Vreau sa ies din tara in februarie ce-mi trebuie..
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa ies din tara in februarie ce-mi trebuie..
mihailogan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|||
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Buna, eu am iesit recent si incerc sa iti raspund pe rand la intrebari:
1. Probabil se mai pot face asigurari medicale "simple", insa nu cred ca merita: cu 2 lei si ceva primesti cardul de asigurare, care oricum e de cel putin 10 ori mai ieftin decat orice asigurare medicala de care spuneai; 2. Daca ai facut RCA dupa 1 ianuarie in mod sigur ai primit un formular A4 care include asigurarea RCA interna, cartea verde si vigneta de pus in geam; daca ai asigurare incheiata anterior tot ce trebuie sa faci e sa te duci la firma unde ai incheiat-o si sa le ceri sa iti dea gratis o carte verde pe perioada pe care vrei tu; 3. Da, se poate iesi cu buletinul, insa daca ai pasaport mai bine ia-l cu tine: e mai sigur, pana politistii de frontiera straini se "obisnuiesc" cu cartile de identitate romanesti. Legat de modul cum decurge controlul la frontiera citeste si ce am postat eu la un topic asemanator legat de iesirea din tara dupa 1 ianuarie 2007 la granita Ro-Hu. |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
multam frumos Vio
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:55 |