HDD uri portabile, modele, dimensiuni, preturi
![]() ![]() ![]() |
HDD uri portabile, modele, dimensiuni, preturi
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.736 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
|
|||
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Da, cam pe acolo se invart preturile
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu 500 RON iti faci singur un hdd portabil dintr-un rack extern USB+firewire, alimentare externa de la priza, in care bagi un harddisk de 300-320 GB (mare, de desktop).
This post has been edited by ovidiusoft: 27 Dec 2006, 11:27 |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.736 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
eu vreau hdd ul mic. cel mare atarna la greutatea bagajului sau e greu sa il pastrez in geanta de laptop.
iar ca dimensiune deja 80 gb imi este decent la ce pot avea pe el. daca gasesc la pret apropiat capacitate mai mare e ok. in Riyadh e o zona in centrul orasului unde sunt numai magazine IT. eu am prins magazinele cam inchise ca era ora de rugaciune dar o sa revin in zona. un flash mem stick de 1 gb e 22 usd. deci atentie, eu pretul in am in usd care hdd mic de 80 gb ajunge 2,5 sau 2,6 milioane lei vechi. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Exista 2 tipuri de rack-uri externe:
- Pentru HDD normal. Astea necesita alimentare externa, de la un alimentator. - Pentru HDD de laptop, de diferite dimensiuni. Astea sint alimentate pe USB, nu mai necesita alimentare externa. Dimensiunile HDD-ului de laptop care intra in rack determina, evident, dimensiunile si greutatea rack-ului. Trebuie sa suporte neaparat USB 2.0 care are viteza de 480 Mbit/s. Daca placa de baza unde vreti sa-l conectati are Firewire, ar fi bine ca HDD-ul portabil sa aiba si Firewire (400 sau 800). Desi teoretic un Firewire 400 merge cu maxim 400 Mbit/s, totusi protocolul si electronica (or something) sint mai bine gindite, si atinge o viteza mai mare decit USB 2.0. Hard-disk-uri externe se gasesc la: http://www.emag.ro/hdd_extern http://www.pczone.ro/produse.php?id=159 Prestigio http://www.prestigio.ro ofera tot felul de HDD-uri si flash drive-uri externe. Unele sint imbracate in piele si sint ideale pentru facut cadou. This post has been edited by Vlad Georgescu: 28 Dec 2006, 11:19 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat eu, chiar ieri, un HDD, conexiune USB pt. laptop. Genial aparatul, nu stiu cum nu m-am gandit inainte. 120 gica pentru 109 Euro. Mai era varianta pendrive, dar am gasit cea mai buna oferta... 4 gica pentru 80 de euro, asa ca am renuntat. HDD e foarte mic, cam cat un pachet de tigari, doar ca pe jumatate de subtire, si foarte usor. La nevoie, il pot avea oricand in buzunar. 120 de gica, imi amintesc acum 10 ani laptopurile care aveau HCC de 5 erau deja meserie. Cum s-au schimbat timpurile.
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
se ia o carcasa pt hdd de 2.5" de ex: http://www.roline-net.ro/product.aspx?pid=597 + un hdd de laptop de ex de 120GB
nu mai trebuie alimentare separata etc. se conecteaza direct pe USB la orice PC |
--------------------
Dacia
Logan
- B69XXX
1900 toamna It's more DACIA than Renault
|
|
rue |
![]()
|
merita cumparate separat?
|
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 09:58 |