Stalpi negri <intre geamurile laterale>
![]() ![]() ![]() |
Stalpi negri <intre geamurile laterale>
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
Merci Driverx! Cum ți-ai făcut șablonul? Din hârtie sau carton?
This post has been edited by skyspot: 8 May 2007, 17:34 |
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
Ptr ce sablon??
![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Pe MCV a facut cineva stalpi negri? sunt curios cum arata pus intre ushile spate si geamurile alea rabatabile
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Din hartie
jocher....cum pentru ce? Eu mi-am taiat frumos, masurat, etc. Dupa aia am mers in casa, am luat coala de autocolant si m-am pus pe taiat cu cuteru, dupa care am montat frumos pe masina... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Munca inutila driverx
![]() This post has been edited by Thejock3r: 9 May 2007, 10:49 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
driverx |
![]()
|
Da, si pe profilele alea de la usa spate cum ai facut? Sa nu imi zici ca acolo nu ai autocolant, ca te trimit la gradinita
![]() This post has been edited by driverx: 9 May 2007, 11:19 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
Cris999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 26 November 06 From: Târgu Mureș ![]() |
@sonykel: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=894632
This post has been edited by Cris999: 9 May 2007, 23:40 |
--------------------
Logan
MCV
2006
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
arata suuper... nu mai ai shi alte poze? deci cu geamuri fumuri shi cu stalpi ashtia negri o sa arate suuper...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Cris999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 26 November 06 From: Târgu Mureș ![]() |
Logan.JPG ( Size: 187.99k )
Number of downloads: 987
sau ceea ce vrei tu ar fi cam așa Geamuri_fumurii.jpg ( Size: 127.88k ) Number of downloads: 1155 (poza asta a apăru tot pe acest site, dar nu am mai avut timp să o caut și să dau link). Am văzut combinația asta de geamuri fumurii + stâlpi vopsiți, dar parcă ar arăta mai bine dacă și geamurile din față ar fi fumurii, lucru care dpdv legal și al siguranței rutiere, nu se admite. Acum, după aproape o jumătate de an de la aplicarea foliei m-am convins că-mi place, așa că vreau să o dau jos și să aplic vopsea. |
--------------------
Logan
MCV
2006
|
|
sonykel |
![]()
|
dap o sa arate extrem de bine... puteti sa radeti de mine dar mi-e mi-se pare loganu MCV cea mai frumoasa mashina dintre toate masinile cu7 locuri...
![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
driverx |
![]()
|
Da' numai daca ii pui stalpii negri
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
sonykel |
![]()
|
si fara e ``mumoasa``
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
DeJax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 July 06 ![]() |
mi-am pus si eu... arata super bine...am de jumatate de an...mi-am luat autocolant negru mat... de la un magazin de autocolante.... pana acum sta perfect.... m-am chinuit vre-o 2-3 ore sa il pun
|
--------------------
Logan
Ambition
2006 / 1.6 MPI
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
Cum ramane cu stalpul? Se pune si pe el autocolant? Cum se vede stalpul "neimbracat" atunci cand este deschisa vreo portiera? Poze ceva?
|
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
DeJax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 4 July 06 ![]() |
chiar nu am bagat de seama sa vad cum e cand e o usa deschisa....eu nu am imbracat stalpul...si nici nu cred ca o sa il imbrac...momentan imi place cum da.... treaba e ca trebuie sa le schimbi din cand in cand... ca se fac urat... sau poate trebuie niste autocolant ceva mai de calitate....nu stiu ...eu nu ma gasit
|
--------------------
Logan
Ambition
2006 / 1.6 MPI
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
cine imi explica si mie concret cum se face. ma intereseaza procedeul. si sa puneti si o poza daca se poate
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Sa-ti spuna mai concret ce?? cum se pune..cum arata?? la ambele variante ai si poze la pozele anterioare!
|
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
Treaba e simpla.
1. gasesti ceva de calitate (autocolant.... etc.) 2. scoti chederul de la usa, ca sa poti acoperi apoi marginea autocolantului; 3.lipesti autocolantul. 4.in cele din urma il decupezi urmand liniile masinii. Ai grija sa nu cumva sa zgarii vopseaua? Sper sa nu fi omis ceva. |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
alex_micescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 12 April 07 ![]() |
Am citit cam toate parerile vostre ... si mi-am aplicat si eu autocolantul intre geamuri pe care le am fumurii, vine super, si le-am pus fara sablon! Singura problema este ca cu toate ca m-am chinuit mult au ramas bule!! ce sa fac!
1. Sa astept sa treaca ![]() 2. Sa le intep??? 3. sa le dau jos ![]() multam! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureat
|
|
jfo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 5 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor cat mai suferiti ,cand ma uit pe forumul asta ma bufneste rasul .......
|
--------------------
Renault
Megane 3 Limited /Clio-Hatchbach/
Limited 2016/110Cp DCI/2001 65 Cp D C i
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(jfo @ 19 Jun 2007, 23:22) Probleme gogule? Ai ceva ca ne chinuim sa le punem mai ca lumea decat le pune Renault la Clio 3 (adica execrabil)? Te mananca ceva undeva? This post has been edited by driverx: 19 Jun 2007, 22:26 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
jfo, unii se chinuie pentru ca pot, au capacitaeta de a face, ii duce capul si au si abilitatile de a face.
Stiu ca e dificil sa intelegi si sa crezi ca exista si astfel de oameni, dar crede-ma pe cuvant, sunt si alti oameni cu alte capacitati intelectuale si "dexteriale" ca sa le zic asa decat ce vezi tu in oglinda. Adica cu mai multe decat ce vezi in oglinda. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
Am gasit de cumparat folie care o imita pe cea de carbon...ce spuneti sa o pun pe aceasta pe stalpii usilor ca la Prestige sau sa caut negru mat?
Attached thumbnail(s) carbon.jpg ( Size: 199.13k ) Number of downloads: 1031 |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
ion_cu_carutza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 17 April 06 ![]() |
eu as fi foarte interesat de asa ceva , de mult urmaresc o folie "carbon" la un pret ce se preteazsa la un posesor de logan
![]() idea e ca am folie neagra lucioasa( prefer lucioasa in loc de mata) si as vrea so schimb pentru "carbon" poate stie care unde se gaseste asah ceva in cluj? |
--------------------
|
|
electronistul |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi-am cumpărat autocolant negru. M-am tot învârtit pe lângă portiera din față încercând să-mi fac un fel de "șablon" din hârtie. Părerea mea e că am izbutit cât-de-cât. And now what ? Nu vreau să lipesc "ud", vreau să-l lipesc uscat. M-am gândit să tai autocolantul în 4 bucăți puțin mai mari, să încerc să le lipesc și apoi să tai cu un cutter. Vreau să folosesc partea "dreaptă" a autocolantului măcar în partea de jos a ușii, iar în partea superioară să ajustez cu cutterul.
Problema mea e la ușile din spate. Ați îndepărtat peria geamului "de tot", sau doar parțial, cât să înghesui autocolantul pe acolo, sau cum ?! Stau cu autocolantul în casă de câteva zile ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006 1.5 dCi - conduc ca o băbuță -
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Salut. Iata cum arata la mine. Autocolantul folosit este autocolant pentru outdoor folosit la reclamele publicitare, inscriptionari masini, etc...; este negru mat de cea mai buna calitate (lucrez la o firma de profil). De montaj s-a ocupat un coleg care e "de meserie".
Montajul s-a facut pe "uscat", fara a uda suprafata. Metoda cu udatul se aplica doar cand se inscriptioneaza geamuri pe o suprafata mai mare. Cum s-a procedat: se taie autocolantul la o dimensiune apropiata de cea a stalpilor si se incepe aplicarea lui (cu usile inchise, pe ambii stalpi). Cu un cutter se indeparteaza surplusul si se dau liniile (sus si jos) pentru o continuitate cu linia geamurilor. Se taie ,cu grija si liniar, si pe mijloc intre usi. Surplusul ramas aici (cativa mm) se muleaza apoi pe usa la interior; se dau chederele usor la o parte si se muleaza acolo surplusul ramas de la taiere, apoi se pun chederele in pozitia initiala. Eventualele bule (daca se procedeaza cu grija si profesionist nu ar trebui sa raman a deloc) se inteapa cu cutterul. Suprafata trebuie bine degresata si curatata inainte pentru a nu ramane urme de praf care sunt vizibile dupa aplicarea autocolantului ca niste bule foarte mici. Mare grija cu cutterul, trebuie putina indemanare , sa nu zgariati vopseaua. In afara de cutter la aplicare s-a folosit o "pasla" moale, speciala pentru aplicat autocolant, si racleta din plastic la mulajele de sub chedere. Eu sunt f. multumit de rezultat. Pentru cei din Constanta: va pot ajuta cu autocolantul si cu montajul (un suc, o bere ceva pentru colegul cu cutterul ![]() Succes. Attached thumbnail(s) 1_001.jpg ( Size: 396.06k ) Number of downloads: 984 1_002.jpg ( Size: 399.02k ) Number of downloads: 838 1_003.jpg ( Size: 305.29k ) Number of downloads: 564 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Steel Tormentor, poate pui autocolant si pe stalpul interior (sau un cheder pe usi), ca se vede alb intre stalpi si nu cadreaza cu ansamblul.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(klaus @ 16 Aug 2007, 10:59) Steel Tormentor, poate pui autocolant si pe stalpul interior (sau un cheder pe usi), ca se vede alb intre stalpi si nu cadreaza cu ansamblul. Da, m-am gandit si eu la asta, dar nu e deranjant. Nici Prestige-ul nu are nimic pe stalpul interior din cate stiu eu. O sa incerc,dar cred ca se vede aiurea autocolantul negru pe stalp cand sunt usile deschise. This post has been edited by Steel Tormentor: 16 Aug 2007, 13:53 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 10:42 |