probleme la motor, ajutor!!!
![]() ![]() ![]() |
probleme la motor, ajutor!!!
dragos1809 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1999 CN4
|
|||
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
ai putea sa te murdaresti si u putin pe maini si sa speli carburatorul la interior (nu la exterior ca altii si se intreaba de ce merge mai prost)
ai mai schimbat fise , bujii, platina, condensator, reglat tacheti etc ? |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
dragos1809 |
![]()
|
am spalat si carburator, platina e noua, nu are ce sa faca.. i-am schimbat pana si toate jiglerele de la carburator..
|
--------------------
dacia
1310
1999 CN4
|
|
dragos1809 |
![]()
|
am uitat sa zic si de fise. au o luna de cand le-am schimbat.
|
--------------------
dacia
1310
1999 CN4
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
bujii ? tacheti ? avans ? carbu l-ai mai reglat dupa ce l-ai spalat ?
|
--------------------
.
.
. 929y
|
dragos1809 |
![]()
|
da..
deci stiu ca o sa para absurd.. dar.. tot timpu tre sa aiba ceva. daca termina cu tusitu tre sa aiba altceva neaparat. parca ar fi blestemata.. si vorba aia. are 40000 de km reali.. |
--------------------
dacia
1310
1999 CN4
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
bujii bosch, fise bosch, capac delco bosch, condensator bosch, platina bosch,
jiglere in carb de brasov parca garnituri toate de la carb schimbate si date cu silicon cand le pui (de sub carb nu din carb) carbu reglat dupa carte si dupa aceea pe masina avansul reglat de la 0 bobina verificata This post has been edited by AAlpine1: 26 Jan 2007, 15:59 |
--------------------
.
.
. 929y
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pompa de sprit trebuie verificata, da sau nu da cand apesi pe pedala, apoi verfica nivelul in cnc sa nu fie mai mic.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AAlpine1 @ 26 Jan 2007, 15:58) + pipa delco bosch si reglarea avansului vacuumatic "(by AAlpine1) cand desfaci delcoul exista un arculet de la membrana de la vacum (parca nu trebuie sa dai jos platoul cu platina ca sa il reglezi) care vine intr-un "pinion" si il misti in fuctie de "bubuiturile" din toba, eu il tineam pe minim si s-a simtit la consum (nu se mai auzea nimic in toba).. " |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
ovi_ab |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 15 January 07 ![]() |
La benzina te-ai gandit? Si asta e una din marile probleme. Am patit-o eu zilele astea, am bgat benzina de la o firma cu nume si dupa 200 m a inceput distractia, exact aceleasi simptome ca la tine.
Curata rezervorul bine si baga o benzina adevarata si mai vb. |
--------------------
Dacia
Berlina
1996 - L
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:29 |