DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> despre alarma de pe DSN si altele

post 28 Feb 2003, 17:12
Post #1

Group:

Warn: (0%) -----

Salutare,
care este distanta de la care ar trebui sa actioneze telecomanda alarmei de pe cheia de la dsn? Se poate regla sensibilitatea alarmei, ca la cum e reglata acum imi fura astia rotile cu totul? Cu ce se pot antifona portierele sa nu mai faca zgomotul ala de dacia 1300 cand le inchizi? Cum se poate remedia zgomotul stergatoarelor, fac un fel de hrrrrrrrrrrr cand urca, am schimbat lamelele cu unele noi cu grafit si tot aiurea fac.
Cam atat pe astazi :wink:

--------------------
User is offlinePM
Go to the top of the page
+
AlexV
post 28 Feb 2003, 23:52
Post #2

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

Raza e foarte mica. nu ai ce sa reglezi ca nu are nici senzor de soc, nici de perimetru, deci rotile le ia oricum.usile le poti antifona cu deverse materiale. eu am folosit vatelina groasa. ca sa nu mai ai zgomotul steratoarelor trebuie sa schimbi masina. acum pe bune, nu stiu.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
User is offlineGalerie FotoPM
+
DSops
post 1 Mar 2003, 00:55
Post #3

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

Am mai spus pe forum, zgomotul de la stergatoare provine fie din stergatoare de calitate proasta (cauta ceva bun Champion, Bosch original) fie din unghi brat incorect. Cauciucul trebuie sa fie fix perpendicular pe geam. Daca nu e, trepideaza la cursa pe contra. Cu un patent rasucesti bratul pentru a rezolva problema. E bine sa tii contra cu al doilea patent. De asemenea trepideaza daca speli geamul cu sampon cerat.

--------------------
+
post 1 Mar 2003, 12:37
Post #4

Group:

Alex, poti sa-mi dai mai multe detalii cu privire la antifonare usi si altele ? De unde se cumpara vatelina ? Cat costa si cata imi trebuie ? Se antifoneaza greu usile ? Tb. demontate macaralele ? Se merita antifonarea ? Hai ca te-am asaltat cu intrebari ! biggrin.gif

--------------------
User is offlinePM
+
post 1 Mar 2003, 16:37
Post #5

Group:

Chiar asa, mai multe detalii despre antifonare ne poti da? Vatelina asta nu retine apa? Eu ma gandeam la vata de sticla sau un alt material care sa nu retina apa, ca scap de zgomot dar in cateva luni nu mai am ce inchide laugh.gif , e grea operatiunea de antifonare a portierelor?

--------------------
User is offlinePM
+
AlexV
post 1 Mar 2003, 16:54
Post #6

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

antifonarea eu am facut-o pe interior, adica pe sparele panourilor de la usi. nu pot sa va dau un pret la vatelina sau cat aveti nevoie, dar daca masurati usa va dati seama. am luat-o din magaziunul obor, dar cred ca se gaseste si in alta parte. ea e folosita la geci si plapumi. nu tine apa, dar nu prea e apa acolo unde e pusa. am lipit-o cu silicon , dar tine mai bine prenandezul. cand se face mai cald si o sa lucrez la usi o sa fac si niste poze si le poste.
daca mai are cineva si alte idei, mai ales de materiale, sunt numai bune si le astept si eu.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 19:43
Forum Renault