inundatie de la vecini.., despagubiri?
![]() ![]() ![]() |
inundatie de la vecini.., despagubiri?
rue |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
|
|||
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.225 Joined: 29 May 06 ![]() |
In mod normal ar trebui sa fi despagubit de catre cel care te-a inundat, dar asta nu prea se intampla, pentru ca noi suntem oameni civilizati.
Poti sa o dai in judecata, dar asta dureaza si costa. Cel mai simplu este ca pe viitor sa-ti faci asigurare la casa si nu te mai doare capul, pentru ca te despagubesc ei. In cazul meu, pentru un apartament de 2 camere, platesc 205 euro pe an, in 4 rate la Alliantz. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
- B 00 XXX
Inform 1.5 BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
pe viitor incearca sa iti faci o asigurare pe casa daca nu ai chef sa stai sa te alergi prin tribunal cu vecinu tau sau sa te certi cu el.
Aiurea si eu am o vecina nebuna care imi inunda lunar bucataria.Am avut de ales sa o omor sau imi fac o asigurare....................am omorat-o. |
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
- B 45 GAO
TOYOTA Aygo 68CP Te tin franele sa ne tragem?
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
asigurarea care o am pt credit ipotecar oare e buna de ceva?
nu sunt acasa si mai tarziu pun sotia sa citeasca in ea daca gaseste. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(gibonu @ 31 Dec 2006, 12:17) Nu ai pus o cifra in plus? ![]() ![]() Cam mult, nu trebuia sa ti-l evalueze la valoarea reala, ca nu o sa ai nevoie niciodata de atatia bani pentru eventualele daune, sunt bani aruncati ..parerea mea.. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 11:45 |