LA MULTI ANI!, sa fiti fericiti daciotilor!!!
![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI!, sa fiti fericiti daciotilor!!!
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(bion @ 19 Nov 2018, 11:39) Primii in concediu fiind o telegrama ... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De ce? ca s-a oltenizat?
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai nu?!
|
--------------------
Dacia
1310
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dabălgion, meriți un dabălmalț.
LMA! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Doamne ajută!
La mulți ani finule (© cristic)! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.345 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
La mulți ani finului!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
LMA colegilor forumisti.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
#lemeaemsi!
LMA contabilu'! ![]() Să fiți sănătoși, voioși și iubiți de cei dragi! Că pe forum vă urâm noi! ![]() This post has been edited by gabize: 28 Nov 2018, 09:36 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(DragosP @ 28 Nov 2018, 08:56) Multumesc nasu'! QUOTE(cristic1982 @ 28 Nov 2018, 09:09) Multumesc! QUOTE(radian @ 28 Nov 2018, 09:19) Multumesc! QUOTE(gabize @ 28 Nov 2018, 09:32) #lemeaemsi! LMA contabilu'! ![]() Să fiți sănătoși, voioși și iubiți de cei dragi! Că pe forum vă urâm noi! ![]() Multumesc! Vezi ca ai pus caciulita invers urâm in loc de urăm ![]() |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Lamolțean tutulor sărbăutoriților!
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
A glumit si el, ca asa a postat si de ziua lui.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
A, ok!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Lamolțean pentru tutulor!
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
LMA si tot soiul de chestii corespunzatoare
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
La mulți ni, M.C., la mulți ani, moldovene77!
Giizas, cat am de "citit" azi... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
Hai sambata la o fasole cu ciolan, la tuci. O tuica fiarta si un vin fiert.
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
La multi ani baietii!
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
Multumesc!
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 28 Nov 2018, 15:43) Nu pot, ca-mi vin musafiri din copitala (si tre' sa le fac caldura exagerata, dupa simtul meu ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Te astept, dar vezi ca am pregatit un playlist cu cantece patriotice
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
Dupa cateva beri cu siguranta ti se acreste si tie de ele...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La mulți ani M.C.!
La mulți ani, ady77! ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Mulțumex fromox lu tutulor pentru urături.Lemea si la colegii care se sărbăutorește pă persoane fizice ce să află în aceiași zi stelară cu mine, uăi ! Hepi bărzdei la evribadi !
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 28 Nov 2018, 15:43) QUOTE(maho @ 28 Nov 2018, 16:44) Vă rog să mă lămuriți și pe mine de unde până unde "tradiția" asta de fasole cu ciolan pe 01.12, că până la eronații ăia de la Pro eu n-am mai auzit de așa ceva. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
E prea mult ciolan in tara, si trebuie facut ceva cu el. Logic, nu?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 13:01 |