Ninge in Bucuresti, in sfarsit
![]() ![]() ![]() |
Ninge in Bucuresti, in sfarsit
giany911 |
![]()
|
||
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
unde se strang reisarii bucuresteni sa faca piruete ?
![]() This post has been edited by C@talin: 8 Jan 2009, 19:59 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eh, un depozit de pe autostrada ... mai mult nu zic ca am semnat un contract.
This post has been edited by giany911: 8 Jan 2009, 20:01 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
Multumesc lui Dumnezeu ca nu mai ninge... ca nu avea cine sa imi dea zapada de pe masina!
![]() chiar daca ingheata innoaptea asta eu maine plec abia la 9 (ca la 10 am o intalnire) deci ma doar in bascheti, pentru asta multumesc caucioacelor mele ![]() This post has been edited by LoganDeViteza: 8 Jan 2009, 20:01 |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pe gheatza nu te mai salveazza nici mama caucioacelor
![]() io intrebam vreo parcare unde se strang baietii cu bmw etc si se sparg in figuri ![]() ![]() ldv trebuie sa-ti gasesti un tiganusi sal platesti sati dea zapada ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
puneti mina pe zapada ca pina la sfitsitul lunii nu cred ca ne mai intilnim cu ea , cel putin in Bucuresti , se pare ca va fi frig dar mai mult de 3 zile nu ii dau
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Azi, in parcarea de la Bricostore, am tras si eu de doua ori frana de mana. Apoi parchez linistit si ma pun pe asteptat jupanii de la cumparaturi. Mai nene, vad o dacie nova alba. Trage frana, da cu spatele, se invarte de cateva ori, trage iar frana... cred c-a tinut-o asa vreo 3-4 minute. Pana aici nimic deosebit. Da nu va spun ca parcheaza in fata mea. Cine credeti ca erau in masina? Doi batranei. Da batranei nene. Sigur erau trecuti de 70. S-au dat jos extrem de fericiti. Mosului, din cauza ranjetului de placere, ii vedeam dintii de aur. Nu mai zic ce satisfacuta era babuta. S-au luat fericiti de brat si-au intrat in magazin. Chiar m-a binedispus faza.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 8 Jan 2009, 20:16 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 8 Jan 2009, 20:13) puneti mina pe zapada ca pina la sfitsitul lunii nu cred ca ne mai intilnim cu ea , cel putin in Bucuresti , se pare ca va fi frig dar mai mult de 3 zile nu ii dau AMIN! sa te auda dumnezeu.... in Bucuresti se accepta orice..mai putin zapada si inghetul....ca toata lumea merge cu a doua si 80% din intersectii sunt blocate.... ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
QUOTE(C@talin @ 8 Jan 2009, 19:49) am vazut si un L200 cu plug in fata ![]() ?????????????? L200???? |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
C@talin |
![]()
|
mitsubishi
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 8 Jan 2009, 20:30 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca nu era si Ralliart era degeaba
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Well, in sfarsit ninge si in Cluj.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Fa-ti topic.
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Am destule deja. Costurile de intretinere si asa ma omoara la astea, mai ales acum cu criza. Asa ca o sa....precipitez tot pe aici. :ad sub maa:
Leitar Edit: Gata. S-a terminat cu ninsoarea. Chiar e criza ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 9 Jan 2009, 08:56 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Drivere unde ninge in cluj ca pe eroilor e soare si nici urma de zapada. Poate la Marisel
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bah, nu ne poluati topicul cu informatii inutile din provincie!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.673 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
danny_xstyle |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 10 December 07 ![]() |
bagati acum tare mana pe frana de mana ca cine stie cand mai ninge
|
--------------------
dacia
Logan 1.6 8v 98HP
2005
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
a nins in bucuresti ieri . vreau sa le multumesc soferilor care nu m-au claxonat...eu de un an am lasat masina in curte si folosesc doar bicicleta prin oras....multumesc inca o data chiar observ o schimbare de mentalitate.va multumesc.
atentie la biciclisti. o bicicleta in trafic inseamna o masina in minus deci spatiu pe carosabil mai mare. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pentru cei interesati un site destul de interesant si bine facut (mai bine chiar decit inmh)
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
baietii i-am vazut aseara in parcarea de la polivalenta.IMPORTANT : nu va bagati daca nu stiti sa stapaniti cat de cat masina
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
Lol...ninge...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ai strănutat și-a zburat praful alb?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
da
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 15:43 |