DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am cumparat un Logan SH, ce trebuie sa verific/schimb la el?

Riddick
post 29 Jun 2007, 05:42
Post #31

Membru Laureate+

Group: Members
From: Baia Mare

@braveheart:ptr ca spiritul nemuritor al daciei 1300 inca mai bantuie si traieste in unii soferi,care se considera profesionisti in sensul ca masina se repara in spatele blocului,pe marginea drumului sau in curte...ceva de genu' "Dorele,ada inelara de 13 si tzine contra,apoi urca pe ranga asta sa schimbam bucsa" sau "Lasa Dorele ca ti-o face nea'Costica,ca aia de la service is niste nemernici".dar vremurile alea au trecut(din pacate nu ptr toti)si in 2007 se merge fain frumos la service daca a sosit timpul la revizie.
nu are absolut nici o logica sa nu mergi la intervalele mentionate in cartea de service.nu inteleg de ce trebuie sa te bagi sub masina neaparat in fatza blocului...probabil reflexul "suflatului de jiglor" si al aerisitului de frane.parca si aud:"Pompeaza!tzine apasat!pompeaza!" radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan 2007/Laureate Plus
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Braveheart
post 30 Jun 2007, 11:57
Post #32

Membru autentic

From: BT

QUOTE(vijelie @ 28 Jun 2007, 13:05)
Unii ar fi de parere ca tot fraier se poate numi si cine da 8000 euroi pe o masina cu care nu face decat 8300 km intr-un an. Dar e parerea lor.
*

ai dreptate nea vijelie, dar daca ai presupus astfel ca eu am facut 8300 km intr-un an te afli intr-o ceata/eroare totala..pt ca eu nu am spus ca atunci cand am facut prima revizie aveam un an(asa..pt. curiozitatea ta, aveam numai 7 luni, dar asa a decis muschiul meu sa fac smile.gif rolleyes.gif
aa..si pt alti curiosi..am reinviat topicul acesta pt a da un aviz altor amator de chilipiruri, care daca se hot sa ia un logan, inainte de a scuipa banii mai bine isi iau o saptamana de concediu si citesc ce s-a scris pe DC ! aici cred ca n-o sa ma contrazica nimeni.. tongue.gif

This post has been edited by Braveheart: 30 Jun 2007, 12:03

--------------------
Dacia Logan 1,6 MPI 2006 Laureat
The answer my friend is blowing in the wind
+
tarzy
post 30 Jun 2007, 20:49
Post #33

aroist

From: Bucuresti

QUOTE(Braveheart @ 28 Jun 2007, 13:00)
scuzati-ma ca ma bag si eu dar tot citind postul m-am enervat..cat de fraier sa fii cu masina noua si sa nu ii schimbi filtrul de aer cand trebuie..? eu am schimbat filtrul pe la 8300 cand am facut si prima revizie si m-am ingrozit cat pamant am vazut acolo, ce dracu sa mai sufli??!! fugi repede si schimba filtrul de aer! Ce se poate intampla la un motor care merge cu filtrul asta imbacsit iti pot explica altii mai avizati ca mine - Dsign de exp.. eu atat am avut de zis..bafta !
*

pai ..... fraier fraier ..... dar daca masina merge se cheama ca omul a facut ceva economii.

parerea mea ... prea ne repezim sa credem ca altii ne vor avea in vedere interesele ... din pacate insa ..... mai avem mult pana acolo.

parerea mea - reviziile se fac la service dar:

1. cu piese & consumabile aduse la punga - nu neaparat ca e mai mai ieftin ci .... ptr ca macar stii tu sigur de unde le-ai luat si ca sunt noi (nerexpirate)

2. nu se pleaca de langa masina - daca politica servicului nu permite atunci .... schimbi servicul

3. e bine sa aveti o listuta cu opeartiunile ce trebuiesc facute - si urmarit sa fie facute

4. nu strica deloc o "fidelizare" a mecanicului care executa revizia

5. tel-ul cu numarul de la VC pe display gata pregatit

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
Riddick
post 2 Jul 2007, 06:01
Post #34

Membru Laureate+

DOAMNE! tarzy,neincrezator mai esti...mai ales la ultimul punct din "regulament"...consider ca exagerezi(per total).bine ca nu ai zis ca cine are mai multe telefoane ala poa' sa fie pregatit si cu nr de la Protectia Consumatorului,Parchet,SRI,aia de la anti-frauda,cu politisti sub acoperire langa tine si daca se poate,de ce nu,si o mana de oameni de la S.W.A.T. icon_mrgreen.gif
banuiesc ca pe langa stilul asta al tau nu lasi nici ciubuc(de o cafea)dupa ce ca ii bagi in mormant pe mecanici...

economii la filtru de aer? wacko.gif hmmm...ma uimesti,tarzy!

--------------------
+
tarzy
post 2 Jul 2007, 07:21
Post #35

aroist

From: Bucuresti

hmmm ..... as vrea eu sa stiu ca "maimutele" de prin service isi fac bine treaba asa din propria constiinta dar .... STIU foarte bine ca nu e asa. si nu7 numai in Ro sau la service Dacia.

eu nu am nevoie de SWAT&co ... ma descur binisor si cu propriile cunostinte&forte ... dar daca e vreunul care nu se descurca nu ar strica sa dea o bere la un prioeten mai destupat.

despre cafea la mecanici ..... mai citeste o data pct-ul 4

iar economii nu sunt NUMAI de la filtru de aer (cu toate ca si la ala daca-l cumperi din service platesti cca 10 roni in plus) ci de la toate consumabile si operatiunile (durerea cea mare e la placute de frane - pe care dupa ce ca in service te imbrobodesc sa le schimbi la 1/2 din perioada normala ti le mai si vand cu cca 100 roni in plus)

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
Riddick
post 2 Jul 2007, 22:13
Post #36

Membru Laureate+

...ok.I give up.am ajuns vorbim doar noi 2.poate se intoarce protagonistul topicului cu noi informatii...poate...daca nu,Herr Klaus poa' sa puna lacat si aici.

--------------------
+
nh1980ro
post 2 Jul 2007, 23:51
Post #37

Membru

From: Togo-Togo.

Dupa ce lasi masina in service pentru o buba, te trezesti ca beitii ti-au schimbat si alte piese bune cu altele mai putin bune...biggrin.gif

Cum zicea si tarzy, cel mai bine stai cu nuiaua pe ei.. wink.gif

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 05:19
Forum Renault