtube sau altceva?
Eu sunt la servici din pacate si nu am TV aici. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Stefa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 December 06 From: TM ![]() |
miercuri dimineata e reluarea dar sunt la lucru.Ar fi buna o inregistrare.
|
--------------------
Dacie
1289
1982
- TM
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
La vremea cand am vrut masina noua si cand am tras linie si am vazut cati bani am concluzia a fost ca nu pot lua altceva decat Dacia si modelul in voga era Solenza.
De aceea am cautat si gasit forumul si am citit de aici tot ce se putea citi despre Solenza. Opinii reale ale unor utilizatori cat se poate de reali si diferiti. Si am luat Solenza. Apoi m-am inscris cand am decis ca e momentul sa ies cu masina din tara (pana atunci doar am citit forumul care devenise un fel de ziar de citit zilnic). Si voi continua sa fiu atent la ce se scrie aici chiar daca soarta imi va rezerva un viitor mai bun (a se citi alta marca de masina decat Dacia - desi sunt forumuri dedicate si acestor alte marci si problemele curg garla si la ei). Insa pana atunci e drum de batut si pentru ce au facut si fac administratorii si moderatorii trebuie sa le spun ca sunt oameni dintr-o bucata si merita tot respectul pentru timpul lor pierdut (si poate si bani) si ... la mai mare! evident am citit tarziu ca vacanta a fost lunga si buna...... This post has been edited by eugeniuz2004: 6 Jan 2007, 12:37 |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare. Am deschis TV-ul la 11:05, si nu am prins reportajul...
Pana la urma poate fi gasit pe undeva? Pe site ultima emisiune postata este cea din 30 dec. This post has been edited by St: 8 Jan 2007, 18:04 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
claudiu78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 30 May 06 ![]() |
Salutare,
emisiunea in care am prezentat Dacia Club a fost incarcata pe site... click pe poza mare... daca vreti sa odati jos click pe http://www.autoforumtv.ro/emisiuni/06.01.07.wmv astept comentarii pro si contra numai bine |
--------------------
-
-
-
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumim
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumim mult.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Foarte tare frate!
Asteptam emisiunea "Ce s-a mai discutat pe DC". ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
E cam varza emisiunea asta! Nici reprezentarea forumului nu fu departe... In fine e doar o parere personala!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mie mi-a placut prezentarea forumului daciaclub in emisiune.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Draguta emisiunea, si mi-a placut ca totusi au reusit sa il ia si pe Alex ca sa ne dea si dreptul la replica.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cu ocazia asta am vazut si eu cine e Alex
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Acum dowloadez si eu.
![]() ..Nu se face un topic in care sa ne spunem noi parerea despre emisiune si forum? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu n-am reusit sa vad toata emisiunea, mi-a scos ochii prealunga prezentare a loganului.
Sorry, dar forumul asta se cheama daciaclub, nu loganclub, asa ca e aiurea facuta emisiunea, bazindu-se doar pe logan. Acum sariti-mi in cap ca ma iau de masina nationala, dar adevarul e ca cea mai activa rubrica si cea mai de folos e CLT, unde intr-adevar se discuta si se rezolva probleme auto ![]() Parerea mea, hic. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
instructor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 31 May 05 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia opel
logan 1,6 corsa 12
2005 laur. 2008 enjoy
- DJ 04 xxx
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(paulp @ 9 Jan 2007, 15:02) Sorry, dar forumul asta se cheama daciaclub, nu loganclub, asa ca e aiurea facuta emisiunea, bazindu-se doar pe logan. Au fost chiar niste posturi ale unor posesori de Solenza. Intr-adevar pe fundal era Logan, dar ce era sa puna si omul? Berlina? Solenza? Si coloana sonora a fost potrivit aleasa. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Dacia are o istorie de 40 de ani, care nu a inceput cu Logan
![]() Daca intelegi ce vreau sa zic. Iar Daciaclub este locul de discutie al posesorilor (sau fostilor posesori) de Dacia, nu numai de Logan. Mie mi-a facut mai mult impresia unui clip publicitar la Logan, decit o prezentarea a forumului Daciaclub. Parerea mea. Hic. LE. Sint curios, daca s-ar face o prezentare la ClubFord, ce masina s-ar alege la fundal? ![]() This post has been edited by paulp: 9 Jan 2007, 16:04 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Bill |
![]()
|
Corect.
Dar nu ar fi fost timp sa se fi trecut totul in revista, incepand cu Dacia 1100. Intr-adevar a cam semanat a spot publicitar, dar cam toate emisiunile auto fac asta in esenta, chiar daca aduc unele critici. Cum se face reclama la fel de fel de masini coreene, de ce sa nu se faca reclama si masinii nationale? |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
paulp |
![]()
|
Pai atunci trebuia sa-i puna cerculetul cu P, si sa prezinte doar sectiunea LGN
![]() Stiu ca sint partizan, dar totusi, e vorba de forumul asta nu de anexa Dacia Pitesti ![]() Uita-te la data inscrierii mele pe forumul asta, si o sa vezi de ce consider ca forumul merita mai mult, mai ales acele zone care chiar au adus membri ![]() Si daca acum cind nu mai am demult Dacie, totusi postez aici, inseamna ca chiar a insemnat ceva pentru mine. This post has been edited by paulp: 9 Jan 2007, 16:16 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt perfect de acord cu paulp. Forumul daciaclub s-a format cu destul timp inainte pana a exista macar ideea de logan... Deja avea destui membri cand aparuse zvonul X90...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
paulp |
![]()
|
Era frumos macar sa treci in scurte flasuri: Dacia 1100, 1300, 1310, 1400, Pick-up, Nova, DSN, SLZ.
Macar asa pentru pasionatii Dacia. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:20 |