Consumul mediu si performantele motorului diesel e4, berlina si MCV
![]() ![]() ![]() |
Consumul mediu si performantele motorului diesel e4, berlina si MCV
balanel |
![]()
|
||
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|||
mad_voly |
![]()
|
![]() Daca Ai Cap Ia-ti Alta Group: Members Posts: 547 Joined: 8 October 05 ![]() |
Ai aici cele cerute de tine http://www.dacia.ro/logan/date-tehnice
|
--------------------
Opel
Insignia
2011 Ecoflex
- b 01 ccc "Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. "
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Eu cred ca el vrea sa stie diferentele direct de la proprietarii noilor modele, ceva in genul topicului cu consumul la Prestige.
![]() Insa motorul asta numai acuma s-a lansat deci nu stiu daca sunt deja masini pe strada echipate cu el. Dar oricum, si eu sunt curios daca datele vor corespunde cu cele furnizate de Dacia. |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
aghiutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 5 June 05 From: Timisoara ![]() |
Consumul mediu dupa 6k km e 5.4 (1/3 din ei in oras). Comparatia cu motorul E3 nu o pot face pentru ca nu am avut ocazia......dar nu cred ca 3 CP in plus pot face o diferenta in performantele masinii. Daca erau 30......
![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dCI Ambiance
Arctic 2006
- AR 07 ???
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
dar cuplul la turații mai mici poate face diferența dacă este exploatat corespunzător
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
avand in vedere ca exista functia search si ca subiecul a mai fost dezbatut, aici se inchide!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:49 |