LA MULTI ANI!, sa fiti fericiti daciotilor!!!
![]() ![]() ![]() |
LA MULTI ANI!, sa fiti fericiti daciotilor!!!
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Imi vine greu sa inteleg care ar fi argumentele care justifica comercializarea la liber a petardelor si a pocnitorilor, fie si doar doua, trei zile pe an. De revelion e sport national ca retardatii sa se intreaca intre ei care sparge mai multe cosuri de gunoi de plastic cu petarde. Si cate o pocnitoare plasata discret in apropierea vreunei cucoane pe strada de asemenea este o gluma foarte reusita...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ce-a cautat a gasit.Imi vine greu a crede ca va supravietui.Nu-i posibil, insa as pune imagini cu d-astia facuti bucati pe cutiile de pocnitori..Ca la pachetele de tigari..
Din pacate n-ai cum sa le suplimentezi neuronii..Asa raman. In fiecare sfarsit de an epuizez blestemele..Pisicile si cainii,pasarile sunt cu totii terorizati si disperati din cauza bipezilor.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Gata si Jihadu' asta.
![]() La multi ani pe noul an! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
La mine în cartier, încă de pe 30 seara, se auzeau explozii de parcă erai într-o zonă de război. Când eram prin liceu, am făcut rost de o petardă militară, de antrenament. Mi-a fost frică s-o detonez, am dat-o unui coleg care a aprins-o si a aruncat-o într-un coș de gunoi, din tabla sudată. Praf l-a făcut, si bonus a declanșat alarmele de la toate mașinile parcate pe acolo.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Jan 2014, 13:44) ... retardatii sa se intreaca intre ei care sparge mai multe cosuri de gunoi de plastic cu petarde ... QUOTE(marksman @ 1 Jan 2014, 14:32) ... Când eram prin liceu, am făcut rost de o petardă militară, de antrenament. Mi-a fost frică s-o detonez, am dat-o unui coleg care a aprins-o si a aruncat-o într-un coș de gunoi ... Bine mai, treaca de la mine. Persoanele de fata se exclud... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Probabil..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@radian: pe vremea Plumbuitului si vreo 10 ani după, taica-miu a fost "șef de scară". Numa' io știu ce bătaie cu fărașul mi-am luat pentru că m-a prins împreună cu alți băieți, gata să aruncăm în scară cu o pușcătoare artizanală cu "minium de plumb", si tot io știu cum a sudat personal, de nenumărate ori, coșul de gunoi de la intrare, suduindu-i pe cei care aruncaseră o petardă în el.
Așa că numai de aruncat petarde în coșurile de gunoi nu mă mai gândeam |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
La multi ani fericiti!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 1 Jan 2014, 13:41) Nu văd de unde ai tras concluzia. Eu am avut un vecin care nu mai avea o mână, din cauză că s-a dus să ridice o petardă militară care chipurile nu explodase. Când să o bage într-un bidon metalic cu care venise, i-a explodat în mână. Medicii au încercat să îi salveze măcar un deget, dar au fost nevoiți să îi taie complet palma de la încheietură. Nu vroiam să pățesc ceva asemănător, așa că am zis colegului că eu fac rost de petardă, dar o detonează el. A fost de acord. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Oricât ar părea de ciudat, nimeni nu a vrut să fie în locul lui tata. Poate pentru că era de lucru si mulți au preferat să nu alerge ei după muncitorii de la IGCL si să coboare cu ei în subsolul plin de kkt...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
alexys |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 28 February 06 From: Topoloveni ![]() |
La multi ani tuturor!
Cat despre petarde, da, e buna aia militara, prin 2003 am cautat o parcare mai mare, am facut cu greu spatiu fiindca toti erau ocupati cu ale lor. Dupa ce a bubuit un minut n-a mai aprins nimeni nimic. Totusi nu am fost niciodata de acord ca toate strazile sa fie zona de razboi. Fiindca e sport national, care are petarda mai mare, eu le-as comercializa la liber, cu conditia sa nu fie aruncate in strada. Se numeste selectie naturala si uneori ridica media IQ, dupa un accident ori scade impartitorul cu 1, ori ii creste IQ devenind extrem de precaut. |
--------------------
KIA
Sephia
1996
- AG-11-LPG
|
|
radian |
![]()
|
Ce te faci daca amatorul de pocnitori este suficient de beat incat tubul in loc sa-l indrepte in sus il tine inclinat la 45 de grade orientat spre mecla ta?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Selectia naturala.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Jan 2014, 15:07) Ce te faci daca amatorul de pocnitori este suficient de beat incat tubul in loc sa-l indrepte in sus il tine inclinat la 45 de grade orientat spre mecla ta? Râzi si mergi mai departe. O merita cu varf si indesat. Oricum, pentru petarde recomand emisiunea lu' capatos. This post has been edited by Iulikk: 3 Jan 2014, 01:49 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Jan 2014, 15:07) Ce te faci daca amatorul de pocnitori este suficient de beat incat tubul in loc sa-l indrepte in sus il tine inclinat la 45 de grade orientat spre mecla ta? QUOTE(iulia_boris @ 2 Jan 2014, 10:09) QUOTE(Iulikk @ 3 Jan 2014, 01:48) Noul sport național: cititil din 2 în 3 și răspunsul la o afirmație ce n-a fost făcută. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 1 Jan 2014, 13:02) In fiecare sfarsit de an epuizez blestemele..Pisicile si cainii,pasarile sunt cu totii terorizati si disperati din cauza bipezilor.. Acu'-i bine, pana acu' 3-4 ani incepeau cu pocnitorile prin noiembrie si terminau prin februarie. Trebuia sa ies cu cainele afara pe la 2-3 noaptea. |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Slabut, altii ieseau pe la 13 dimineata.
|
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
daca nu-s clujean
![]() |
--------------------
|
b-73-zdv |
![]()
|
![]() doar eu si solnita mea Group: Members Posts: 124 Joined: 20 December 09 From: capitala ![]() |
La Multi Ani tuturor daciotilor!
![]() |
--------------------
dacia
solenza confort
2004
- B-666-RAI Apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur
|
|
maho |
![]()
|
LA MULTI ANI !
|
--------------------
Dacia
1310
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
La multi ani la toata lumea!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La mulți ani!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
La Multi Ani, gashka!
![]() ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La multi ani, sa va imbatati cu masura! Un an nou mai bun! Cu racoriri globale.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Distractie placuta si La multi ani!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
La Mulți Ani tuturor colegilor de pe acest forum!
Un An 2015 plin de satisfacții și realizări! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:27 |