DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ADP ridica masinile dezafectate...

ydaniel
post 30 Dec 2006, 21:16
Post #31

Adrenaline junkie!

Group: Members
From: black sea

ce aiurea?da aia care dorm in fotolii de piele pe banii statului nu se ia nimenea.unii de pe acest forum au o logica de iti vine sa te duci pe mare cu salupa....

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
randomm
post 31 Dec 2006, 12:27
Post #32

Ex Dacia owner

From: Iasi

QUOTE(ydaniel @ 30 Dec 2006, 21:16)
ce aiurea?da aia care dorm in fotolii de piele pe banii statului nu se ia nimenea.unii de pe acest forum au o logica de iti vine sa te duci pe mare cu salupa....
*

Eu cred ca ai o problema grava cu autoritatea.... se vede ca nu ai beneficiat de lapte maternal cand erai kinder.... radmasa.gif . Eu zic ca daca te simti cu adevarat atat de neindreptatit de legile acestei tari (care te obliga sa porti centura, sa aprinzi farurile, sa nu mai lasi toate harburile in parasire) ar fi cazul sa emigrezi. Din moment ce noi restul incercam pe cat posibil sa le respectam si nu ni se pare o mare nedreptate, eu zic ca fiecare poate cel putin incerca. Cand nu le respecti pentru ca esti "rebel fara cauza", devii pericol public. Si mergand pe ideea unui alt thread in care afirmai sus si tare ca esti ecologist convins...... faptul ca se dezintegreaza mii de harburi pe strazile patriei nu reprezinta tot o forma de poluare? Sau tu esti ecologist numai pe plaja si la munte?

--------------------
Opel Astra G 2000 - BT-03-TBF
+
LemonDemon
post 31 Dec 2006, 12:53
Post #33

Membru autentic

Au venit si au ridicat gunoiul , caci masina aia nu mai era masina ci un gunoi aruncat pe trotuar.Sunt deacrod si chiar as da si amenzi pentru cei care isi parasesc masinile pe spatiul public.

--------------------
None None N/A
+
ydaniel
post 1 Jan 2007, 17:01
Post #34

Adrenaline junkie!

From: black sea

tare mai esti bre;))) oricum parerea ta:)
sunt pericol public:) fara numar;)))

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
horsewhisperer27
post 2 Jan 2007, 01:21
Post #35

Membru autentic

From: Bucuresti

@random:zic si eu ca daniel:esti tare!

nu spun tare ce, dar tare! tongue.gif
ce idee buna, ca cei care nu sunt de acord cu una sa mai multe legi sa emigreze!
cum s-ar spune, ca sa stai in tara asta, dupa tine, trebuie sa fii de acord cu toate porcariile pe care alesii poporului(printre care mai exista si unii care cantau muzica lautareasca, de exemplu, si care, dupa parerea mea, au ajuns in locuri unde nici nu au visat vreodata sa ajunga, neam de neamul lor)..reiau, cu orice porcarie pe care alesii o dau din ei??

sau vrei sa spui ca toate legile si regulile sunt niste minunatii?

acum, cu scuze pt off topicaraia de pana acum, am si eu o intrebare mai apropiata:

zice una lume pe aici ca daca nu are rca si itp masina poate fi legal ridicata!
ipoteza:sunt in spital sau plecat in strainatate!

asigurarea a expirat ieri, iar revizia de (numai) 1 sapamana!

masina, de ex, tot ipotetic, un vw golf din 2003!asa, nici prea prea, nici foarte foarte!
sa zicem ca nu fusese mutata de pe loc de 1 luna si jumatate!
e plina de praf si frunze!

e normal sa fie ridicata??

(sa ne intelegem, nu iau partea nimanui, vreau doar sa ma lamuresc asupra legalitatii si normalitatii acestui aspect.de teoria chibritului ma lipsesc, cine e adept al ei sa ma ignore radmasa.gif )

This post has been edited by horsewhisperer27: 2 Jan 2007, 01:22

--------------------
fan VAG!
+
Supapa_jR
post 2 Jan 2007, 08:20
Post #36

Membru autentic

stii ce...as fi total de acord sa ridice masinile IN PARAGINA dupa anumite criterii...,daca sta de 2 ani sau daca e plina de gunoaie...dar in cazul meu...cand incerc sa restaurez o masina in fata blocului...eu inteleg ca e usor deranjant pentru altii dar...sa fie si ei mai intelegatori smile.gif)

--------------------
Cagiva STX 350 / 30cp Enduro xt 660x SOLD
www.KawaMotors.ro
+
nik1965
post 2 Jan 2007, 11:08
Post #37

Membru autentic

QUOTE(Supapa_jR @ 2 Jan 2007, 08:20)
...cand incerc sa restaurez o masina in fata blocului...
*

Da ce nu intelegi tu e ca acel loc nu e al tau, ci este domeniu public ....

--------------------
dacia logan , duster 2005, 2017 - xx-xx-xxx
+
Amedeus
post 2 Jan 2007, 11:10
Post #38

Membru cu Logan

From: TM

In mod normal, daca platesti impozit la primarie nu vad de ce sa nu poti ocupa un loc pe domeniul public. Normal ca fara ITP sau RCA nu poti sa o misti de pe loc, dar pentru a tine o masina in parcare nu cred ca ai nevoie de ITP. smile.gif S-ar putea lipi o vigneta pe numar care sa certifice plata impozitului (ca la nemti):

800px_Deutsches_Kfz_Kennzeichen_mit_Erkennungsnummer_NS.jpg ( Size: 15.91k ) Number of downloads: 32

This post has been edited by Amedeus: 2 Jan 2007, 11:30

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
horsewhisperer27
post 2 Jan 2007, 18:33
Post #39

Membru autentic

nik, si ce daca e domeniu public, care e problema?
majoritatea dintre noi ocupam (macar din cand in cand!!) un asemenea loc!

amedeus, asta voiam sa zic si eu!una loume mai sus sustine contrariul!

mentalitatea romaneasca (post) comunista nu s-a schimbat deloc!

This post has been edited by horsewhisperer27: 2 Jan 2007, 18:35

--------------------
fan VAG!
+
randomm
post 2 Jan 2007, 19:35
Post #40

Ex Dacia owner

@horsewhisperer27 multumesc pentru aprecieri. Nu sunt de acord cu toate legile. Astea nu inseamna ca le incalc ca asa vrea muschiul meu. Cat timp traiesc in Romania, ma conformez legilor acestei tari. Cat am fost plecat in alte tari m-am conformat legilor acelor tari. Si asa ar trebui sa faca orice om care are o doza de bun simt. De asta am si spus ca ar trebui sa emigreze, acei multi ai nostri care STAU pe scaune, sau fac nani, nu o sa tina seama de 1 sau 2 care vor o schimbare. Si sa nu spui ceva de revolutii ca te trimit inapoi la serialul cu Power Puff Girls. Traim in Romania si asta ne omoara tot timpul. Nu iti convine cum e aici? Faci cum a facut deja 30% din populatia tarii. Te muti in tarile cu apa calda.

--------------------
+
bulan
post 2 Jan 2007, 20:08
Post #41

Membru autentic

QUOTE(horsewhisperer27 @ 2 Jan 2007, 18:33)
nik, si ce daca e domeniu public, care e problema?
*

Eu am vazut ca au ridicat masinile abandonate de pe bulevarde sau ma rog de pe strazile mai principale.Sigur nu va veni nimeni sa ia o masina abandonata pe o strada de la periferia Ferentariului.

--------------------
a b c
+
nik1965
post 2 Jan 2007, 21:59
Post #42

Membru autentic

QUOTE(horsewhisperer27 @ 2 Jan 2007, 18:33)
... si ce daca e domeniu public, care e problema?

mentalitatea romaneasca  comunista nu s-a schimbat deloc!
*

Gura pacatosului adevar graieste!

--------------------
+
horsewhisperer27
post 3 Jan 2007, 00:46
Post #43

Membru autentic

@nik: dai citatele separat, asta se chjeama scoatere din context!si e aiurea, inseamna ca nu ai inteles mare lucru!

dupa ce am intrebat ce are daca e pe domeniul public, am adaugat: nu toti facem asta, macar uneori?

tu nu lasi masina pe domeniu public?

si daca se descarca bateria sau faci o pana, sau ambele, nu o si repari acolo?

sa nu imi zici ca in fiecare3 caz in parte chemi frumusel depanarea, duci masina in service autorizat, si rezolvi frumusel ca la carte, pentru ca nu te voi crede nici eu, nici altcineva!

asadar, cine a trasat limita intre operatiile pe care ai voie sa le faci sau nu, fara a iti fi ridicata masina?tu?

cred ca nu sunt singurul de pe aici care s-a saturat sa tot auda teoria chibritului!
si de multumit,,,,cu placere! radmasa.gif

@random:nu intelegi, sau doar te prefaci?
am zis eu ceva deincalcare?
tu recomanzi tuturor cetatenilor are nu sunt de acord cu una/mai multe legi sa emigreze?nu vezi ca e un sfat absurd?(chiar si asa, la misto, cum il dai tu!!!)

si ramana o graada de fraieri, care zic "da" la comanda, toti odata!
asta zici tu nu?

e o idee grozava!

This post has been edited by horsewhisperer27: 3 Jan 2007, 00:51

--------------------
fan VAG!
+
stoianco
post 3 Jan 2007, 01:38
Post #44

Membru

BENZINA IN PET-URI?? - zi merci ca nu a venit si pompierul sa-ti dea un PV cu amenda pentru depozitare in recipient de plastic a benzinei!!!(mai bine taceai cu faza asta)

Despre partea cu hartia de anuntare ca masina va fi ridicata insa eu am alta parere: BAI FRATILOR, cine are asa epave sa la ia tata si sa le duca unde cred ei de cuviinta, nu sa le lase pe unde apuca!!! Eu consider ca au fost destule avertizari in media despre ridicarea lor!

Atentie la aceasta parcare "pe trotuar". Din cate stiu eu este legala doar in anumite conditii! Latimea minima a trotuarului unde se face parcarea este foarte bine reglamentata si in 99.9% din cazuri din parcarile pe trotuar nu se respecta aceasta regula. Chiar as veni la procesul tau cu ei sa vad cum esti distrus in instanta!!!

Mai erau cateva lucruri cu care nu eram in ton citind acest post dar ma limitez prin a spune ca sunt pentru a se face curatenie in oras la capitolul epave!

--------------------
Dacia Logan PRESTIGE 2006
+
nik1965
post 3 Jan 2007, 11:04
Post #45

Membru autentic

QUOTE(horsewhisperer27 @ 3 Jan 2007, 00:46)
.... nu ai inteles mare lucru!

*

Ba eu am inteles destul de bine de ce se plinge una lume pe aici.
Dar daca tu consideri ca este normal ca cineva blocheze ani de zile domeniul public cu epave sau sa transforme acest spatiu in atelier de restaurare a lor atunci iti spun (cu scuzele de rigoare) ca tu esti cel care nu a inteles mare lucru.

--------------------
+
Supapa_jR
post 3 Jan 2007, 11:42
Post #46

Membru autentic

stii ceva....daca tu ai posibilitati sa iti tii masina in curte...sa nu imi ocupi mie trotuarul plin si asa de kkt de caine....care nu il curata nimeni.....bravo tie....stii....99% din masinile din bucuresti sunt tinute pe trotuar....nu in parcari...ok...la periferie inteleg...lumea nu are bani chiar asa si pe strazile secundare nu prea se circula intens....dar in centru ati vazut cum se fac ambuteiaje....pentru ca sunt saracii care si-au luat scule de masini si nu le baga in parcari ca e scump 30k ora de parcare subterana...sau la dalli.....si am spus asta nu ca sa ma cert cu cineva...dar in alte tari este mult mai altfel...si eu unul nu as emigra

--------------------
Cagiva STX 350 / 30cp Enduro xt 660x SOLD
www.KawaMotors.ro
+
randomm
post 3 Jan 2007, 15:45
Post #47

Ex Dacia owner

QUOTE(horsewhisperer27 @ 3 Jan 2007, 00:46)
@random:nu intelegi, sau doar te prefaci?
am zis eu ceva deincalcare?
tu recomanzi tuturor cetatenilor are nu sunt de acord cu una/mai multe legi sa emigreze?nu vezi ca e un sfat absurd?(chiar si asa, la misto, cum il dai tu!!!)
si ramana o graada de fraieri, care zic "da" la comanda, toti odata!
asta zici tu nu?

e o idee grozava!
*

Daca ai fi fost atent ai fi vazut ca in reply-ul dat lui ydaniel am facut referire si la un alt topic, in care isi declara aceeasi parere buna fata de legile acestei tari si fata de guvernanti. De asemeni in acel topic afirma ca el nu aprinde farurile si nu poarta centura pentru ca asa vrea muschiul lui. Eu la asta faceam referire cand spuneam de incalcari ale legii pe baza de muschi. Ti-am dat reply tie pentru ca te-ai grabit sa il aprobi... eronat din punctul meu de vedere. Dar noi sa fim sanatosi, fiecare sa mearga cum si pe unde vrea, ca pana la urma nu eu raman fara carnet.

--------------------
+
horsewhisperer27
post 3 Jan 2007, 16:36
Post #48

Membru autentic

parerea e parere, si incalcarea este incalcare!
si tu nu faci o delimitare intre aceste notiuni, spunand:"daca nu iti convine, m-ai decat sa emigrezi!"

afirmatia asta nu-i normala, si cu riscul de e devia putin iti spun:intr-o tara trebuie sa existe opozite, trebuie sa existe pareri pro si contra, etc!

tu faci parte dintre guvernanti sau din parlament, sau ce?de zici ca cine nu e de acord sa plece!!

ai impresia ca toate legile pe care le dau astia din eu sunt bune?

nici eu nu sunt de acord cu centura in oras!la cum merg eu si la gradul de siguranta pe care sunt de parere ca mi-l ofera masina pe care o am, cred ca este imposibil ca in cazul unui accident in oras centura sa imi salveze viata!iar daca intra amaricanu in mine din lateral, poti sa ai si 10 centuri!dar este parerea mea, riscul meu, cand pot o scot, si treaba mea!

pai bine,pentru asta trebuie sa vii tu sa imi spui sa emigrez???
are dreptul sa stea aici numai cine e de acord intru totul??
mai gandeste -te!

--------------------
fan VAG!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 20:00
Forum Renault