Stropitoare funny
![]() ![]() ![]() |
Stropitoare funny
cretinetzu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- no Brain, no Pain
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
adica tu iei viraj si NU actionezi pompa de apa si stropitoarea iti scuipa pe parbriz ???
weird :shock: |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cretinetzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 12 August 04 From: Timisoara ![]() |
Exact. Eu nu fac nimic in acest sens, afara e soare, cald, parbrizul curat si nenorocita de stropitoare scuipa in fata pasagerul/pasagera din dreapta (la figurat vorbind) smile.gif
|
-------------------- no Brain, no Pain
|
|
Varu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 11 July 03 From: Bucuresti ![]() |
multa lume a mai avut problema asta, s-a vorbit o sumedenie despre ea.
incearca sa ridici nitel mai sus furtunul de la duza din dreapta, eventual sa-l legi pe linga marginea capotei. |
--------------------
Renault
Megane 2
2005, 1,5 dci 82 cp
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
corrrrect, uitasem :oops:
uite aici un link http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=59...rea+din+dreapta |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu era acelasi lucru. Faza clasica era ca stropitoarea din dreapta pierde apa in curbe. Aici stropeste de-a binelea... O fi facut Mioveniul vreun upgrade si n-am aflat noi.... Auzi, dar stropeste indiferent de persoana.... ? tongue.gif
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Inaltimea jetului depinde si de ce lichid ai in instalatie. daca ai solutie speciala de spalat parbrizul, aia e mai "usoara" si atunci stropeste mai sus. Eu am observat chestia asta in momentul in care stropeam geamurile. Cand am bagat soluie, stropeste mult mai sus si parca jetul are mai multa vigoare comparativ cu situatiile in care bag apa si atunci jetul e mai gros dar nu mai stropeste atat de bine.
In rest, problema e de la furtun. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
TibiCraciun |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 28 June 04 From: CUGIR-AB ![]() |
Fenomenul se intampla din cauza fortei centrifuge care actioneaza asupra lichidului aflat in portiunea orizontala a furtunului (in stanga portiunea orizontala aproape lipseste, de'aia nu apare nici fenomenul). Solutia este sa nu ramana lichid in vreo "burta" a furtunului, deci, cum a zis Varu, sa fie legat in cat mai multe locuri de capota, sau sa i se dea o panta descendenta continua de la diuza la vas.
|
--------------------
DACIA
SupeRNova Clima
- AB 04 LVU decat o masina veche, mai bine una noua; decat o dacie, mai bine un mercedes; decat o dacie veche, mai bine un mercedes nou; decat nimic, mai bine o dacie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:09 |