subwoofer, focal sau magnat?
![]() ![]() ![]() |
subwoofer, focal sau magnat?
_Gio_ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2006 1,4
|
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Eu zic sa comanzi totusi de pe net si sa le montezi tu. E ceva mai ieftin si mult mai interesant. Eu am comandat vreo 15 lucruri de pe net si nu am avut nicio problema.
Poti sa iei amplificatoare cu 4+1 iesiri, sa lasi 4 difuzoare si sa pui subwooferul pe ultimul, poti lasa difuzoarele legate la CD-Player si sa pui amplificator monobloc(cu un canal) doar pentru Subwoofer sau sa scoti difuzoarele din spate si sa iei un amplificator pe 2+1 canale si sa pui difuzoarele pe doua, iar subwooferul pe celalalt sau amplificator cu 4 canale, difuzoarele pe doua, iar subwooferul pe doua, in punte. Sa ai grija sa ai setari separate pe canalul/lele pentru subwoofer. De asemenea, nu stiu daca e mai bine sa scoti difuzoarele din spate sau nu. Eu le-am scos.. Dar nu stiu cum s-ar fi auzit daca nu le scoteam, ca nu am vrut sa mai cumpar doua difuzoare in plus. Din cate stiu eu e mai bine sa iti iei un subwoofer intr-o incinta de compresie, adica nu bass reflex -sa nu aiba interiorul cutiei port -"gaura"- prin care sa comunice cu exteriorul-, si, mai ales, sa nu fie de forma unui tub. Succese! |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Roaga un moderator sa iti mute topicul aici.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
_Gio_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 July 06 ![]() |
Mersi de raspunsuri. Pana la urma am ramas pe Focal. Pe langa asta, am schimbat si difuzoarele cu niste Infinity Reference tot de 13, pentru ca la DLS-urile alea, pe langa faptul ca una din ele nu mai mergea, nu prea se auzeau inaltele. Acum vreau sa zic ca nu mai trebuie schimbat nimic. Sub-ul ala il tin la jumate din reglajul lui si bassul de la casetofon la -3 si se aude foarte bine. Asa ca daca vreti sunet de calitate nu sa zdrangane tabla pe masina sau sa se auda de la 100 m, va recomand Focal BombA 20-A1. Nu o sa va para rau.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2006 1,4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:22 |