spray de aparare impotriva cainilor, ati folosit?
![]() ![]() ![]() |
spray de aparare impotriva cainilor, ati folosit?
D-FENS |
![]()
|
||
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Absolut corect...
O gramada de energie si resurse cheltuite pt. niste daunatori, mai bine ar incerca sa integreze niste copii ai strazii sau sa ajute niste batrani a caror singura vina e ca au cotizat la un sistem de pensii de kkt. E strigator la cer... Mai bine ar da o lege pt. vanatori, pt fiecare iepure sau caprioara impuscata sa aduca si 1-2-...10 caini impaiati. Suna cinstit, nu? LE: si pe forum avem topic (lipicios) de adoptii de caini si matze, in timp ce unele topicuri cu iz umanitar se duc usurel la fund... This post has been edited by GoGu: 15 Apr 2008, 19:05 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
din greseala am eu niste sprayuri NATO....vrea cineva??
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
eu am RAID. Facem schimb??
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Cel mai eficient este un baston electric are in cap si o lanterna super puternica iar langa are doua chestii ascutite prin care trec impulsurii de 20000 volti, face o ditai flama cand apesi si un zgomot teribil. Intai dai de doua ori din buton si poate din zgomotul si flama create pleaca daca nu pui ala pe el si sa vezi cum ii faci parul maciuca...
Nu detin asa ceva dar o sa imi iau cat de curand. Mi-a povestit un prieten care are asa ceva si care a "incercat" pe un caine. Cand a simtit voltii a gealit cainele de rupea asfaltul. A doua zi prietenul asta al meu sa intalnit iar cu respectivul patruped si a mimat zgomotul produs de bastonul ala ceva de genu baaaazzzzz si a rupt-o la fuga javretu` de nu se mai vedea ... |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
cel mai eficient este spray-ul asta cu piper,,,garantat
|
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dar simplu bocanc ce are......
eram intro noapte la cinci... o haita de caini cu scandal pe strada.... cand sau apropiat iam "atacat" eu pe ei... sa vezi ce au fugit in spatele pietei.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Eu am o alta metoda, plec de la ideea ca "tomberonezii" sunt obisnuiti sa fie luati la pietre. Asadar, fie ca ma ataca unul sau o haita, ma aplec in cautarea unei pietre, chiar daca nu exista pe jos una. Efectul e ca instantaneu cainii o iau nitel la fuga. Evident, se intorc destul de repede, dar cativa pasi in directia dorita tot pot sa fac. Pana acum a tinut figura, dar ma gandesc si eu serios la niste metode mai sigure, poate un spray din ala.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
@arhi... au fugit cand ti-au vazut fatza....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by bion: 2 Oct 2009, 17:31 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
In acceptiunea mea, ala intra mai mult la categoria "vitel"
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
FRATEEE ce filmulet nebun.... Aia chiar nu-l nimereau deloc?
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Zici ca era Rambo catelul ala.
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 2 Oct 2009, 21:53 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
traiasca spray-ul cu piper...cine e interesat am eu cateva bucati
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Tu-i mm de caine... mama ce m-am enervat ... chiar acuma latra unu in spetele blocului ma duc sa il corentez...
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 05:20 |